mutlu mutlu bayram yapmak istiyorum kardeşim çok mu :-( ah ahevet aynı gün:) Amin hayırlısı inşallah.
Valla benim göğüslerde ağrı var ama adet günü öncesinden ayırt edebileceğim bir belirti yok bilemedim yani
Bnce yap bi test canm. Pozitif olrsa sevin bi guzel, negatifsw de uzulmsdn gununun gecmesni bekle. Insallah guzel haberler vardirMerhaba kizlar
Bugun adetime ortalama 5 gun var sabirsizlik hat safhada.Aslinda gayet sogukkanli gidiyordum ben ama bu pembe akinti olayi costurdu beni.
Evde pek bilinmeyen bi marka test var yapsam sabah cikar mi acaba?Yasadigim eger yerlesme kanamasiysa 3-4 gun gecti olali
Varsa cikar mi acaba yoksa beklesem mi??
mutlu mutlu bayram yapmak istiyorum kardeşim çok mu :-( ah ahevet aynı gün:) Amin hayırlısı inşallah.
Valla benim göğüslerde ağrı var ama adet günü öncesinden ayırt edebileceğim bir belirti yok bilemedim yani
canım ya inşallah adet olmayız da hamile kalmış oluruz ve çok mutlu bir bayram geçiririz Allahım hepimizin gönlüne göre versin.herkesin derdi başka napcanmutlu mutlu bayram yapmak istiyorum kardeşim çok mu :-( ah ah
Ben adet olursam bayram zehir olur diyorum eşim de kurban kesilince kılınan namazın derdine düşmüşee namazı kilamazsın adet olursan diyor...hey Allahım yarebbim
canım ya inşallah adet olmayız da hamile kalmış oluruz ve çok mutlu bir bayram geçiririz Allahım hepimizin gönlüne göre versin.herkesin derdi başka napcan
ya illaki öyledir senin rahat olman için çaktırmıyodur:)hhaha valla ya
Aslında ikimizin de aklında aynı şey var
caktirmamak isteyen eş ancak boyle bahane bulur diyorum
maalesef hemen olmayabiliyor ki çoğunluk öyleRegl oldum diger aya kaldi ,fakat ben yaza denk getirmek istemiyordum , deneyince hemen olur zannediyordum cahillik istekizlr sizce denemeye devam edeyim mi yoksa iki ay ara verip mi devam edeyim temmuz agustosa denk gelmesin istiyorum buyuk konusmak da istemiyorum Rabbimin gucune gitmesin
Evet cnm inşallah Allah isteyen herkese versin Ama kucağına alana kadar inanamiyorum 5 sene sonra mucizem oldu....Açtım şom ağzımıpnr59 güzel haberini aldım diğer forumdan darısı başımıza artık kanda öğrendin dimi
maşallah maşalllah bebeğine ve sana... benim 3 gün kaldı adetime belirti falan da yok şu agnucaston var ya onu kullanıyorum ondan sanırım...ama hamile değilim sanırım çünkü genelde yoğun akıntı oluyor hamile olanlarda bende kuruluk var....içimde az da olsa bi umut var tabiki kırmızıları görene kadarEvet cnm inşallah Allah isteyen herkese versin Ama kucağına alana kadar inanamiyorum 5 sene sonra mucizem oldu....
Üzülme boşver bende yaptım sabah test negatif... Halbuki 2 yumurtam çatlamıştı günleri de degerlendirdik bele yastik kıçı kaldır ağır taşıma ohoo neler neler....normal moduma döndüm bile Allah vermiyorsa bi bildiği vardır...Gunaydin kizlar
Adetime son 3-4 gun
Ovulasyon testi yaptim silik cizgi bile cikmadi birakin koyuyu.
Galiba bisey yok bende bu ay.
Pembe akinti yanlis alarmdi sanirim.
Zaten bir suru sivilce doktum.Umutlar baska bahara...
Üzülme boşver bende yaptım sabah test negatif... Halbuki 2 yumurtam çatlamıştı günleri de degerlendirdik bele yastik kıçı kaldır ağır taşıma ohoo neler neler....normal moduma döndüm bile Allah vermiyorsa bi bildiği vardır...
Ha yaşaDedigin gibi Allahin vardir elbet bildigi bize de dogru zamanda nasip eder insallah.
Ben de normal moduma donecegim ve kendimi Kpss calismaya adayacagim artik karar aldim, hayata karisacagim aynen dedigin gibi canim..
Canim öncelikle umudunu kaybetme benim göstermişti biliyorsunuz ama yinede sen bilirsin. Birde kizlar kendinizi dinlemekten vazgecin kafaniz rahat olsun ben 3 aydir kendimi isime vermiştim hic aklima bile gelmedi hamile miyim olacak mi DİE. İnanin insan bazen kendi kendini yiyor gece gunduz hep beyninde bazen kendi kendime soru bile soruyordum. Biraz bu düşüncelerden uzaklasin eminim bu size iyi gelecek. İnşallah Allah en hayirli zamanda isteyen herkesi bebeğine kavustursun.maşallah maşalllah bebeğine ve sana... benim 3 gün kaldı adetime belirti falan da yok şu agnucaston var ya onu kullanıyorum ondan sanırım...ama hamile değilim sanırım çünkü genelde yoğun akıntı oluyor hamile olanlarda bende kuruluk var....içimde az da olsa bi umut var tabiki kırmızıları görene kadarevde bir tane test var <freely> yapsam mı ki yumurtlama 19-20 eylül deydi.. ne dersin? bu test gebelik varsa gösterir mi ki 2 gün kala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?