inşallah canım hayırlısı.bende yumurta tembelliği vardı baya düzeldi şükür.hormonlarım norml
dha once kasıntı ve asırı akıntı nedenıyle dr gttım hap ve fitil verdı tamamn bıtırmedım cok fazla yan etkı yaptı cunku bende dyanamadım braktım bdaha da gtmedım dktra cok cıns bı kadındı . sımdı cok fazla ıdrarada cıkıorum cok gazım var basım donuo falan acaba ?
yumurta tembellıgı derken adet duzensızlıgı falan varmıydı bende prolaktın yüksekliği var bide fsh yukseklıgı vucudum yumurta uretmeyıyı durdurmus benım fsh hormon yukseklıgı içinde ilaç yok biran önce cocuk sahibi olmam gerekmış
çok düzensizdi ya 3 ay gelmediğini bilirim.prolaktin için ne verdi
dostinex verdikullandım son ıkı tane kaldı gecen cuma yumurtam catladıgı ıcın içmedim son ıkı ılacı belkı hamıle kalırım dıye doktorum gercı ıc yada ıcme dıye bısı demedı ama ben yınede son ıkı ılacımı ıcmedım
belirtin yokmu hiç
hiçbir belirti yok ne bulatntı ne agrı ne bas donmesı ne tıksınme goguslerde sıslık bıle yok acaba daha erkenmı belırtı ıcınde bılmıyorumkı
canım daha 8 gün var onlar için erkende göğüste sızlama olabiliyo erken dönemde ama yinede erken bunlara arkadaşım düşünmeyelim bir haftamız var
ya düşünmemeye calısıyorum fakat alımdanda hiç cıkmıyo bide calısmıyorum ya butun gun evde oluncada hep aklıma gelıyo
bende öyleyim her an aklımda.14 aydır istiyoruz
insan korunmayı bırakınca bebek sevgisi çoğalıyo cidden:) yaş kaç
24 yasındayım evet eşimle hiç cocuk dusunmeyen biz simdi biranda cocuck sevgısıyle istegıne burunduk ben bir bucuk yıllık evlıyım hadı bı sene daha evlılıgımızı yasayalım dedık ama simdi harıl harıl cocuk sahıbı olmaya calısıyoruz
hayırlısı olsun sonucu burda paylaşırız inşallah güzel haberleri:)
inşallah canım o güzel haberleri alırız sonucuda burda paylasırız sen kaç yasındaydın
22 yaşındayım canım
sen kaç senelık evlısın canım pekı
kasımda 2 sene dolcak inşallah:)
allah beraber yaslanmayı nasip etsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?