Hayirlisiyla insallah canim .. Senin netlesti mi ? Senin yazini okuyunca bende heyecanlandim :))
Yok cnm esim bir kaç gün bekle öyle yap dio sakladı testleriSen 2. Testi yaptın mi
Ben kutusuyla kenara koydum öyle kaldı Hazal diyince tekrar baktim iste :) inşallah bebistirayy ben de gördüm... hadi hayırlı olsunn inş bu bebedirrr
test yaptıktan sonra çoook çöpten çıkarıp bakmışlığım vardı benim de
Daha net değil ama bende çok heycanliyim biraz daha beklicem olmadı p.tesi doktora :)
Güzel haberler g eliyor hepimiz mutlu oluyoruz birbirimize umut olalım... Pembe sıvı tutunma kanaması mi acaba erken döllenme olabilir mi ki? Diye düşündüm ben açıkçası
Güzel haberler tam net değil ama beklemedeyiz bir kaç gun sonra tekrar yenilicem testi simdi yapicaktim ama esim bir kaç gün sonra yap dio . senin için bence bir doktora görün belki de hamilesindir :)
5 yil cnm inşallah kavusurum cennetimeŞimdiden gözün aydın olsun desem eerken mi olur kiii
ne kadarlık hasret bitti
valla cnm genelde yerleşme kanamasıda bu tarz olur ama bilmioyrum ki inş öledir :)Yeniden merhaba hanimlar
Guzel haberler var sanirim hadi hayirlisi insallah :)
Buarada benim yardiminiza ihtiyacim var.Bugun itibariyle adetime 9-10 gun var ve aksamdan beri pembe su gibi akinti var afedersiniz tuvalette peceteye geliyor.Aslinda akintidan cok sanki pembe sulu boya gibi cok tuhaf.Adet desem 10 gun cok erken bu neyin nesi bilmiyorum ilk kez karsilasiyorum ve cok endiseliyim
cnm bnm inş hamişsindir :)Arkasaslar merhabar ben yeniyim aranizda . Bu ay 2.denememizi yaptik 1 ekim regli tarihim merak ediyorum. Goguslerim baya bi sisti ama regli belirtileri yasiyorum gerci ayni diyorlar belirtiler icin ama bilmiyorum.en onemlisi Rabbim hayirli zamanda nasip etsin insallah hepimize
valla cnm bnde hamileyim znlaettim adetim gnnden önce geldi ama hamilede olabilirsin en sağlıklısı test yap cnm yada adetini bkle zordur beklememk ama inş sen hamilesndirKızçelerim iyi geceler sorum olcak chp istiyorum en azından tahmin Göğüs ucum acıyor idarara çıktıtığımda kasıkta ağırı bugün yoğunlaşan akıntım var Göğüs ucum 1 haftadır acıyor Adet Tarihim ekim in 5 i veya 6 sı... Bel ağırım var ama hafif.. Adet belirtisimi gebelikmi?
Benim başıma ilk defa böyle bişi geldi bi.sıkıntım olmazdı adetime 1 gün kala kasıklarım ağırırdı sonra sökülürdüm.. En iyisi pazartesi test yapmak :)valla cnm bnde hamileyim znlaettim adetim gnnden önce geldi ama hamilede olabilirsin en sağlıklısı test yap cnm yada adetini bkle zordur beklememk ama inş sen hamilesndir
valla cnm genelde yerleşme kanamasıda bu tarz olur ama bilmioyrum ki inş öledir :)
Bat ne?Merhaba kızlar,
Benim de Bat 4 Ekim, Bayramın ilk günü... Bu ay 5. denememiz oldu... Her ay her ay aynı heyecan... İnşallah hep birlikte çifte bayram yaparız =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?