kızlarr listeye eklenmek isteyen varsa lütfen bana bildirsinn...
inşallah canım... :)30 ekim:) bu ay iğne tedavisine başlıyorum inşallah tutar
kizlar beni de ekleyin listeye...bat 13 ekim...
30 ekim:) bu ay iğne tedavisine başlıyorum inşallah tutar
listeye 6 ekim yazın bakem:) 3aydır başarısız gerçi belki senin topik uğurlu gelir
hayırlısı herkes için
benide unutmayıııııınn benide yazınn benimde beklenen 1 ekim ahhhh inş gelmez allahım neolur kalbimize göre ver
yazın kızlar 21 ekim :S
olsun canım inşallah bu topik ve ekim ayı sana uğur getirecek:)canım benim bat tarihim değişti:) gelmesin diye beklerken bi de iki gün erken geldi..13 ekim olarak değiştirir misin?
benide unutmayıııııınn benide yazınn benimde beklenen 1 ekim ahhhh inş gelmez allahım neolur kalbimize göre ver
Allahım bu topicte hamile kalmayan kalmasın inşallah...
bismillahirrahmanirrahim...
beklenen adet tarihlerimiz (BAT):
Mucize_GE_..........1 ekim
Nilru....................1 ekim
popp....................4 ekim
tanemC................6 ekim
dice.....................9 ekim
karanfilll.............13 ekim
birdgirl...............13 ekim
cemrecik.............13 ekim
rean...................21 ekim
kardelen03.........30 ekim
bakarsın olur mu olur valla... o zaman ekim kesinlikle senin ayın olacak diyelim olsun...Bende ekim ayından ümitliyim kızlar ,işe giriş ayım evlilik ayım :) eğer kırmızı gelmezse bize en güzel hediye olacakbat tarihim 5 ekim :) benide ekler misiniz inşallah hepimiz güzel haberler veririz kızlar
bakarsın olur mu olur valla... o zaman ekim kesinlikle senin ayın olacak diyelim olsun...
selam kizlarr bizde ilk defa bu ay bebek calismalarina basladik ...:) benim adetim ayin 30du geldi benm yumurtlama donemim ne zaman? haaa bide bazen 4 veya 5 gun gec gelio gecen ay 2 gun gecc geldi nasil hesapliyoruz ve cabuk hamile kalmak icin neler yapilmali tecrubeli arkdaslar yardim edebilirmi aceba Allah herkesse hayirli evlat nasip edsin tessekurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?