- Konu Sahibi parilti007
Kızlar selam benim 22 ekimde yumurta toplama işlemim oldu opu sonrası 12 yumurtam olduğunu ve 23 Ekim de arayarak 7 tane döllendiği söylenildi kasımda transfer olur umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelikte de ağrır ama belki ondandır kötü düşün
İnşallah canım. Lutinus fitil yapar mi ?Gebelikte de ağrır ama belki ondandır kötü düşünme
Ben progestanfitil kullanıyorum onu bilmiyorum hiçİnşallah canım. Lutinus fitil yapar mi ?
dondurulmuş transfer mi olcak o zaman canımKızlar selam benim 22 ekimde yumurta toplama işlemim oldu opu sonrası 12 yumurtam olduğunu ve 23 Ekim de arayarak 7 tane döllendiği söylenildi kasımda transfer olur umarım
aa evet ya hic bu acidan dusunmedimAhaha o kadarı da çok enfeksiyon kaparsın
Nasıl geçiyor canım ?Ben progestanfitil kullanıyorum onu bilmiyorum hiç
Sen duş al iki günden sonra ama çok sıcak suyla alma yine.aa evet ya hic bu acidan dusunmedim
İlk 3-4 gün bel ağrım çok olmuştu progestan yapıyormuş. Ama sonrasında bir şeyim olmadı 9. Günüm bugünNasıl geçiyor canım ?
Aynen yarin yapimSen duş al iki günden sonra ama çok sıcak suyla alma yine.
Evet canım hayırlısıyla beklemedeyimKızlar selam benim 22 ekimde yumurta toplama işlemim oldu opu sonrası 12 yumurtam olduğunu ve 23 Ekim de arayarak 7 tane döllendiği söylenildi kasımda transfer olur umarım
Az kalmış. Umarım müjdeli haber verirsin.İlk 3-4 gün bel ağrım çok olmuştu progestan yapıyormuş. Ama sonrasında bir şeyim olmadı 9. Günüm bugün
İnşallah güzel sonuçlar alırsınEvet canım hayırlısıyla beklemedeyim
İnşallah canım çok sağ olAz kalmış. Umarım müjdeli haber verirsin.
Bugun gidecek misinİnşallah canım çok sağ ol
Evde test yaptım negatif çıktı gidip verdim kan bakalım umudum yok amaBugun gidecek misin
Belli olmaz o umudunu hemen kaybetme kandan belli olur bana yaz mutlakaEvde test yaptım negatif çıktı gidip verdim kan bakalım umudum yok ama
İnşallah canım birazdan belli olur haber ederimBelli olmaz o umudunu hemen kaybetme kandan belli olur bana yaz mutlaka
Çıktı kan sonucum da negatif 0.90 çıkmışMujdeli haberini bekliyorum hayirlisiyla
Acaba sonradan yukselir mi hayirlisi be kuzumÇıktı kan sonucum da negatif 0.90 çıkmış