- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Canlarım kader arkadaşlarım yoldaşlarım;bende başladım ilaca rahim kalınlaştırıcı ilaç içiyorum 5 gndr yarın kontrol var.duruma göre bebeklerim çözülecek gerekirse pgt yapılcak inşallah bu defa olur kuzum..çok özledim bebeğimi çokkkk...yarın gelişmeleri yazarım iyi geceler öpüldünüz
sumeyye008 hakkında hayırlısı olsun canım. Tanimasamda sana yazmak geldi içimden.ben olumsuz sonuçlar duymaktan da almaktan da çok korkuyorum ama dediğin gibi takdiri ilahi.
Başka doktor ve klinikle pes etmeden devam et lütfen. Demekki dogru zaman daha gelmemiş. Ama hiç te gelmeyecek değil ya.allah evine neşe ni tez zamanda kucağına versin inşallah. ..
allah kimseye dermânı olmayan dert vermesin inşallah (amîn) doktor un kim cnm hangi hastaneye gidiyosun..
canım inan ki okuduğumda yüreğim yandı içim yandı kahroldum çok zor biliyorum bende 2 defa negatif gördüm 5 yıldır hasretini çekiyorum ağlayarak yalvarıyorum rabbime..kaçıncı denemendi nerde tedavi oldun güzelim?allahım duysun sesimizi bugüne kdr aldığımız negatifler son negatifler olsun inşallah
tedavi sayımız aynı sayılır, bende 20 haftalık doğum yaparak ikiz bebeklerimi kaybettim.her tedaviye başladığımda bu kez son olur inşaALLAH dedim ama...olmadıyenilen pehlivan güreşe doymaz misali, yaaa AAALLLAAAAHHH dedim tekrar başladım. benimde pgd yapılarak transfer yapılmıştı ama yine düşükle sonuçlandı.şuan başka bir merkezde başka bir dr.ile dondurulmuş tedavisine başlayacağım.ALLAH C.C kabul etmeyeceği dua için el açtırmaz derler,sende yeni bir başlangıç yap inşaALLAH Rabbim emeklerinin ve dualarının sonucunu sana güzel ve hayırlı evlatlar olarak verir.negatif sonucun için bende üzüldüm...tekrar böyle bir sonuç yaşamaman duası ile selamlar.......
Kizlar merhaba,
Transferiniz kaçıncı günde yapildi?
Sumeyye senin transferler kacinci gün transferleriydi?
hayırlı olsun tedavin.inşaALLAH cennet kokulularına kavuşursunNur hanım çok iyi bir doktor... şifanın sebebi olsun inşaALLAH
Amin canım, çok teşekkür ederim.
Tüm tedavilerimi İstanbul Cerrahi hastanesinde dr. Serdar Koç ile oldum. Sonuç hüzünle ordan ayrılmakmış. Şimdi yeni bir başlangıç için Memorial Şişli hastanesine dr. Nur hanımla görüşmeğe gideceğim. Hayırlısı olsun.
Allah hasretini çok geçmeden bitirsin. Benim 5.denememdi.
va aleykum es Selem. Amin. Allah kalbine ferahlık versin. Kayb etmek çok zordur, en zoru. Allah daha beterinden korusun. Yeni bir başlangıç için start verildi, dr.dan randevu aldım bile. İn şee Allah güzel sonuç alırız. Allah pişman eylemesin.
cnm biliyorum orayı çok güzel bi merkez semra kahraman var orda onunla görüş ondan randevu al mutlaka.
cnm biliyorum orayı çok güzel bi merkez semra kahraman var orda onunla görüş ondan randevu al mutlaka.
cnm sana özelden msj atamıyorum bu konuda çok yardımım dokunabilir ne yapcaz msj sayımın 50 olması gerekiyomuş ben burda yeniyim başka bi yöntem varsa söyle..
Mesaj sayın 100 olmayınca özele mesaj atamıyorsun malesef. Arkadaş mail adresini özele yazarsa ordan mesajlaşa bilirsiniz.
cnm mail benim değil sana bi kaç isim vericektim tavsiye üzerine gidersen semra hnm seninle ilgilenir yok sa ilgilenmiyo çok yardımı dokunacak sana..
bol bol msj atsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?