Regl olmazsan 2-3 gün sonra tekrarla canım hamilelikte salgılanan hormonun idrara geçmesi biraz zaman alıyor. Sabredemem diyosanda kan tahlili yaptır kesin sonucu öğrenirsin. Allah'ım sabırlar versin. inşAllah hamilesindir. Bende gün sayıyorum umarım regl olmam :)
kızlar herkese iyi akşamlar...
batıma 6 gün kaldı ama hiçbir belirti yok malesefher ay yumurtlama döneminde kasık ağrısı olurdu.. ayrıca bat yaklaştıkça göğüs şişmesi sancıması, karın ağrısı, batması vsvsvs bir çok belirti oldu ama hep hüsran oldu fakat bu ay ne yumurtladığımı anladım ne de bir belirti hissediyorum. acaba hiç bir belirti olmadan hamile kalan olmuş mudur:44:???
Allah'ım hepimize sabırlar versin. Beklemek çok zor. Rabbim hayırlı bir zamanda nasip eder inşallah
merhaba tatlım nasılsın epeydir denk gelemdik bazıları hiç belirti hissetmiyormuş bazılarıda adet belirtileri yasıyormuş benimde 7 gün kladı hiç bişi yok şuan
Kızlar benim adetime 6 gün kaldı ama idrarımda koyuluk başladı çok nadir koku oluyor. sol tarafımda ağrı yokta sanki damarım tutuluyormuş gibi bir his var. bide dün araştırırken okudum idrarda tortu oluyormuş az önce onu denedim pet şişede içinde beyaz küçük parçalar vardı sizce bu ay olmuş olabilir mi ?
canım inşallah tutmuştur bebişin de onun etkisidr ama ben 3 ay bu belirtileri çok yoğun yaşadım hepsi foss çıktı. inşş sennkilr gerçektir ve bebiş yapıyordur:)bende de bu belirtiler var ama cvp alamadım bugün kimseden
evet sunbalcım fazla uzun kalamadım bugünlerde karşılaşamadık canım..batlarımız da aynı .. aynen bende de hiç birşey yok aylardır ağrı sızı çeken ben bu ay hiçbirşey hisstmiyorumyoksa diyorum bu ay yumurtlamamış olabilir miyim
canım inşallah tutmuştur bebişin de onun etkisidr ama ben 3 ay bu belirtileri çok yoğun yaşadım hepsi foss çıktı. inşş sennkilr gerçektir ve bebiş yapıyordur:)
yok tatlım şu ana kadar ben de kafamı hep dağıttım ama sadece hiç zerre kadar olmaması dikkatimi çekti ondan şeyettimdiiiicanım bence panik olma geçen ay bi sürü belirti vardı sonucu gördük en iisi zamana bırakmak stresten uzak durmak için kitaba sardım başka işlerle uğraşıorum
cnm inşllh bu ay hamile kalırsınben 2 yıldır bekliyorum başımdan bi dış gebelik geçti. ve her ay başka belirtiler buluyorum ve her seferinde hüsran. inş bu ay da hüsranla sonuçlanmaz
yok tatlım şu ana kadar ben de kafamı hep dağıttım ama sadece hiç zerre kadar olmaması dikkatimi çekti ondan şeyettimdiiii
belirti olsa suç olmasa suç
cnm inşllh bu ay hamile kalırsın
çok geç artık yaptım bilekan verd,m öglen yarın alıcam hayırlısı inşallah adetime 6 gün varken kaç gibi bi deger hamile oldugumu gösterir acaba
sunbalcım gerçek şu ki ben ilk ay çok heyecanlıydım, hevesliydim,ama artık daha umutsuzum.. hiç hamile kalamıycam gibi geliyor.. hayırlısı
9 gün kaldı batıma. İlk defa bu ay göğüslerim ağırmıyor. Genelde 10 gün önceden kesin başlardı. Bu ay klomen kullandım. Ondan mı ?
hadi bakalım yarını ve hayırlı haberini dört gözle bekliyoruz:)))) değer 5in üzerinde olursa hamilesin diye biliyorum ama zaten orda yönlendirirler seni heyecan dorukta :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?