- 30 Ağustos 2011
- 1.304
- 15
o kadar küre rağmen, yarım kavanoz bal yememe rağmen olmadı. Bugün regl oldum arkadaşlar biraz hüzünlüyüm ...
bu ay olmadiysa obur ay...yediklerin anca depolanacak ve ise yarayacak...yemeye devam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadar küre rağmen, yarım kavanoz bal yememe rağmen olmadı. Bugün regl oldum arkadaşlar biraz hüzünlüyüm ...
İnşallah benimde 15 i görünüyor reglm ama arada bir test yaptım ilk 1 2 dakika silik ikinci cizgiyi gördüğümü düşünüyorum (hayal görmiyorsam tabii :)) sonra kayboldu bakalım regl günümü bekleyecem sonra sinirlerim bozuluyor kendime birsürü uğraş buldum düşünmememk bazen en iyi ilaçmış diyorlar rabbim isteyen herkeze istediği gibi hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
bu ay olmadiysa obur ay...yediklerin anca depolanacak ve ise yarayacak...yemeye devam...
hiç kimsenin fikri yokmu bana söylicek hem ne yiyosunuz ne içiyosunuz banada söyleyin bende yapayım lütfen ya
hiç kimsenin fikri yokmu bana söylicek hem ne yiyosunuz ne içiyosunuz banada söyleyin bende yapayım lütfen ya
canım sorunun neydi kist falan mı var ne kadar süredir deniyosunuz
bu arada soğan kürü yapıyorlar incir kürü bal çörek otu kürü...bu ay olmazsa bidahaki aya ben de bişeyler yapmayı düşünüyorum bu kürleri uygulayan arkadaşlar bizimle de nasıl yaptıklarını paylaşırlarsa sevinirim
benim bi sorunum yok yani bildiğim kadarıyla 5 aydır deniyoruz olmuyor daha önce 3 tane küretaj oldum ama artık olmuyo bu ayda yumurtlama günümü kaçırdım olurmu olmazmı bilmiyorum
benim bi sorunum yok yani bildiğim kadarıyla 5 aydır deniyoruz olmuyor daha önce 3 tane küretaj oldum ama artık olmuyo bu ayda yumurtlama günümü kaçırdım olurmu olmazmı bilmiyorum[/QUOTE
benim de kürtaj sonrası il denemem kürtaj dolayısıyla inş bir sorun olmamaıştır...inşş kolay hamile kalırım...sen de üzme kendini bak 3 kere hamile kalmışsın şimdi neden olmasın...
bu arada soğan kürü yapıyorlar incir kürü bal çörek otu kürü...bu ay olmazsa bidahaki aya ben de bişeyler yapmayı düşünüyorum bu kürleri uygulayan arkadaşlar bizimle de nasıl yaptıklarını paylaşırlarsa sevinirim
evet bende duydum ama doğruluk payı varmı bilmiyorum
benim bi sorunum yok yani bildiğim kadarıyla 5 aydır deniyoruz olmuyor daha önce 3 tane küretaj oldum ama artık olmuyo bu ayda yumurtlama günümü kaçırdım olurmu olmazmı bilmiyorum[/QUOTE
benim de kürtaj sonrası il denemem kürtaj dolayısıyla inş bir sorun olmamaıştır...inşş kolay hamile kalırım...sen de üzme kendini bak 3 kere hamile kalmışsın şimdi neden olmasın...
evet bende ondan korkuyorum aslında 15 ine kadar bekliycem eğer bu ayda hamile değilsem doktora gidicem artık
buradan okuduğum kadarıyla baya işe yarıyormuş bu gibi kürler ama benim eşim de doktor o hiç ama hiç inanmıyor böle şeylere komik buluyor...ben de hiç bişey yapmıyorum..olmazsa bu ay belki diğer ay bal çörek otu falan yerim soğan suyunu denemedim ama içebileceğimi sanmıyorum
bende soğan suyunun düşük yaptırdığını duydum demekki yanlış duymuşum ben hem doktora gideyim hem soğanın suyunu içeyim :) en azından denemedim demeyim