Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

Benim bugün transfer günü dahil 6.gunum ama bundan onceki testimde silikte olsa cizgi cikmisti ama bugun yaptigimda hiç birsey iz dahi çıkmadı moralim çok bozuk

Transferin 4. Günü bugün kasık ağrılarım 2. Günden beri var ve geceleri ateş basmalarım oluyor ve 3. Gün itibaren belim de ağrılar başladı ama sürekli yatmaktan da olabilir belirti olarak sayamıyorum beklemedeyim bir yanım heyecanlı

Bugün reglimin 3.günü, dün doktordaydım ancak kist oluşmuş hala ohss'den çekiyorum galiba 2 orta kalite dondurulmuşum var o yüzden doktorum da en iyi zemini oluşturup öyle yapalım bir sonraki reglde göreyim seni diyip takviye vitamin ve doğum kontrol hapı verdi, bakalım hayırlısı..

Her yaşanan da vardır bir hayır canım tekrar başladığında sürecin inşallah mutlulukla sonuçlansın

Transfer gününü saymazsak benim de bugün 3.günüm sizin gibi adet sancısı gibi ağrılarım var. Belirti mi değil mi kafam sizin gibi çok karışık bi umutlanmak istiyorum bi dur bakalım diyorum çok erken ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz ?

test evde yapıp kendimi kötü hissedeceğimizi düşündüğümüz için direk 1 aralıkta hastaneye gidip kan vereceğiz artık olduysa da oradan öğrenmek istiyoruz canım sen nasıl yapacaksın?

Ben evde test yapacağım canım sadece tarih konusunda kararsızım kan testi için hastane 2 Aralık tarihi vermişti

21 Kasım pazartesi transfer olmuştum ben de. İlk günler hafif karın ağrısı fln vardı şimdi hiçbir şey kalmadı ne bu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…