Ekim/Kasımda tekrar umutlarını yeşertcek canlar burada buluşalım...

Yeterince yumurtan olmuş, iğnelerin kaçıncı günündesin ve büyüklükleri ne kadarmış? benim de bugün yumurtalarım toplandı, 8 tane toplamışlar, yarın durumlarını öğrenicez bakalım

az yumurta olması daha güzel benim gibi ohss olmazsın transferini yaparlar 3 güne kadar hayırlısı olsun cnm..

maalesef 1 ay ertelendi transfer bu ağrılarım yumutta toplama işlemenden sonra ortaya çıktı dr karnımda sıvı varmış ondandan ertelemiş ve ağrılar ondan kaynaklanıyo dedi şükürki azaldı ağrılarım daha iyim sen ne durumdasn cnm..

Slm oncelıkle gecmıs olsun ?.kubra ben aranıza yenı katıldım benım de transferm oldu 9 kasım test gunum heycanımı sızlerle paylasmak ıstedım allah hepımızın emeklerını hayıra cevırsın ıns

Slm oncelıkle gecmıs olsun ?.kubra ben aranıza yenı katıldım benım de transferm oldu 9 kasım test gunum heycanımı sızlerle paylasmak ıstedım allah hepımızın emeklerını hayıra cevırsın ıns

inş cnm tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın hep olumlu düşün bu çok önemli.sizin sorun neydi?

inş cnm tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın hep olumlu düşün bu çok önemli.sizin sorun neydi?

Cok saol hepımız harıka sonuclar alrız ıns.b en 27 yasındayım ıkı senedır evlıyım son bı yıldır bebek ıcın ugrasırken 2cm den kucuk bı cıkolata kıstım oldunu soledıler o engelmıs tup bebek onerdıler bızde yaptırdk ılk deneyımdı ve oldukca zorlandım...senın sorunun neydı

Cok saol hepımız harıka sonuclar alrız ıns.b en 27 yasındayım ıkı senedır evlıyım son bı yıldır bebek ıcın ugrasırken 2cm den kucuk bı cıkolata kıstım oldunu soledıler o engelmıs tup bebek onerdıler bızde yaptırdk ılk deneyımdı ve oldukca zorlandım...senın sorunun neydı

geçmiş olsun cnm bende 24 yaşındayım 2 senedir uğraşıyoruz bende pko varmış beklemek çok zor beklemek istemedik başladk tedaviye bnmde ilk cuma günü yumurtalarm toplandı ama transferim olmadı pko lu olduğum için çok yumurta oldu ve ohss oldum trasferin tapılması tehlikeli olduğu için 1 ay erteledi dr öyle işte hakkımızda hayırlısı olur inşallah..

geçmiş olsun cnm bende 24 yaşındayım 2 senedir uğraşıyoruz bende pko varmış beklemek çok zor beklemek istemedik başladk tedaviye bnmde ilk cuma günü yumurtalarm toplandı ama transferim olmadı pko lu olduğum için çok yumurta oldu ve ohss oldum trasferin tapılması tehlikeli olduğu için 1 ay erteledi dr öyle işte hakkımızda hayırlısı olur inşallah..

Uzulme canım ıns bı ay sonra ıstedıgını en hayırlı ve saglıklı bı sekılde alırsın:40:rabbım sonunu guzel etsın..bende soktayım hala bu yasadklarıma ınanamıyorum ama allah ıstedıgı ıcın yasıyoruz bunları demek hakkımızda bunları gormek varmıs

Uzulme canım ıns bı ay sonra ıstedıgını en hayırlı ve saglıklı bı sekılde alırsın:40:rabbım sonunu guzel etsın..bende soktayım hala bu yasadklarıma ınanamıyorum ama allah ıstedıgı ıcın yasıyoruz bunları demek hakkımızda bunları gormek varmıs

bende aynı duygular içindeyim ve kimseyle paylaşmadım..

bende aynı duygular içindeyim ve kimseyle paylaşmadım..

