• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

Ay inşallah ben de öyle düşünmeye çalışıyorum önemli olan kaliteli olması tabi. Bu arada ben 30 yaşındayım ilk denemem doktorumun 1 tane transfer yapacağını sanıyorum çünkü çoğul gebeliğe çok sıcak bakmıyor kendisi😄
Bende 30 yaşındayım ve ilk denemem ama doktorum bana sorarak yaptı. Ben tek tercih ettim .

Ay inşallah ben de öyle düşünmeye çalışıyorum önemli olan kaliteli olması tabi. Bu arada ben 30 yaşındayım ilk denemem doktorumun 1 tane transfer yapacağını sanıyorum çünkü çoğul gebeliğe çok sıcak bakmıyor kendisi😄
Bende 30 yaşındayım ve ilk denemem ama doktorum bana sorarak yaptı. Ben tek tercih ettim
Herkes inşallah mutlu hayırlı haber alir. 2 embriyom var . Yarın taze transfer olacağım. Sizce napayim? 2 embriyo mu 1 tane mi işteyim bilemedim ? 🤔
Perşembe günü bende transfer oldum. Doktorumla beraber karar verdik. Bizim kararımız tek embriyodan yana oldu ki olur da bu başarısız olursa ikincisine elimizde embriyomuz olsun baştan toplama yapayalım diye. Eğer tutmazsa bu diğer ikisini beraber deneyeceğiz

Bende 30 yaşındayım ve ilk denemem ama doktorum bana sorarak yaptı. Ben tek tercih ettim

Perşembe günü bende transfer oldum. Doktorumla beraber karar verdik. Bizim kararımız tek embriyodan yana oldu ki olur da bu başarısız olursa ikincisine elimizde embriyomuz olsun baştan toplama yapayalım diye. Eğer tutmazsa bu diğer ikisini beraber deneyeceğiz
Sizin kaçıncı gün embiryosuydu bana Perşembe günü 3. Gün transfer edildi
Kalanlar dondurulabilevek kalitede degilmis

Salı günü opu, inşallah transfer de yakın zamanda olacak.

Arkadaşlar merhaba size danışmak istediğim bir konu var transferimin 5. Günü bugün ve normalde de adet adet günüm bugündü sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var adet ağrısı😢şimdi adetim kullandığım ilaçlar ve iğneden dolayı mı gelmez yoksa tutma ihtimali mi var bir kaç araştırma yaptım ama kafam ıyıce karıştı

Ekim sonuna dogru transfer yapildi, dun kimyasal oldugunu ogrendim beta 16geldi. Dondurulmus embriyolarim var, kimyasal sonrasi ilk reglden sonra hemen yeniden transfer yaptiraniniz oldu mu yoksa beklenmesi mi gerekiyor? 2.denememdi daha fazla beklemek istemiyorum artik :(

Kızlar herkese selam, bugün opu oldum. 4 yumurta toplanmış, ne yazık ki beklenenden de düşük oldu. İnşallah kalitelidir ve tutar🙏🏻 Büyük ihtimalle salı transferim var, doktorum yumurta sayısı az olduğu için 5.güne ilerletip risk almayalım dedi ben de katılıyorum. Şans yanımda olsun🍀

Merhabalar Sizin Yarın Test gününüzdü Güzel Haberlerinizi bekliyorum 🙏İnşallah Bebişleriniz sizinledir 👼🏻👼🏻Benimde Transfer Öncesi 2. Muayenem Bakalım Bana Ne zaman transfer denilecek 🥰 T tomris2020

Kızlar herkese selam, bugün opu oldum. 4 yumurta toplanmış, ne yazık ki beklenenden de düşük oldu. İnşallah kalitelidir ve tutar🙏🏻 Büyük ihtimalle salı transferim var, doktorum yumurta sayısı az olduğu için 5.güne ilerletip risk almayalım dedi ben de katılıyorum. Şans yanımda olsun🍀
Hayırlısı olsun sayıya takılmayın kaliteli olsun yerini sevsin yeter🙂

Herkese merhaba , bana cumartesi günü OPU yapıldı. 6 yumurta toplandı. Bugün aradılar 3 tanesi döllenmiş. Birisi orta kaliteymiş onu transfer etmeyeceğiz diğer ikisini transfer edeceğiz dediler. Yarın transfer günüm. 3. Gün embriyosu olacak, çok heyecanlıyım. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🏻

Herkese merhaba , bana cumartesi günü OPU yapıldı. 6 yumurta toplandı. Bugün aradılar 3 tanesi döllenmiş. Birisi orta kaliteymiş onu transfer etmeyeceğiz diğer ikisini transfer edeceğiz dediler. Yarın transfer günüm. 3. Gün embriyosu olacak, çok heyecanlıyım. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🏻
Tedaviniz Hayırlı Olsun İnşallh güzel haberler veriirsiniz bize 🙏

Hayırlısı olsun sayıya takılmayın kaliteli olsun yerini sevsin yeter🙂
Teşekkür ederim canım inşallah🙏🏻 2 tanesi döllendi. Bugün aradı embriyolog biri orta kalite diğeri düşük kalite çok istediğimiz gibi değil dedi baya moralim bozuldu🥺 yarın transfer olacak muhtemelen inşallah güzel olur nolur dua edin bana🥺

Merhabalar Sizin Yarın Test gününüzdü Güzel Haberlerinizi bekliyorum 🙏İnşallah Bebişleriniz sizinledir 👼🏻👼🏻Benimde Transfer Öncesi 2. Muayenem Bakalım Bana Ne zaman transfer denilecek 🥰 T tomris2020
Teşekkür ederim. Ben de güzel haberler vermeyi çok istiyorum. Sizin de en uygun zamanda yapılır umarım. Öyle olunca ihtimaller yükseliyor 🤗

Teşekkür ederim canım inşallah🙏🏻 2 tanesi döllendi. Bugün aradı embriyolog biri orta kalite diğeri düşük kalite çok istediğimiz gibi değil dedi baya moralim bozuldu🥺 yarın transfer olacak muhtemelen inşallah güzel olur nolur dua edin bana🥺
Hayirli transferin olsun insallah cnm.bu sefer Allahin izniyle hayirli sonuclar görcek insallah.dualarimdasin canim.

Back