yap cnm yap valla inş hamilesndirBenim başıma ilk defa böyle bişi geldi bi.sıkıntım olmazdı adetime 1 gün kala kasıklarım ağırırdı sonra sökülürdüm.. En iyisi pazartesi test yapmak :)
Aminnnn hepimiz hamile kalalım inşallah...yap cnm yap valla inş hamilesndir
inş cnm valla hepimiz yaşayalım o güzel duyguyuAminnnn hepimiz hamile kalalım inşallah...
cnm korunmayı bıraktığınız andan itibaren içme antibiyotik biliyorsun genelde antibiyotikler vücuttaki ödemi temziler ama idrar yolu enfeksiyonunuz varsa döllenmeyş etkileyebilir sen korunmayı bırakana kadar iç ilacınıArkadsslar meraba bende ekik ayinda anne olmak isteyenlerdendim ams grip oldum ve suan kulagim rshatsiz durumda doktor antibiyotik verdi hic istemiyorum ama kullanmk zorundayim iyilesmek icin sizce bi tehlike olusturur mu?
Canim ama kulagim gecmiyor ve ucaga binmek zorundayim 2 hafta sonra nasil yapsamki ya adetim yarin anca biter yumurtlama gunume kadar bitmis olur ilac ama yinede etkisi olur mu acaba?cnm korunmayı bıraktığınız andan itibaren içme antibiyotik biliyorsun genelde antibiyotikler vücuttaki ödemi temziler ama idrar yolu enfeksiyonunuz varsa döllenmeyş etkileyebilir sen korunmayı bırakana kadar iç ilacını
Genelde iltihap olunca vajinada batma olurben de bişey sorcam..gebelik mi adet mi belirtisi konusunda dğl sorum.
Vajinamın içinde batma oluyo. te içerden içerden... hastalık belirtisi mi bu?
yok olmaz etkisi sen adet bitene kadar kullan cnm hem ztn idrar yollarinda enfeksiyon varsa onuda temizler bebis içinde hazırlık olur :)Canim ama kulagim gecmiyor ve ucaga binmek zorundayim 2 hafta sonra nasil yapsamki ya adetim yarin anca biter yumurtlama gunume kadar bitmis olur ilac ama yinede etkisi olur mu acaba?
Evet canım ürolojiye gitcek ben daha önce ameliyat oldum benimki fazla büyüyo pndan patlama riski oluşturuyo yumurtlamayı engelliyoEşim de ürolojiye mi gidecek? Kistin zrarlı bi kist mi? Bende de 2 mm kist çıkmıştı ama bu normal dedi dr, adetle beraber büyür küçülür, bir zararı yok dedi.
Tamam canimm oyle yapayim bugun biter artik adetim sende bebis mi var oyle okudum sanki forumlardayok olmaz etkisi sen adet bitene kadar kullan cnm hem ztn idrar yollarinda enfeksiyon varsa onuda temizler bebis içinde hazırlık olur :)
Yok cnm bnm ilk gebeligim dusukle sonuçlandı bu ay korunmayı bırakmıştım ama maalesef bir ayda iki kez adet gördüm artık gelecek ay umutlarTamam canimm oyle yapayim bugun biter artik adetim sende bebis mi var oyle okudum sanki forumlarda
Bence kesin hamilesin hadi kandada çıksın rabbim nasip etsin annelik duygusunuKizlar dayanamayıp bu gün test yaptim yine bu sefer iki dk içinde yine silik ikinci çizgiyi gördüm :) p.tesi kan tahlili yaptircam inşallah bebisim benimledir.
Canm hayırlı olsun darısı basımıza ınsallah cok sevındımmHazal buda ikinci yaptigim test daha mi belirginlesmis sanki bide sen bak
Kizlar dayanamayıp bu gün test yaptim yine bu sefer iki dk içinde yine silik ikinci çizgiyi gördüm :) p.tesi kan tahlili yaptircam inşallah bebisim benimledir.
malesef ben kırmızıları gördümm ekim 28 e kaldı
Sen kesin hamilesin cnm ınş yanılma değildir sanmam pozitifin yanlış çıkma ihtimali yok sen ilaç kullanmiyorsan herhangi bir zaten o beta hcg olmasa hayatta çıkmaz pozitif ben hayırlı olsun diyorum cnm rabbim bayram haftası çifte bayram yaşattı bende diğer bayramda öğrenmiştim ınş sağ salimde doğar :)Hazal buda ikinci yaptigim test daha mi belirginlesmis sanki bide sen bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?