- 26 Temmuz 2012
- 512
- 0
yok canım özel değil yumurtlama (ovulasyon)testi... internetten sipariş veriyoruz:)kızlar ne testı bu merak ettımde özel degılse söyleyebılırmısınız
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım özel değil yumurtlama (ovulasyon)testi... internetten sipariş veriyoruz:)kızlar ne testı bu merak ettımde özel degılse söyleyebılırmısınız
canım tedavi görüyorsan dr yumurta takibi de yapıyordur yumurtanın kaç mm olduğunu söyler sana ve çatlayacağı zamanı da tabii ki... kesin olsun istiyosan alabilirsin ama bekle bence hemen alma tedavine devam et diyorum :)ben tedavi goruyorumda klomen kullanıyorum bende alsammı ama gercı bıttıgı gıbı doktora gıdıcem yumurtalıgıma bakcakmıs almama gerek varmı
bu arada ne zamandır tedavin devam ediyorben tedavi goruyorumda klomen kullanıyorum bende alsammı ama gercı bıttıgı gıbı doktora gıdıcem yumurtalıgıma bakcakmıs almama gerek varmı
bu arada ne zamandır tedavin devam ediyor
hadi yaa üzüldüm bak yaşın kaç ki olmazsa bu süreçte birkaç ay dene canım sonra tüp bebek yaptır işini riske atma derim inşallah gerek kalmaz da bir an önce hamile kalabilirsin canım dualarım seninle2 ay oldu ama benım hem prolaktınım hemde fsh yuksek yumuratalık rezervım azaldıgı için biran önce cocuk sahıbı olmam gerekıyorumus
hadi yaa üzüldüm bak yaşın kaç ki olmazsa bu süreçte birkaç ay dene canım sonra tüp bebek yaptır işini riske atma derim inşallah gerek kalmaz da bir an önce hamile kalabilirsin canım dualarım seninle
17 aylık evlıyım yasım daha 24 aslında bebek daha düşünmüyorduk adet düzensizliği için gittim ama böyle bir sonucla karsılastım malesef evet bı kaç ay daha denıycez olmassa tüp bebek yapıcaz riske atamıycaz malesef atma sansımız ve bekleme sansımız yok 1 sene bıle bekleme sansımız yokmus inşallah bu ay olur
aaa süper valla çok hızlılarmış... hemen yapmaya başla o zaman aman yumoşu kaçırmayasın bu ay...
canım ya daha yaşın ne ki... neyse olsun sen yine de ümitsizliğe kapılma.. Bak her şerde bir hayır vardır.. ya öğrenemeseydin bu durumunu... iyi ki öğrenmişsin.. inşallah anne olacaksın sen de ve bence de işini şansa bırakma nolur iyi bir dr bul ve hemen tüpe başla derim tabii sen bilirsin..17 aylık evlıyım yasım daha 24 aslında bebek daha düşünmüyorduk adet düzensizliği için gittim ama böyle bir sonucla karsılastım malesef evet bı kaç ay daha denıycez olmassa tüp bebek yapıcaz riske atamıycaz malesef atma sansımız ve bekleme sansımız yok 1 sene bıle bekleme sansımız yokmus inşallah bu ay olur
ay canım hyırlısı tedavini ol bol bolda duaet Rabbim çok büyük kimlr kimler hamile kalıyo inş birgün bizde anne olacağız
2 ay oldu ama benım hem prolaktınım hemde fsh yuksek yumuratalık rezervım azaldıgı için biran önce cocuk sahıbı olmam gerekıyorumus
canım ya daha yaşın ne ki... neyse olsun sen yine de ümitsizliğe kapılma.. Bak her şerde bir hayır vardır.. ya öğrenemeseydin bu durumunu... iyi ki öğrenmişsin.. inşallah anne olacaksın sen de ve bence de işini şansa bırakma nolur iyi bir dr bul ve hemen tüpe başla derim tabii sen bilirsin..
Üzülme canım tedavini ol hayırlısı ile hamiş olursun inş.Moralini yüksek tut yeter ki umutsuz olma.
canım olacak tabii ki burda okudum o kadar çok mucize yaşanmış ki Allah istesin yeter kiyok içimde bi his olucak diyor oyüzden ümitsizlik yapmıyorum bu bı ıkı ay daha bakalımda olmassa tup bebek yaparız doktorum cok ıyı aslında ve cok guzel ilgileniyo oyuzden suan memenunum cunku bı kaç doktora daha baktırdım onalar cok daha kotu seyler söyledi en azından bu doktorum yapabılırız olur canını sıkma dıyo
kızlar bu ağrı beni mahvediyor ... normal mi bu anlamadım gitti yumurtlama zamanım da geçti sayılır ama geç mi yumurtluyorum acaba nedir ...:85:
canım olacak tabii ki burda okudum o kadar çok mucize yaşanmış ki Allah istesin yeter ki
evet bende burda uye oldugumdan beri kendıme guven geldı nese geldı moralımı bozmamaya calısıyorum allahıma sukredıyorum rn azından erken ogrendım dıye