- Konu Sahibi parilti007
-
Evet cnm yapmıştım idrar cikmadi. Aksaminda kandan7.65 çıkmıştı evet 5 gün embriyosuCanım 8. Günde idrar testi yapmış mıydın 5. Gün embriyosu değil mi
Teşekkürler:) su an sonuç bekliyorumİnşallah güzel artış olmuştur yaptırdınız öı tekrar test
Hala umudum var seni görünce umutlandım dün 6. Günümdü direk negatif çıktı kaset testte dünden beri de göğüslerim acımaya başladıEvet cnm yapmıştım idrar cikmadi. Aksaminda kandan7.65 çıkmıştı evet 5 gün embriyosu
Sonucum çıktı 26.65 ama cumartesi olduğu için doktorlar hastaneden ayrıldı görüşemedim ne dicegimi bilemiyorum var mi yok mu anlamadim pazartesiyi beklicemHala umudum var seni görünce umutlandım dün 6. Günümdü direk negatif çıktı kaset testte dünden beri de göğüslerim acımaya başladı
Teşekkür ederimmBence çıkar.benim bunun gibiydi 40 çıktı değer
Hayırlı olsun
Normal test mi yaptın erken gebelik testi miNe güzel çıkmış bende cumartesi olmuştum transfer ama birsey cikmadi
Teşekkür ederimm ben de umutluyum ama kanı görene kadar da içim rahat etmiycek salı normalde test günüm ama ptesi sabah vercemCanım hayırlı olsun sen pozitifi görmüşsün teste zatendarısı başımıza inşallah belirtilerin neler oldu, idrar testi yapana kadar bir belirtin var mıydı? Kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer oldu?
2 gün sonra mı vermiş oldun kanı ilk testten sonraSonucum çıktı 26.65 ama cumartesi olduğu için doktorlar hastaneden ayrıldı görüşemedim ne dicegimi bilemiyorum var mi yok mu anlamadim pazartesiyi beklicem
Erken gebelik testi kuzumTeşekkür ederimm
Normal test mi yaptın erken gebelik testi mi
Olumsuz düşünme inşallah pozitif olurErken gebelik testi kuzum
ay canım benim 2 gündür (transferimin 5. Ve 6. Günü) sabahları o kadar aç uyanıyorum ki anlatamam ve 2 saatte bir yemek yiyorum kan şekerim düşmesin diye az az yiyorum aç kalmamak için gece de o yüzden aç yatmıyorum kuruyemiş yoğurt yiyip yatıyorum bazen süt içiyorum doğal inek sütü kaynatılmış ona rağmen sabahları ilginç bir şekilde acıkıyorumOlumsuz düşünme inşallah pozitif olurÇok zor bir süreç Allah isteyen herkese nasip etsin Benim hiç bir belirtim yok bu arada sadece karnım çok acıkıyor transfer gününden beri hiç doymuyorum bu da psikolojik heralde
Hayir asıl test günüm bugün du transfer dahil 11. Günüm bugün. 7.65 olan değer 8. Günüm dü. Dr var dedi su an pazartesi artışa bakicaz tekrar dedi. Aslinda bakarsak 8. Günden itibaren 2 kat artmış ama bilemiyorm2 gün sonra mı vermiş oldun kanı ilk testten sonra
Ben de öyle başka da bi belirti yok bi de benim 12 embriyom vardı transfer anında bi tane kaldı dediler ben o yüzden en baştan çok umutsuzdum sürekli ağlıyodum transfer yapılırken bile ağladım hep o yüzden hiç umudum yoktu şimdi bu test bi umut oldu inşallah senin de test günü pozitif oluray canım benim 2 gündür (transferimin 5. Ve 6. Günü) sabahları o kadar aç uyanıyorum ki anlatamam ve 2 saatte bir yemek yiyorum kan şekerim düşmesin diye az az yiyorum aç kalmamak için gece de o yüzden aç yatmıyorum kuruyemiş yoğurt yiyip yatıyorum bazen süt içiyorum doğal inek sütü kaynatılmış ona rağmen sabahları ilginç bir şekilde acıkıyorum
İnşallah canım bol bol dua edelim birbirimize hepimizin gönlüne göre sonuçlar alalımBen de öyle başka da bi belirti yok bi de benim 12 embriyom vardı transfer anında bi tane kaldı dediler ben o yüzden en baştan çok umutsuzdum sürekli ağlıyodum transfer yapılırken bile ağladım hep o yüzden hiç umudum yoktu şimdi bu test bi umut oldu inşallah senin de test günü pozitif olur
Canım benim doktorum uyarmıştı beni markalı olmayan hiçbir şeyi yiyip içme pastörize olmayan süt içme taze peynir yeme demişti. Süte dikkat et istersen nolur nolmazay canım benim 2 gündür (transferimin 5. Ve 6. Günü) sabahları o kadar aç uyanıyorum ki anlatamam ve 2 saatte bir yemek yiyorum kan şekerim düşmesin diye az az yiyorum aç kalmamak için gece de o yüzden aç yatmıyorum kuruyemiş yoğurt yiyip yatıyorum bazen süt içiyorum doğal inek sütü kaynatılmış ona rağmen sabahları ilginç bir şekilde acıkıyorum
Aaa öyleyse dikkat edeyim canım dr iyi kaynatılmış süt içebilirsin demişti o sütten yoğurt yapıp ye mutlaka demişti :/Canım benim doktorum uyarmıştı beni markalı olmayan hiçbir şeyi yiyip içme pastörize olmayan süt içme taze peynir yeme demişti. Süte dikkat et istersen nolur nolmaz
Doktorun dediyse sorun olmaz o zaman merak etme sadece iyice kaynasın dışarlarda bilmediğin yerlerde yeme yeter :)Aaa öyleyse dikkat edeyim canım dr iyi kaynatılmış süt içebilirsin demişti o sütten yoğurt yapıp ye mutlaka demişti :/
Kaçıncı transferinizde acabaTeşekkür ederimm ben de umutluyum ama kanı görene kadar da içim rahat etmiycek salı normalde test günüm ama ptesi sabah vercembenim hiç belirtim yok hatta tutmadı diye düşünerek yaptım testi umutsuz bi şekilde 5.gün embriyosu tek embriyo zaten bi tane kalmıştı 5.güne o da bebeğim olur inşallah
Merhaba erken gebelik testinden önce kaset test yapmış mıydınız acabaOlumsuz düşünme inşallah pozitif olurÇok zor bir süreç Allah isteyen herkese nasip etsin Benim hiç bir belirtim yok bu arada sadece karnım çok acıkıyor transfer gününden beri hiç doymuyorum bu da psikolojik heralde
2 katında üstünde artış var gibi bencede. 2 gün sonra net belli olur canımHayir asıl test günüm bugün du transfer dahil 11. Günüm bugün. 7.65 olan değer 8. Günüm dü. Dr var dedi su an pazartesi artışa bakicaz tekrar dedi. Aslinda bakarsak 8. Günden itibaren 2 kat artmış ama bilemiyorm
İlk transferimKaçıncı transferinizde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?