Çifte çifte bayramlarrrrrr...belki de çifte bebislerrrrrrr ;-)Ben de geldiiimm kızlaaarAhh benim de gönlümden geçen çifte bayram, Allah nasip eder inşallah bekleyen herkese.Benim adetime de 10-11 gün var bakalım bu ay ne olacak..Önemli günleri yakalıyorsun olmuyor yakalamıyorsun olmuyor çözemedim yaa..Biz beceremiyoruz bu işi galiba
Bu catlatma iğnesi ilaclar kilo aldırıyor diyorlar doğru mudur?Benimde saat gibidir 3 defa gecikti onda da çatlatma ignesi falan kullanmistım onun için gecikmis :)
Yanlış anlaşılma oldu canım afedersin, ben eşimle bizi kastettim beceremiyoruz bu işi diyeBence kendimize haksızlık etmeyelim kızlar bizim beceriksizligimiz değil de nasip işte... Herşeyin zamanı var demekki
hadi inş :)kızlarr bende 1 ekimi bekliyorum inşallah adet olmam bebek gelir daha 5 gün var kasıklarım batışıyo ve arada 1 2 dakika agrır gibi olup geciyo bide 10 gündür göğüsler felaket acıyor yaa inşallah hamileyimdir allah isteyen herkese kısa zamanda nasip etsin inşallah beklemek zor
bende bi ümitsizlik var ama sanki hic hamile kalamicakmışım gibi kendimi kötü hissediyorumm 7 ay oldu daha tık yokkhadi inş :)
rabbim ne zmn nasip ettiyse o zmn kafana takmazsan olur cnm bnm valla bnde bir düşük yaptım bakalım tekrar istiyorum rabbim inş annelik duygusunu isteyen herkese nasip ederbende bi ümitsizlik var ama sanki hic hamile kalamicakmışım gibi kendimi kötü hissediyorumm 7 ay oldu daha tık yokk
bilmem mi bnm düşük olan ilk seferde oldu bu ay olmayınca üzüldüm ama tevekkül önmli hadi inş birbirmize veririz bu gzl haberi :)kafaya takmicam diyorum kendimi bu sitede buluyorum artık bunalıma girdim valla takmamak elde değil ki sende inşallah bebişine biranönce kavuşursun canımm rabbım nezaman isterse ozaman oluyo biliyorum ama işte bu sabırsızlık böle bunalıma sokuyor insanı
Evet canım ben gecen sene 53 kg dum 63 kg ya çıktım 1 defa kullandim ilacların etkisindenmi oldu anlamadım ama çatlatma ignesini kullananlar genelde öyle diyorlar :)Bu catlatma iğnesi ilaclar kilo aldırıyor diyorlar doğru mudur?
cnm ağustosta olodu doktorum bir adet dönemi sonra deneyebilirsinz bi sıkıntınız yok dedi sende üzülme olur emin ol bnde kan pıhtılaşması çıktı bebeğim ondan düşmüş doğsa bile sakat olurmuş rabbim bir dert veriyorsa emin ol çok büyük hayrı varcanım hayrlısı herseyin ne zaman düşük oldu üzme kendini rabbimin izniyle tekrar hamile kalırsın en azından hamile kalabiliyosun canum olur inşallah hepberaber kavuşuruz bebişlerimize :)
Benim ablam 2 yıl tedavi gördü catlatma iğnesi olmuştu 70 den 83 e çıktı..Evet canım ben gecen sene 53 kg dum 63 kg ya çıktım 1 defa kullandim ilacların etkisindenmi oldu anlamadım ama çatlatma ignesini kullananlar genelde öyle diyorlar :)
Adetine kaç gün var?Bende bayrami bekleyenlerdenim 5 eylul regl gunm test yapsam cikmaz mi simdi bi belirtide yok zaten
Kan testindedemi cikmaazz
Bende bayrami bekleyenlerdenim 5 eylul regl gunm test yapsam cikmaz mi simdi bi belirtide yok zaten
Kan testindedemi cikmaazz
Kesin cikar mi daha 1 hafta var adetime.Canim kan testi için beklemene gerek yok yaptırabilirsin idrar testi için adetinin geçmesini bekle cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?