• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

Benim de bugün 7 embriyomdan 4 tanesi iyi kalite çıktı 3 tanesi orta kalite bugün döllenmenin 2. Günü 🙏🏻

Merhaba benim adım Süheyla 3. Denemem 2 tane transfer edildi 24 yaşındayım 3 yıldır deniyoruz bugün 3. Günü bakalım ara ara kasık ağrım var bel ağrım var onun dışında iyiyim yatıyorum çarşamba iş başı yapıcam inşallah olumlu sonuç alırım 🤍

Ensu123 mutlaka olumlu sonuçlarını bekliyoruz haberdar et 😍
Valla şuan yazarken bile ara ara kasık ağrım var inşallah olumlu sonuç alırım geride 3 embriyom daha var olmadı yeniden denerim bu yıl 2. Denemem bu. Rabbim inşallah nasip eder çok dua ediyorum Meryem suresi okuyorum hergün mutlaka bakalım dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏼

Merhaba benim adım Süheyla 3. Denemem 2 tane transfer edildi 24 yaşındayım 3 yıldır deniyoruz bugün 3. Günü bakalım ara ara kasık ağrım var bel ağrım var onun dışında iyiyim yatıyorum çarşamba iş başı yapıcam inşallah olumlu sonuç alırım 🤍
Cuma gunu mu yaptirdin. Nerede yaptirdin

Kizlar transferimin 7. Günü bugün.erken gebelik testi yaptım çift çizgi. 🙏Koşa koşa kan verdim beta 32. Şükürler olsun. Rabbim evlatlarına kavuşmayı bekleyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Sırasıyla sizden de güzel haberler bekliyorum 🙏
Hadi hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin ins

Kizlar transferimin 7. Günü bugün.erken gebelik testi yaptım çift çizgi. 🙏Koşa koşa kan verdim beta 32. Şükürler olsun. Rabbim evlatlarına kavuşmayı bekleyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Sırasıyla sizden de güzel haberler bekliyorum 🙏
Amin insallah hayirli olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Back