- 29 Eylül 2022
- 418
- 317
- 23
- 39
- Konu Sahibi parilti007
-
Benim transferimde haftaya yapılacak inşallah Hala test yapmadın mı kuzum merak ediyorum sonucunuTeşekkür ederim. Ben de güzel haberler vermeyi çok istiyorum. Sizin de en uygun zamanda yapılır umarım. Öyle olunca ihtimaller yükseliyor
İnşallah canımAy inşallah , hepimiz hemencecik verelim güzel haberleri bir birimize.
Test verdim ama sonucu çıkmadı henüzBenim transferimde haftaya yapılacak inşallah Hala test yapmadın mı kuzum merak ediyorum sonucunuHayırlı güzel haberlerle inşallah
Çok heyecanlıTest verdim ama sonucu çıkmadı henüz
Hayırlı olsun sizin içinde insallah sıkı sıkı tutunur bebişinizBenim de 10 gün sonra transfer tarihim verildi hayırlısı olsun inşallah
Merhaba , çıktımı sonucunuzTest verdim ama sonucu çıkmadı henüz
Malesef çıkmadı. Bugün için ümidim kesildi artık.Merhaba , çıktımı sonucunuz
Merhaba bende dün transfer oldum 1 adet 5.gün embriyo yerleştirildi 1 tanede orta kalite embriyo dondurduk. 17sinde kan testim var umarım pozitif çıkarTeşekkür ederim canım inşallah2 tanesi döllendi. Bugün aradı embriyolog biri orta kalite diğeri düşük kalite çok istediğimiz gibi değil dedi baya moralim bozuldu yarın transfer olacak muhtemelen inşallah güzel olur nolur dua edin bana
Merhaba dondurduğunuz embriyonuzda orta kalite var mı acaba ben 1 adet dondurdumda acaba boşuna mı oldu5. Gün embriyosu transfer edildi 5ab kalitede . Diğer ikisinide dondurduk
Evet diğer 2 si orta kalite. Olurda bu tutmazsa ikisini transfer olacağımMerhaba dondurduğunuz embriyonuzda orta kalite var mı acaba ben 1 adet dondurdumda acaba boşuna mı oldu
Ben de bugün oldum 3.gün 7 hücreli, 19u kan testim var hayırlısı olur inşallah mutlulukla sonuçlanırMerhaba bende dün transfer oldum 1 adet 5.gün embriyo yerleştirildi 1 tanede orta kalite embriyo dondurduk. 17sinde kan testim var umarım pozitif çıkar
Bende seninle aynıyım. 19 unda test vereceğim. Pozitif sonuçları görürüz inşallahBen de bugün oldum 3.gün 7 hücreli, 19u kan testim var hayırlısı olur inşallah mutlulukla sonuçlanır
Benim yaşım küçük olduğu için 2 sini birden transfer yapmadı maalesefEvet diğer 2 si orta kalite. Olurda bu tutmazsa ikisini transfer olacağım
Hayırlısı olsunBen de bugün oldum 3.gün 7 hücreli, 19u kan testim var hayırlısı olur inşallah mutlulukla sonuçlanır
Normalde 35 yaşın altına ve ilk 2 denemeden önce çift transfer yasak. Ben 30 yaşındayım ama doktorum bana sordu istiyorsan yapalım diye ben ilkini tek olmazsa ikincisini çift yaparız diye tercih ettim. Doktoruna kalmış birşey aslında . Sağolsun benim doktorum çok ilgili hemşirelerde öyle her zaman güler yüzlü ve yardımcı oluyorlar, istediğim zaman arayıp aklıma takılan birşeyi sorabiliyorum. Tek çift farketmiyor aslında tek olsun bizimle olsun hayırlı haberler alalım yeterliBenim yaşım küçük olduğu için 2 sini birden transfer yapmadı maalesefbende bu tutmazsa orta kaliteyi yine tek olarak tranfer yapacağım umarım sonuçlarımız pozitif çıkar
Evet ben 26 yaşındayım ve ilk denemem oyüzden yoksa benimde doktorum ve yaptırdığım merkez çok ilgili sağolsunlarNormalde 35 yaşın altına ve ilk 2 denemeden önce çift transfer yasak. Ben 30 yaşındayım ama doktorum bana sordu istiyorsan yapalım diye ben ilkini tek olmazsa ikincisini çift yaparız diye tercih ettim. Doktoruna kalmış birşey aslında . Sağolsun benim doktorum çok ilgili hemşirelerde öyle her zaman güler yüzlü ve yardımcı oluyorlar, istediğim zaman arayıp aklıma takılan birşeyi sorabiliyorum. Tek çift farketmiyor aslında tek olsun bizimle olsun hayırlı haberler alalım yeterli
Evet 5 tane iyi kalite embriyom var dondurulmuş şükürHayırlı olsun sizin içinde insallah sıkı sıkı tutunur bebişinizo zaman sizinde dondurulmuş transfer olacak degil mi
Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz hafi inşallah bebişin seninle sımsıkı tutunurBen de bugün oldum 3.gün 7 hücreli, 19u kan testim var hayırlısı olur inşallah mutlulukla sonuçlanır
Merhaba var mı haber ?Malesef çıkmadı. Bugün için ümidim kesildi artık.Formdaki arkadaşlara önemle duyurulur aile hekimliğinde kan verirseniz ertesi gün sonuç çıkar bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?