• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

Şuan donmuş 5 embriyom var iyi kalite 5. Gün embriyosu hepsi 22 ekimde opu oldu sonra donduruldu şimdi regli oldum doktorum 7kadımda randevu verdi kontrol için acaba transfer bu Kasım ayı olur mu? Transfer neye göre oluyor? Transfer olanlar opudan sonra ne zaman transfer oldunuz?
Merhaba benim yumurtam 5 tane çıktı ve anestezi de zorlanmışım bırakmak zorunda kalmışlar astım hastası olduğum için öksürmüşüm 2 taneyi alamamışlar😢😢5 tanesinden 1 i döllendi biri ortaydı ve bir taneydi cuma günü opu pazartesi transferdi benim benim 3. Gün embriyosu ve bir tane iydi o yüzden erken transfer oldum bence sizinkiler güzel ve bu zamana kadar bekledilerse sonuç güzel olur inşallah

Merhaba benim yumurtam 5 tane çıktı ve anestezi de zorlanmışım bırakmak zorunda kalmışlar astım hastası olduğum için öksürmüşüm 2 taneyi alamamışlar😢😢5 tanesinden 1 i döllendi biri ortaydı ve bir taneydi cuma günü opu pazartesi transferdi benim benim 3. Gün embriyosu ve bir tane iydi o yüzden erken transfer oldum bence sizinkiler güzel ve bu zamana kadar bekledilerse sonuç güzel olur inşallah
Hepimiz güzel sonuç alırız inşallah 🙏🏻

Guzel sonuclariniz olsun insallah bende de astim var anastezide bole bi durumun yasanmasi hic aklima gelmezdi vardir bundada hayir bi tane olsun sizin olsun benimde eylulde opu oldu hemen 5. Gun adet oldum sonraki regl gittim yani ekim ayinda tahliller falan uygun gorulmedi transfere..bi dahaki regli beklerken bi ilac verdi iilactan sonra adet olunca cagirdi bakalim kasim ayinda insallah transferim olur

Guzel sonuclariniz olsun insallah bende de astim var anastezide bole bi durumun yasanmasi hic aklima gelmezdi vardir bundada hayir bi tane olsun sizin olsun benimde eylulde opu oldu hemen 5. Gun adet oldum sonraki regl gittim yani ekim ayinda tahliller falan uygun gorulmedi transfere..bi dahaki regli beklerken bi ilac verdi iilactan sonra adet olunca cagirdi bakalim kasim ayinda insallah transferim olur
Amin inşallah inşallah sizinde Allah’ın izniyle transferiniz hayırlısı ile gerçekleşir ve güzel sonuçlar alırsınız inşallah ben stresde yaptım ondan zorlandım heyecanlandım sizde olmaz inşallah dua edeceğim sizin içinde yazın burdan güzel haberlerinizi beklerim yada konuşmak isterseniz yazın bu süreç zor stresli yaşadıklarınızı çok ıyı anlıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Amin inşallah inşallah sizinde Allah’ın izniyle transferiniz hayırlısı ile gerçekleşir ve güzel sonuçlar alırsınız inşallah ben stresde yaptım ondan zorlandım heyecanlandım sizde olmaz inşallah dua edeceğim sizin içinde yazın burdan güzel haberlerinizi beklerim yada konuşmak isterseniz yazın bu süreç zor stresli yaşadıklarınızı çok ıyı anlıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Amin bakalim bu cuma gidicem pcos var bide bende baskilayici igne veya olac verir bide adet olunca gidicem..sizin test gununuz ne zamn

kızlar merhaba , tüp bebeğe başladım bugun iğnelerimi vurulacağım ama merıofert 150ml eksıgım var ..
20 adet yazmıstı doktorum 13tane bulabıldım..
elinde olan var mı bana yardımcı olabilir misiniz ?Meriofert 150

Ben bugün transfer oldum 17 yumurtadan 10 u döllenmişti 2 tane transfer yapıldı geri kalanlar dondurularak kalitede değilmiş imha edilecek

Ben bugün transfer oldum 17 yumurtadan 10 u döllenmişti 2 tane transfer yapıldı geri kalanlar dondurularak kalitede değilmiş imha edilecek
Hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsünüz allah emeğinizin karşılığını mutlulukla versin inşallah🙏🏻🌸

Kızlar herkese selam, bugün son kontrolüme gittim, cumartesi yumurta toplanacak kısmetse salı veya perşembe transferim gerçekleşecek. Doktorum max 7 yumurta toplanabileceğini söyledi moralim bozuldu bir miktar, inşallah kaliteli olur transferim gerçekleşir ve hayırlısıyla pozitif olur sonucum. Dua edin bana🥹 inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız🌸

Kızlar herkese selam, bugün son kontrolüme gittim, cumartesi yumurta toplanacak kısmetse salı veya perşembe transferim gerçekleşecek. Doktorum max 7 yumurta toplanabileceğini söyledi moralim bozuldu bir miktar, inşallah kaliteli olur transferim gerçekleşir ve hayırlısıyla pozitif olur sonucum. Dua edin bana🥹 inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız🌸
İnşallah her şey dilediğin gibi olur cnm o zaman senin dondurulmuş değil taze transfer olacak?

Hiç moralini bozma burda sayı değil kalite önemli
Bak bende 17 toplandı 2 tane transfer oldu onlarında kalitesini de bilmiyorum.
2 olsun bizimle olsun 😁
2 transferi doktor mu istedi sen mi cnm? Bazı doktorlar 35 yaş üstü olmayınca 2 embriyo transferi yapmıyor ya merak ett

Ben 35 den büyüğüm ama yine de soruyorlar 2 mi 1 mi istiyorsunuz diye

Hiç moralini bozma burda sayı değil kalite önemli
Bak bende 17 toplandı 2 tane transfer oldu onlarında kalitesini de bilmiyorum.
2 olsun bizimle olsun 😁

Ben 35 den büyüğüm ama yine de soruyorlar 2 mi 1 mi istiyorsunuz diye
Ay inşallah ben de öyle düşünmeye çalışıyorum önemli olan kaliteli olması tabi. Bu arada ben 30 yaşındayım ilk denemem doktorumun 1 tane transfer yapacağını sanıyorum çünkü çoğul gebeliğe çok sıcak bakmıyor kendisi😄

Back