- 8 Aralık 2016
- 231
- 288
- 103
- 30
- Konu Sahibi parilti007
-
Bende de çıkmadı mesela ama bekliyorum çünkü çok erken kuzumBende yaptım ama 40 dk sonra 2. Çizgi gibi bir şey vardı ama kuruma çizgisidir diye hiç ğmitlenmiyorum
Benimde cumartesi oldu inşallah tutunur bebeklerimiz bizeBenimde hiç belirtim yok kuzum cumartesi günü oldu transferim ama hiç belirtisi olmayıp hamile kalan çok psikolojik olarak rahat bırak kendini belirti arama kuzum
Insallah kuzum seninde bir embriyo mu oldu transferinBenimde cumartesi oldu inşallah tutunur bebeklerimiz bize
Evet 1 tane sizinInsallah kuzum seninde bir embriyo mu oldu transferin
Benimde bir tane , 4aaydı kalitesi hiç belirtim yok ama şuana kadar , ilk denemem aşılamam başarısız olmuştu klomenler falan cok kullandim ama olmadi gebelik 5.yilimda inşallah mucizem gelirEvet 1 tane sizin
İnşallah canım rahat olalım akışına bırakalımBenimde bir tane , 4aaydı kalitesi hiç belirtim yok ama şuana kadar , ilk denemem aşılamam başarısız olmuştu klomenler falan cok kullandim ama olmadi gebelik 5.yilimda inşallah mucizem gelir
Daha çok erken canım değişebilir bozma moralini sakın kaçıncı gün embriyosuyduBenim bugün transfer günü dahil 6.gunum ama bundan onceki testimde silikte olsa cizgi cikmisti ama bugun yaptigimda hiç birsey iz dahi çıkmadı moralim çok bozuk
5.gün embriyosuydu cumartesi günü olmuştu transferim kalitesi 4aaydı hala umudum var kendimi motive etmeye çalışıyorumDaha çok erken canım değişebilir bozma moralini sakın kaçıncı gün embriyosuydu
Her yaşanan da vardır bir hayır canım tekrar başladığında sürecin inşallah mutlulukla sonuçlansınBugün reglimin 3.günü, dün doktordaydım ancak kist oluşmuş hala ohss'den çekiyorum galiba2 orta kalite dondurulmuşum var o yüzden doktorum da en iyi zemini oluşturup öyle yapalım bir sonraki reglde göreyim seni diyip takviye vitamin ve doğum kontrol hapı verdi, bakalım hayırlısı..
Kalitesi de güzelmiş bekle bakalım hiçbir şey belli değil daha5.gün embriyosuydu cumartesi günü olmuştu transferim kalitesi 4aaydı hala umudum var kendimi motive etmeye çalışıyorum
Transfer gününü saymazsak benim de bugün 3.günüm sizin gibi adet sancısı gibi ağrılarım var. Belirti mi değil mi kafam sizin gibi çok karışık bi umutlanmak istiyorum bi dur bakalım diyorum çok erkenTransferin 4. Günü bugün kasık ağrılarım 2. Günden beri var ve geceleri ateş basmalarım oluyor ve 3. Gün itibaren belim de ağrılar başladı ama sürekli yatmaktan da olabilir belirti olarak sayamıyorum beklemedeyim bir yanım heyecanlı
test evde yapıp kendimi kötü hissedeceğimizi düşündüğümüz için direk 1 aralıkta hastaneye gidip kan vereceğiz artık olduysa da oradan öğrenmek istiyoruz canım sen nasıl yapacaksın?Transfer gününü saymazsak benim de bugün 3.günüm sizin gibi adet sancısı gibi ağrılarım var. Belirti mi değil mi kafam sizin gibi çok karışık bi umutlanmak istiyorum bi dur bakalım diyorum çok erkenne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz ?
Herkesin bünyesi çok farklı kimisi sancı çekip pozitif görmüş kimi hiç belirti yaşamadan21 Kasım pazartesi transfer olmuştum ben de. İlk günler hafif karın ağrısı fln vardı şimdi hiçbir şey kalmadı ne bu acaba
Ozaman 1 aralikta bir çoğumuz için büyük gün hadi hayırlısı olsun hepimiz içintest evde yapıp kendimi kötü hissedeceğimizi düşündüğümüz için direk 1 aralıkta hastaneye gidip kan vereceğiz artık olduysa da oradan öğrenmek istiyoruz canım sen nasıl yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?