Benmde aşılamanın 8.gunu daha hic test fln yapmadm şimdiden cikmaz morel bozmaya gerek yok. Yarın kesin sonuç çıkar dimi kanda inş hamilesindir bizlerede umut olur. İlk asilamanmiKizlar oncelikle hakkimizda hayirlisi olsun rabbim tum evlat sahibi olmak isteyenlerin isini rast getirsin.bizlere anneligi,eslerimize babaligi tatdirsin(AMINNN)
bugun asilamamin 12.gunu ve hic agrim gecmedi bugunde ara ara kramplar giriyo belim ve boynum agriyor goguslerim irilesmesi mide yanmasi,sık sık wc'ye cikiyorum inanilmaz oburlastim vs.. Ama okudugum kadariyla genelde herkesde bu belirtiler var ilactan dolayimi acaba sizlerde boyle bisey oldumu?. Ben ilk zamanlarda yani asilamanin 6.gunu kan testi yaptirdim ama kimseye tavsiye etmem bence sabretmek daha iyi cunku benim 7.78 cikti ama bugun idrar testi yaptirdim sonuc negatif cikti bosu bosuna kendimi uzdun. Yarin adet gunum ve kan testi yaptircam ama hic adet belirtilerim yok insan az cok olcagini anlar hic koyu akintimda yok beyaz renkde geliyor. Sabirsizlikla yarini bekliycem cuma sonuc alcam. Aramizda tecrubeli arkadaslarm var sizler ne dusunuyorsunuz ?![]()