- 30 Ağustos 2011
- 1.304
- 15
Bebetime testlerinde yanılma mı oluyo canım_?
bebetime'in kotu namini ben de cok duymustum...forumda bebetime diye arama yaparsaniz gorursunuz(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 528028Ekleyebiliyorsan ekle de ne kadar silik bizde bakalım :) Valla silik olduğu zaman genelde yanılmıyor. Bebetime değil ise testin :)
İnşallah yarın kan testinden de güzel sonuçlar alırsın da. Beklemesene yarına kadar.
ikici bir test daha yaptım onda da çıktı bi bakın lütfen..:)
Gayet belli ikinci çizgin. Maşallah. Şimdiden hayırlı olsun diyebiliriz sanırım :) Beklemesene yarını gidip yaptırsana hemen kan testi. Nasıl duruyorsun :)
Eki Görüntüle 528028
Gayet belli ikinci çizgin. Maşallah. Şimdiden hayırlı olsun diyebiliriz sanırım :) Beklemesene yarını gidip yaptırsana hemen kan testi. Nasıl duruyorsun :)
ayy inşallah canım,sağol :))çok heveslenmek istemiyorum o yüzden ..ama duramıyorum da yerimde gidebilirim her an umarım güzel haberler veririm size :))
ayy inşallah canım,sağol :))çok heveslenmek istemiyorum o yüzden ..ama duramıyorum da yerimde gidebilirim her an umarım güzel haberler veririm size :))
Bence hiç zaman kaybetme. Bu çok bariz pozitif :)
Eki Görüntüle 528028Ekleyebiliyorsan ekle de ne kadar silik bizde bakalım :) Valla silik olduğu zaman genelde yanılmıyor. Bebetime değil ise testin :)
İnşallah yarın kan testinden de güzel sonuçlar alırsın da. Beklemesene yarına kadar.
ikici bir test daha yaptım onda da çıktı bi bakın lütfen..:)
hayırlı olsun benimki bundanda silik çıkmıştıııı
Bence birdgirl dayanamadı kan testi yaptırmaya gitti :)
hayırlı olsun benimki bundanda silik çıkmıştıııı
teşekkür ederim canım umarım hamileyimdir:)
Bence birdgirl dayanamadı kan testi yaptırmaya gitti :)
uzun zamandır sitenin takipçisiyim ama yazmak bugüneymiş bende ekim 15 i bekliyorum inşallah bebiş olur diyorum allah isteyen herkese tez zamanda nasib eder inşaalllaaahh :)benim gibi umudu ekime kalan kimse yok mu arkadaşlar?
teşekkür ederim canım umarım hamileyimdir:)
hamilesiiinnnnnnnn tebrik ederim :)) hemen belirtileri alalım??
uzun zamandır sitenin takipçisiyim ama yazmak bugüneymiş bende ekim 15 i bekliyorum inşallah bebiş olur diyorum allah isteyen herkese tez zamanda nasib eder inşaalllaaahh :)