- 26 Temmuz 2012
- 512
- 0
umarım dediğin gibidir canım.artık istiyoruz evimize 3 üncü kişiyi :))
3. kişi söylemesi bile ne kadar güzelll...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım dediğin gibidir canım.artık istiyoruz evimize 3 üncü kişiyi :))
hangi hastaneye gdiyorsun dr kim bende ist yasadığım için merak ettim
kızlar ben çıkıyorum, herkese iyi geceler tatlı rüyalar:))
inşallah tatlım ahh ahh bizde istiyoruz bi bıcırık artık rabbimin izniylee:)
kaynanam artık her ay arayıp soruyor hasta oldun mu diye.dün yine aradı olmadım dedim.bir svindi iyi masallah hayırlısı diyor.bu psikolojik baskı bile itiyor bizi artık
biz kimseye söylemedik olursa sürpriz olacak sağolsunlar onlarda hiç sormuyo nasip artık
bende bugün folikasit kullanmaya başladım.
kendınmı aldın yoksa doktormu verdı
canım kendinde alabilirsin bende gittim 2 ay önce kendim aldım 1,5 tl
biz kimseye söylemedik olursa sürpriz olacak sağolsunlar onlarda hiç sormuyo nasip artık
kendim aldım.Dr daha gitmedim hiç ondan.hamile kalmadan başlanılması gerekiyor.Ama sen istersen doktoruna sor belki vrdır bir sebebi söylememesinin.
Cehaletimi maruz gör canım her gün mü yapıyorsun bu testi yirmili var dörtlü var hangisini aldın sen acaba ?
kızlar meraba..inşallah hepiniz hamile kalırsınız...yani hakkınızda hayırlıysa tabi...öyle dua etmek gerek...
kızlarrr ben ovulasyon testi aldım.piko var bendede.bu ay ovulasyon testine başlıcam..çift çizgiyi görmek demek yumurta kesin çatlayacak anlamına mı gelir...yoksa çift çizgiyi görsek bile yumurtamız çatlamıyo olabilirmi? boşuna didiniyo olabilirmiyiz acaba,bilgisi olan varmı? bu arada ekim ayı benim 3.denemem olacak.