Ekim/Kasımda tekrar umutlarını yeşertcek canlar burada buluşalım...

Tesekkur edıyorum canım ıns hep bırlıkte alalım o guzel sonuclarıhaklısındır ben gormedıgım ıcın belkı de uzuldum senın adına ama rahat ol allah goruyor herseyı yardımcımız olacak ınanıyorum.ben 27 yasndaym ıkı yıldır evlıyım 2cm den kucuk bı cıkolata kıstım varmıs 2asılamaya ragmen gebelık elde edemedım urfadan ankaraya gldım 3ayrı hekıme gttım ortak karar tup bebek dendı aslında 8 ay once olmam gerekıyodu korktum yenı bıttım tedavım ıkı gun var sonucumu ogrenmeye hersey yolunda gıttı sukur.ama bellı olmuyokı kotu durumdakı hastanın tutuyo bı sorunu olmayan ve yuksek sans verılenlerın olmuyo bunlarbahane rabbım ol deyınce oluyo ıns bızlerede ol desın su ezanlar hurmetıne allahım buradakı hastanemdekı ve maddı durumu olmayıp tedavı olamayan herkese ver...

cnm sende şehir dışından gittin demek bnde afyondan gittim.kaç yumurtan ve embryon oldu dondurdun mu?tahlil yaptırsan belli olur trnsferini Recai bey mi yaptı?çok zor bi süreç bnm 3.olcak bu inşallah son olur...

cnm sende şehir dışından gittin demek bnde afyondan gittim.kaç yumurtan ve embryon oldu dondurdun mu?tahlil yaptırsan belli olur trnsferini Recai bey mi yaptı?çok zor bi süreç bnm 3.olcak bu inşallah son olur...

Canım 12 yumurta toplandı 9 kalıtelıymıs 7sı dollenmıs ve 2tanesı cok kalıtelıydı ve 2embrıyo transfer edıldı dıgerlerı dusuktu kalıtesı dondurtmadk..evet recaı hoca gırdı her ıslemımde...haklısın benm ılktı ve tecrubeszlıkte vardı bole tv olsun hekımler cok kolay bı tedavı dıe anlatıyolar ancak onlar acısndan bence herseyı hasta yasıyo o ılac hormon stres offf allah bı daha gostermesın rabbım hakkımızda hayrlıysa hemen versın..bugun 11.gunum evet tahlılde bellı olur ancak beklıyorum..kısmet bız elımızden gelenı yapıyorz oturp allah verır demıyorz caresını tedavısını yaptıryorz gerısı taktır ne olursa kabuluz....kısa bı dua ogrendım ıcınden bol bol de RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN rabbım bana salıhlerden evlatlar bagısla....

Eşim yıllarca uğraşdı, sebebi bulunamadı, çaresi de. Tedavisi son olarak tüp bebek. Bu bizim 5. tüp denememizdi. Kısmet bunda da değilmiş. Ancak, niye tutunma olmadığı ise tam olarak belli değil. Bir kere 4. pgt'li denememizde hamile kaldım, onu da 18 haftalıkken kayb ettim. Bu seferkiler de pgt'den sağlıklı çıkmış embriolardı, onlar niye tutunmadı bilemiyorum. Dr.da bir açıklama yapmadı. Ben de fazla kurcalamadım. Artık başka bir hastane ile görüşmeğe gidicem. Bakalım onlar ne deyecekler.

Başımıza gelen her musibet kendi ellerimizle kazandığımız günahlara göredir. Rabbim bizleri islah eylesin.

allah kimseye dermânı olmayan dert vermesin inşallah (amîn) doktor un kim cnm hangi hastaneye gidiyosun..

kizlar tedavinin hangi asamasindasiniz?benim ignelerden dolati adet oluccakmisin gibi karnim cok agriyo.sizde de oluyor mu?

kizlar tedavinin hangi asamasindasiniz?benim ignelerden dolati adet oluccakmisin gibi karnim cok agriyo.sizde de oluyor mu?

yumurta gelişimden ağrıyodur karnın benimde karnım kasıklarım ağrıyodu iğne kullanırken, yumurta toplama işleminden sonra çok yumurta geliştiği için transfer olmadı şimdi beklemedeyim adet olunca gidicem adetimin 18.günü transfer olucak heyecanla bekliyorum ilk tedabim bnm allah hepimizin tüm isteyenlerin tez zaman da kucaklarını doldursun inş (amîn)

Testi dün yaptırdım. Neqatif çıktı. Hayırlısı olsun. Ben elimden geleni yapıyorum, sonucu Allahın taktirine bağlı.

sumeyye008 hakkında hayırlısı olsun canım. Tanimasamda sana yazmak geldi içimden.ben olumsuz sonuçlar duymaktan da almaktan da çok korkuyorum ama dediğin gibi takdiri ilahi.
Başka doktor ve klinikle pes etmeden devam et lütfen. Demekki dogru zaman daha gelmemiş. Ama hiç te gelmeyecek değil ya.allah evine neşe ni tez zamanda kucağına versin inşallah. ..

Bende yumurta tembelliği, eşimde spermlerde hareketsizlik.

canım inan ki okuduğumda yüreğim yandı içim yandı kahroldum çok zor biliyorum bende 2 defa negatif gördüm 5 yıldır hasretini çekiyorum ağlayarak yalvarıyorum rabbime..kaçıncı denemendi nerde tedavi oldun güzelim?allahım duysun sesimizi bugüne kdr aldığımız negatifler son negatifler olsun inşallah

Canım çok merak ediyorum sonucunu inşallah hep birlikte seviniriz...

Canlarım kader arkadaşlarım yoldaşlarım;bende başladım ilaca rahim kalınlaştırıcı ilaç içiyorum 5 gndr yarın kontrol var.duruma göre bebeklerim çözülecek gerekirse pgt yapılcak inşallah bu defa olur kuzum..çok özledim bebeğimi çokkkk... yarın gelişmeleri yazarım iyi geceler öpüldünüz

hadi bakalım hayırlısı inşaALLAH bu son tedavi olur,vuslat son bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…