- Konu Sahibi parilti007
Yok canım yükselmez o hayırlısı böyleymiş. İnşallah sizden güzel haberler gelirAcaba sonradan yukselir mi hayirlisi be kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım yükselmez o hayırlısı böyleymiş. İnşallah sizden güzel haberler gelirAcaba sonradan yukselir mi hayirlisi be kuzum
HÇıktı kan sonucum da negatif 0.90 çıkmış
Canım biliyorum çok zor ama Rabbim den hayırlısıni dilemeliyiz. Olmadıysa bunda da vardır bir hayır ...Çıktı kan sonucum da negatif 0.90 çıkmış
Hayirlisi insallah tez vakitte guzel haberler alirsin ywYok canım yükselmez o hayırlısı böyleymiş. İnşallah sizden güzel haberler gelir
Öyle canım nasip değilmiş ne diyeyimH
Canım biliyorum çok zor ama Rabbim den hayırlısıni dilemeliyiz. Olmadıysa bunda da vardır bir hayır ...
Bende tecrübeliyim 1 oğlum var 2. Denemede tutan şimdi kardeş düşünğyoruz tekrar başladıkMerhabalar, ben tecrübeli ivf hastasiyim. Nasipse kasimda 4. Transferim olacak hanimlar
Kasim ayinda transfer postu aradim burayi buldum, hepinizin ilk denemesi mi?
Valla şuan yazarken bile ara ara kasık ağrım var inşallah olumlu sonuç alırım geride 3 embriyom daha var olmadı yeniden denerim bu yıl 2. Denemem bu. Rabbim inşallah nasip eder çok dua ediyorum Meryem suresi okuyorum hergün mutlaka bakalım dualarınızı eksik etmeyinEnsu123 mutlaka olumlu sonuçlarını bekliyoruz haberdar et
5. Gün embriyosu 2 tane 3. Denemem canımKaçıncı günün embriyosunu transfer ettiler canım
Cuma gunu mu yaptirdin. Nerede yaptirdinMerhaba benim adım Süheyla 3. Denemem 2 tane transfer edildi 24 yaşındayım 3 yıldır deniyoruz bugün 3. Günü bakalım ara ara kasık ağrım var bel ağrım var onun dışında iyiyim yatıyorum çarşamba iş başı yapıcam inşallah olumlu sonuç alırım
Evet cuma yaptırdım florence Nightingale hastanesindeCuma gunu mu yaptirdin. Nerede yaptirdin
Hadi hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin insKizlar transferimin 7. Günü bugün.erken gebelik testi yaptım çift çizgi. Koşa koşa kan verdim beta 32. Şükürler olsun. Rabbim evlatlarına kavuşmayı bekleyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Sırasıyla sizden de güzel haberler bekliyorum
Amin insallah hayirli olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinKizlar transferimin 7. Günü bugün.erken gebelik testi yaptım çift çizgi. Koşa koşa kan verdim beta 32. Şükürler olsun. Rabbim evlatlarına kavuşmayı bekleyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Sırasıyla sizden de güzel haberler bekliyorum
Ben de cuma yaptirdim ama zeynep kamilde sana hangi gun dediler test yaptir diyeEvet cuma yaptırdım florence Nightingale hastanesinde
1 Kasım da ama belki 2 tane verildiği için 10. Gün demişlerdir normalde 12. Gün test yapılırBen de cuma yaptirdim ama zeynep kamilde sana hangi gun dediler test yaptir diye
Bana tek embriyo verildi 2 kasim dediler1 Kasım da ama belki 2 tane verildiği için 10. Gün demişlerdir normalde 12. Gün test yapılır
11. Gün normal o gün demeleri zeynep kamişde nasıl geçti peki ben devlet ile uğraşmamak için özelde yaptırdım açıkçası süreç nasılBana tek embriyo verildi 2 kasim dediler