alışverişe onlara ciciler almaya giderizbebeklerimizle beraber![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alışverişe onlara ciciler almaya giderizbebeklerimizle beraber![]()
alışverişe onlara ciciler almaya gideriz![]()
senin için sümeyye![]()
Azmin için çok teşekkür ederim. Umarım 50 yeterli olur. Ben 100 biliyordum, 100 olana kadar hiç özel mesaj atmadım
umarım yanılıyorumdur. Yanılıyormuşum
![]()
5 dakikada bi msj atabiliyomuşuz dimi
Kızlar transfer yapıldıktan sonra namaz kildiniz mi? Ya da birkac gün kilmadiniz mi?
hadi bakalım hayırlısı inşaALLAH bu son tedavi olur,vuslat son bulur![]()
cnm hayırlı olsun tedavin inş hayırlısıylada son olur... ben önceki yazılarını okudum sende de pko varmış banada doktor um pko var dedi beni bu konuda aydınlatırmısın..
Kızlar transfer yapıldıktan sonra namaz kildiniz mi? Ya da birkac gün kilmadiniz mi?
amin cnm inşallah...haftaya p.şembe ya da cuma dondurulmuş yavrularımı alacağım hayırlısıyla bi aksilik çıkmazsabolca dua edelim birbirimize iyi geceler canlar
Tek bir namazı bilerek kazaya koymak 80 il cehennemde yanmak demek. Namazı kazaya koymanın hiç bir üzürü yok (uyuya kalmak, unutmak, baygın olmak dışında).
Ben her zaman namazlarımı kıldım. 4. tedavimde hamile halmışdım. ilk günden 18. haftaya kadar tüm namazlarımı kıldım. Namazın zararı olmaz.
illet bi bela güzelim ya...yumurtalıkların zayıf ve yavaş yumurtlaması birden fazla yumurtlama olduğu olduğu için geç büyümesi vs vs.tüp tedavisinde çok yumurtluyosun tek iyi yanı o gerçi tutabilecek kapasitede olmadığı sürece ne önemi var.benm embriyolar 1.kalite oluyo eşimde sorun yok ama tutmuyo.takdiri ilahi...tüm doktorlar hayret ediyo tutmadığınafarklı bişey soru vs aklına gelirse sor canım
kızlar melek bize yazmadı ama bi yere yazdığını okudum değeri 12.gün 100 çıkmış hamile yani haydi hayırlısı olsun :))
peki sende adet düzensizliği ve hormon testlerinde anormalik varmı? benim testler normal sayılır adet düzensizliği yok sadece yüzümde sivilcelenme ve tüylenme oluyo dr muane etti öyle teşhis kondu sana nasıl teşhis kondu?
canım hormonlarım normal çıkıyor ama maalesef adet düzensizliği var ilaçsız olamıyorum diyebilirim.tüylenme sivilce vs yok bende.ultrasonda belli oldu bende.