anladım canım ovulasyon testini netten sipariş ediyosun dimi ben alim desem eşim izin vermez bu ay söz verdim bu ay takmicam oluruna brakcam diye kızıyo kendimi bunaltıyorum diyeYok cnm bnmki düşük sonrası adet ya ondan snirim keşke üstüne gormusolsam ama uzak ihtimal ovulasyon testine başlayacağı. İste kısmet
Evet cnm netten aldım aman kizmaz sen soyle son bu sefer de :)anladım canım ovulasyon testini netten sipariş ediyosun dimi ben alim desem eşim izin vermez bu ay söz verdim bu ay takmicam oluruna brakcam diye kızıyo kendimi bunaltıyorum diye
Evet cnm netten aldım aman kizmaz sen soyle son bu sefer de :)[/QUOtamam canım sorarım bakalım da var yumurtlamaya :) :)
Peki canm alabilirsem ovulasyon testi alicam alamazsamda ates olcerek yumurtlama gunu bulmaya caliscam zaten ben yumurtladimi anliyorum bu ay olur insallah tutarrSen adetin bittiği günden iti aren başla yapmaya bazen değişebiliyor yumurtlama :)
Evet arkadaşlar adetime 6-7 gün kaldı ve adet belirtilerim başladı yine malesefyaa bu sefer başka belirtiler olsaydı da azıcık umutlansaydım ya 2-3 gün kala bi test yapsaydım silik de olsa çizgi çıksaydı Allahım sabırrrrrrrrr verrrrrrrrr
Aminnnnnnn inşallahBenim arife gününe denk geliyor.. inşallah cennet kokulum bana çifte bayram yaşatır...
yarabbim şu mübarek günler hatrına sen kucaklarımızı boş bırakma.. Amin..
Canım veren de alanda Yüce Allah inşallah hamis olursun sen piskojini bozma ve fazlada kafaya takma demesi kolay biliyorum ama bence kendini dinleme herşeyi zamana birak moralini hicbir zaman bozmaEvet arkadaşlar adetime 6-7 gün kaldı ve adet belirtilerim başladı yine malesefyaa bu sefer başka belirtiler olsaydı da azıcık umutlansaydım ya 2-3 gün kala bi test yapsaydım silik de olsa çizgi çıksaydı Allahım sabırrrrrrrrr verrrrrrrrr
Amin cnm ınş güzel haberler alırsın hepimiz melekerimiziBenim arife gününe denk geliyor.. inşallah cennet kokulum bana çifte bayram yaşatır...
yarabbim şu mübarek günler hatrına sen kucaklarımızı boş bırakma.. Amin..
ah cnm bitmio emin ol dediğin gibi o çizgi çıktıktan snra ama inş görürüz tatlı telaşlar :)Yani şimdi bende keşke şu ikinci çizgiyi görsem diyiyorum onu görünce bi keseyi görsek, bir kalbi atsa, bi testleri temiz çıksa artık bunlar bitmeyecek.. Allah hayırlısını versin ne verecekse.. o kadar pozitifi görelim istiyoruz bakalım arkasından bizleri neler bekliyor..
bnce üzülme cnm demek rabbim bgnü yazmamış sana ya bn ne yapim bir ayda iki kez adet gördüm yumurta çatlamaına bile fırsat kalmadıEvet arkadaşlar adetime 6-7 gün kaldı ve adet belirtilerim başladı yine malesefyaa bu sefer başka belirtiler olsaydı da azıcık umutlansaydım ya 2-3 gün kala bi test yapsaydım silik de olsa çizgi çıksaydı Allahım sabırrrrrrrrr verrrrrrrrr
tmm cnm inş tuttururuz bu ay :)Peki canm alabilirsem ovulasyon testi alicam alamazsamda ates olcerek yumurtlama gunu bulmaya caliscam zaten ben yumurtladimi anliyorum bu ay olur insallah tutarr
sanada günaydın cnm amin inş rabbim hepimizin yüzüne bakarGunaydin kizlar bugun yeni bir gun yeni umutlar yeni baslangiclarimiz olsun. Umutlarimizi kaybetmeyelim.Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah. Bol bebisli haberler alalim :)
cnm ne yaptın kan verdin mi sonuç ne :)Canım veren de alanda Yüce Allah inşallah hamis olursun sen piskojini bozma ve fazlada kafaya takma demesi kolay biliyorum ama bence kendini dinleme herşeyi zamana birak moralini hicbir zaman bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?