Ekim/Kasımda tekrar umutlarını yeşertcek canlar burada buluşalım...

tedavi sayımız aynı sayılır, bende 20 haftalık doğum yaparak ikiz bebeklerimi kaybettim.her tedaviye başladığımda bu kez son olur inşaALLAH dedim ama...olmadıyenilen pehlivan güreşe doymaz misali, yaaa AAALLLAAAAHHH dedim tekrar başladım. benimde pgd yapılarak transfer yapılmıştı ama yine düşükle sonuçlandı.şuan başka bir merkezde başka bir dr.ile dondurulmuş tedavisine başlayacağım.ALLAH C.C kabul etmeyeceği dua için el açtırmaz derler,sende yeni bir başlangıç yap inşaALLAH Rabbim emeklerinin ve dualarının sonucunu sana güzel ve hayırlı evlatlar olarak verir.negatif sonucun için bende üzüldüm...tekrar böyle bir sonuç yaşamaman duası ile selamlar.......

cnm hayırlı olsun tedavin inş hayırlısıylada son olur... ben önceki yazılarını okudum sende de pko varmış banada doktor um pko var dedi beni bu konuda aydınlatırmısın..

arkadaşlar hepimize ALLAH bebişimizi göndersin...
ben 9 yıllık evliyim 7 yaşında kızım var okullu oldu..
ikinci olsun diye 2 yıldır kafayı yecem ama artık sona geldim
RABBİMİN izniyle bugün adet oldum ve çarşamba aşılama için başlıyacaz..
aşılama kolaymı aranızda olan varmı..bide çok sıkmı muayeneye gittiniz..
kaçıncı gün spermleri bırakırlar..

Amin canım, çok teşekkür ederim.

allah kimseye dermânı olmayan dert vermesin inşallah (amîn) doktor un kim cnm hangi hastaneye gidiyosun..

Tüm tedavilerimi İstanbul Cerrahi hastanesinde dr. Serdar Koç ile oldum. Sonuç hüzünle ordan ayrılmakmış. Şimdi yeni bir başlangıç için Memorial Şişli hastanesine dr. Nur hanımla görüşmeğe gideceğim. Hayırlısı olsun.

Allah hasretini çok geçmeden bitirsin. Benim 5.denememdi.

va aleykum es Selem. Amin. Allah kalbine ferahlık versin. Kayb etmek çok zordur, en zoru. Allah daha beterinden korusun. Yeni bir başlangıç için start verildi, dr.dan randevu aldım bile. İn şee Allah güzel sonuç alırız. Allah pişman eylemesin.

Son düzenleme:
merhaba hanımlar bende bugün merkez ile görüştüm, ilacımı öğrendim 29 kasımda Decapeptyl 0.1mg iğne ile başlıyorum tedavime uzun Protokol'ü uygun gördüler hayırlısı inşallah tüm tedaviler olumlu sonuçlanır da hepimiz gönlümüzdekine kavuşuruz.

Kizlar merhaba,

Transferiniz kaçıncı günde yapildi?
Sumeyye senin transferler kacinci gün transferleriydi?

hayırlı olsun tedavin.inşaALLAH cennet kokulularına kavuşursunNur hanım çok iyi bir doktor... şifanın sebebi olsun inşaALLAH

cnm biliyorum orayı çok güzel bi merkez semra kahraman var orda onunla görüş ondan randevu al mutlaka.

cnm biliyorum orayı çok güzel bi merkez semra kahraman var orda onunla görüş ondan randevu al mutlaka.

Semra hanım ön görüşme yapmıyormuş malesef. Tedaviye başlayınca in şee Allah onun da görmesini isteyecem. Kendisini tanışmasak ta çok severim. Rabbim hayırlıysa nasip eylesin.

cnm sana özelden msj atamıyorum bu konuda çok yardımım dokunabilir ne yapcaz msj sayımın 50 olması gerekiyomuş ben burda yeniyim başka bi yöntem varsa söyle..

Mesaj sayın 100 olmayınca özele mesaj atamıyorsun malesef. Arkadaş mail adresini özele yazarsa ordan mesajlaşa bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…