Paylasma da cunku bızı kımse anlayamaz benımde annem babam kayınvaldem dısında kımsenın habrı yok ıkı yıldr evlı oldugumuz ıcın soranlara dusunmedıgımızı soyluyoruz cunku ınsanlarla muhattap olmak zor bılende konusyo bılmeyende yeterınce uzgunum streslıyım korkuyorum bırde ustune ınsanların laf kalabalıklarını cekemem acıkcası ıns olacak oyle dusunelım

canlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli bugn adet oldum estrofeme başlıcam rahim kalınlaştırcakmış dondurulmuş 2 miniğim için.ama dr la konuşacağım ve sorucağım bi kaç soru vardı histeroskopi gibi konuşturmadı bile telefonu suratıma kapattı nasıl ağladım üzüldüm dondurulmuşum olmasa asla gtmezdim oraya.rabbime havale ettim önceki negatifimde ilk transferimde çok dua etmiştim hastaneden çıkarken allahım bi daha bu kapılara düşürme diye...nasipte bugüün böyle bir şey için gözyaşı dökmekte varmış...tedavi için hastane arayanlar Recai pabuççuya gitmeyin!ünlü ama insaniyetten bir haber...çok sinirliyim çok moralim bozuk dua edelim birbirimize..:14: bu defa kavuşalım yavrumuza hepimiz

canlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli bugn adet oldum estrofeme başlıcam rahim kalınlaştırcakmış dondurulmuş 2 miniğim için.ama dr la konuşacağım ve sorucağım bi kaç soru vardı histeroskopi gibi konuşturmadı bile telefonu suratıma kapattı nasıl ağladım üzüldüm dondurulmuşum olmasa asla gtmezdim oraya.rabbime havale ettim önceki negatifimde ilk transferimde çok dua etmiştim hastaneden çıkarken allahım bi daha bu kapılara düşürme diye...nasipte bugüün böyle bir şey için gözyaşı dökmekte varmış...tedavi için hastane arayanlar Recai pabuççuya gitmeyin!ünlü ama insaniyetten bir haber...çok sinirliyim çok moralim bozuk dua edelim birbirimize..:14: bu defa kavuşalım yavrumuza hepimiz

Bende tedavımı orada yaptrdm ıkı gun sonra sonucumu ogrenıcem tersıne bızle cok ılgılendı recaı hoca cok memnun kaldık hatta eger negatf alırsak dahı tekrar centruma gtmeyı dusunuyoruz

Paylasma da cunku bızı kımse anlayamaz benımde annem babam kayınvaldem dısında kımsenın habrı yok ıkı yıldr evlı oldugumuz ıcın soranlara dusunmedıgımızı soyluyoruz cunku ınsanlarla muhattap olmak zor bılende konusyo bılmeyende yeterınce uzgunum streslıyım korkuyorum bırde ustune ınsanların laf kalabalıklarını cekemem acıkcası ıns olacak oyle dusunelım

aynen cnm sanki beni anlatıyosun bnmde annem babam ve eşimin annesi babası biliyo eltim dahi bilmiyo duyguların ve hislerin ortak noktası burası bizi bizden başka kimse anlamaz

cnm yaa güven çok önemli eğer dr güvenmiyosan gitme çünkü senin tedavi süresince olumlu pozitif düşünmen lazım melek arkadaşımız memnunmuş ama onun ilk ben merkez arayışındayken karşıma çıktı iyi bi merkezi ve iyi dr olduğunu nasl anlarız sorusuna şöyle cvp verilmişti ilk dennemeden çok 2 3 denemelerdeki sonuç önemli dr hastaya verdiği güveni ilgiyi 2. 3. denemedede veriyomu yoksa ilk denemden sonra başındanmı savuruyo sanırım sende böyle vefasız bi dr denk geldin sen yinede canını sıkma ve hep olumlu düşün embriyolarm orda var diyosun mecbur devam başka bi hastanede sil baştan tekrar iğneler masraf çok zor bence dr konuş gösterdiği hitaptan memnun olmadığını söyle moralini yüksek tut ve hep olumlu düşün ne olursa olsun yılma gelicek bebişlerimiz..

bende tedavımı orada yaptrdm ıkı gun sonra sonucumu ogrenıcem tersıne bızle cok ılgılendı recaı hoca cok memnun kaldık hatta eger negatf alırsak dahı tekrar centruma gtmeyı dusunuyoruz

cnm ilk gittiğimizde denememizde bizde hayran kaldık hekimliğine ama dondurulmuş embriyon varsa oraya mecbursan veya hamile kaldın diyelim düşük kanama vs riskin var snra yüzüne bakmıyo bunu bi kaç kişiden de duydum...başına dilerim böyle bişey gelmesin bende toz kondurmuyodum ama beni mafetti tüm psikolojimi bozdu.buarada sizde problem neydi?kaçıncı denemen?ne tür işlem yaptılar sana?hayırlı sonuç alman dileğiyle...

Back
X