kız çatlıcam artık niye haber vermiyon ya,ne yaptın buğün ayın 12.si senden haber bekliyorum,inşallah hamişsin.......dualrım seninle canım
çatladım çatlıcam artık ha,buğün ayın 12.si ver artık güzel haberini.bende tam iğneden sonraki 14.gün adet oldum,birgün önce sancım başladı ama olduğum gün çok fazlaydı normalde o kadar olmuyodu bilmiyorum artık canım.senin adetten önce sancın oluyomuydu?
test inşallah yanlış sonuç vermiştir,buğün pozitiftir....:))
bende salı günü yumoşlarıma baktırmaya gidicem olumluysa aşılama yapılacak:)
inşalla hayırlısı olsun yaş 26. senin
kızlar bende ekim 15 e adet bekleyenlerdenim.daha bu 3.ayımız bebek istiyoruz.fakat ben çok kafama taktım heralde.işe gitmediğim saatlerde genelde bu aklıma geliyo.heleki etrafımda birilerini hamile görürsem.halbuki daha çok yeni istiyoruz.ama ben pikoluyum galiba bundan dolayı olmıcak diye düşünüyorum.progestan verdi doktor.buda aşırı başdönmesi yapıyor.ve stres yapıyor.Allah'ım bizede nasip etsin innnşallaaahh hayırlısıyla
aynı gün desene:) iğnemi oldun canım
ayy inşallah yaa.ben 6sında vurundum iğneyi 36 saat sonra ilişki dedi.bi kaç gündür kasık ağrım var ama
inşallah kasık agrıların hamılelık belırtısıdır senın yumurtan nekadar buyuklugunde iğne vurdular bide sen klomen kullandımı
evet canım kullandım.bitikten 1 gün sonra gttm 12 mm dedi yol uzak olduğu için çağırmadı bir hafta sonra iğneni vurun dedi.iğneden 30 saat sonra çok ağrım oldu ama geçti sonra
kızlar bişey sorucam eşiyle ilişkıye girerken idrarı olmamasına ragmen uzerıne kaçırıcak gibi olan varmı bu belırtı olabılırmı sizce ?:44:
kızlar bişey sorucam eşiyle ilişkıye girerken idrarı olmamasına ragmen uzerıne kaçırıcak gibi olan varmı bu belırtı olabılırmı sizce ?:44:
anladım canım umarım olur ıkımızde bebıslerı meraktan catlıycam senın herhangı bır hastalıgın hormon yukseklıgın falan varmı pekı
dha once kasıntı ve asırı akıntı nedenıyle dr gttım hap ve fitil verdı tamamn bıtırmedım cok fazla yan etkı yaptı cunku bende dyanamadım braktım bdaha da gtmedım dktra cok cıns bı kadındı . sımdı cok fazla ıdrarada cıkıorum cok gazım var basım donuo falan acaba ?idrar yolu enf olabilir canım yada mantar.akıntın varmı kaşıntı fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?