- 8 Aralık 2016
- 231
- 288
- 103
- 30
- Konu Sahibi parilti007
-
Teşekkür ederim inşallah hepimizinki pozitif olur tam bi hafta oldu geçen cumartesi transfer oldumBence çıkar kuzu kendisini belli etmiş bence ver o zaman kan testinihayırlı olsun bebişin bugün transferinin kaçıncı günü
Ne güzel çıkmış bende cumartesi olmuştum transfer ama birsey cikmadiTeşekkür ederim inşallah hepimizinki pozitif olur tam bi hafta oldu geçen cumartesi transfer oldum
Aaa birlikte transfer günümüzdü 21 Kasım canım ama bana 1 Aralıkta gelip kanda test verin dediler 5.gün embriyosu benim bilemedimBana 30 Kasım dediler test için aynı gün olmadık mı biz transfer alala:)))
Benim kaşıklarımda hafif batmalar oldu 2. Günden itibaren ama normaldir ya da psikolojiktir diyorum kendimi kaptırmamak için 5. Gün embriyosu 1 tane transfer oldu canım senin?Benimde 1 aralıkta herkes yazsın burdan , insallah hepimizin pozitif olur kızlar dua edelim
Belirtin falan var mı hiç canim kac embriyo transfer edildi sana
Yaptın mı test kan testi? Sonucu paylaş mutlaka bize de umut olsunBenim de 10. Gün istedi değişiyor galiba. Benim yarin test günüm
Canım hayırlı olsun sen pozitifi görmüşsün teste zatenTeşekkür ederim inşallah hepimizinki pozitif olur tam bi hafta oldu geçen cumartesi transfer oldum
Benimde 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi kuzum ama hiç belirtim yok belkide pzt regl günüm regl olurum belkideBenim kaşıklarımda hafif batmalar oldu 2. Günden itibaren ama normaldir ya da psikolojiktir diyorum kendimi kaptırmamak için 5. Gün embriyosu 1 tane transfer oldu canım senin?
Canım ya öyle düşünüp üzme kendini lütfen içini ferah tut o canı veren de Allah alan da Allah önemli olan sağlıklıysa ve hayırlısıysa olsun diyorum hep içini ferah tutBenimde 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi kuzum ama hiç belirtim yok belkide pzt regl günüm regl olurum belkide
Henüz hastaneye gidemedim bir kac saate giderim ama, evde bitane test kalmisti onu yaptim ince cizgi cikti belirgin :) (dün yaptigimda hic cikmadi) bugün transfer gününü saymazsak 10. Günüm. Mutlaka haber veririm:)Yaptın mı test kan testi? Sonucu paylaş mutlaka bize de umut olsun
Benimde 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi kuzum ama hiç belirtim yok belkide pzt regl günüm regl olurum belkideBenim kaşıklarımda hafif batmalar oldu 2. Günden itibaren ama normaldir ya da psikolojiktir diyorum kendimi kaptırmamak için 5. Gün embriyosu 1 tane transfer oldu canım senin?
Ilk pozitif ne zaman görmüştün kuzum , benimde transfer gününü saymazsak 6.gün mü oluyor cumartesi günü olmuştum ayyy hadi insallah güzel haberler verirsin insallah degerin cok güzeldir kuzumHenüz hastaneye gidemedim bir kac saate giderim ama, evde bitane test kalmisti onu yaptim ince cizgi cikti belirgin :) (dün yaptigimda hic cikmadi) bugün transfer gününü saymazsak 10. Günüm. Mutlaka haber veririm:)
Canım ben transfer günü sabah alıp gittim sonra prş aldım su sıcaklığına buhar olmamasına dikkat ettimKızlar transferden sonra kaçıncı gün duş aldınız?
Kızlar pozitif olanlar belirtiniz var mıydıBelirtiniz var mıydı
Canım 8. Günde idrar testi yapmış mıydın 5. Gün embriyosu değil miHemde nasil sabahi iple çekiyorum:) 6. Günde idrar testi yapmıştim negatifti 8 gün kan da baktım 7.65 biraz umutlandım bilmiyorm yarin hayirlisiyla çıkar ins
İnşallah değeriniz cok güzel bir şekilde artmıştır
İnşallah güzel artış olmuştur yaptırdınız öı tekrar testHemde nasil sabahi iple çekiyorum:) 6. Günde idrar testi yapmıştim negatifti 8 gün kan da baktım 7.65 biraz umutlandım bilmiyorm yarin hayirlisiyla çıkar ins
8. Günde kanda 7.65 cikti canim. Bugün test günüm kan verdim sonuç bekliyorum..Benimde 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi kuzum ama hiç belirtim yok belkide pzt regl günüm regl olurum belkide
Ilk pozitif ne zaman görmüştün kuzum , benimde transfer gününü saymazsak 6.gün mü oluyor cumartesi günü olmuştum ayyy hadi insallah güzel haberler verirsin insallah degerin cok güzeldir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?