- 13 Ağustos 2022
- 123
- 92
- 28
- 32
- Konu Sahibi parilti007
-
Bende 30 yaşındayım ve ilk denemem ama doktorum bana sorarak yaptı. Ben tek tercih ettim .Ay inşallah ben de öyle düşünmeye çalışıyorum önemli olan kaliteli olması tabi. Bu arada ben 30 yaşındayım ilk denemem doktorumun 1 tane transfer yapacağını sanıyorum çünkü çoğul gebeliğe çok sıcak bakmıyor kendisi
Bende 30 yaşındayım ve ilk denemem ama doktorum bana sorarak yaptı. Ben tek tercih ettimAy inşallah ben de öyle düşünmeye çalışıyorum önemli olan kaliteli olması tabi. Bu arada ben 30 yaşındayım ilk denemem doktorumun 1 tane transfer yapacağını sanıyorum çünkü çoğul gebeliğe çok sıcak bakmıyor kendisi
Perşembe günü bende transfer oldum. Doktorumla beraber karar verdik. Bizim kararımız tek embriyodan yana oldu ki olur da bu başarısız olursa ikincisine elimizde embriyomuz olsun baştan toplama yapayalım diye. Eğer tutmazsa bu diğer ikisini beraber deneyeceğizHerkes inşallah mutlu hayırlı haber alir. 2 embriyom var . Yarın taze transfer olacağım. Sizce napayim? 2 embriyo mu 1 tane mi işteyim bilemedim ?
Sizin kaçıncı gün embiryosuydu bana Perşembe günü 3. Gün transfer edildiBende 30 yaşındayım ve ilk denemem ama doktorum bana sorarak yaptı. Ben tek tercih ettim
Perşembe günü bende transfer oldum. Doktorumla beraber karar verdik. Bizim kararımız tek embriyodan yana oldu ki olur da bu başarısız olursa ikincisine elimizde embriyomuz olsun baştan toplama yapayalım diye. Eğer tutmazsa bu diğer ikisini beraber deneyeceğiz
5. Gün embriyosu transfer edildi 5ab kalitede . Diğer ikisinide dondurdukSizin kaçıncı gün embiryosuydu bana Perşembe günü 3. Gün transfer edildi
Kalanlar dondurulabilevek kalitede degilmis
Hayırlısı olsun sizin sonuç benden önce çıkar o zaman5. Gün embriyosu transfer edildi 5ab kalitede . Diğer ikisinide dondurduk
13. ünde test vereceğim bakalım vakit nasıl geçicek bilmiyorum. Çok heyecanlı beklemekHayırlısı olsun sizin sonuç benden önce çıkar o zaman
Bende 15 ünde test vereceğim13. ünde test vereceğim bakalım vakit nasıl geçicek bilmiyorum. Çok heyecanlı beklemek
Hayırlısı olsun sayıya takılmayın kaliteli olsun yerini sevsin yeterKızlar herkese selam, bugün opu oldum. 4 yumurta toplanmış, ne yazık ki beklenenden de düşük oldu. İnşallah kalitelidir ve tutarBüyük ihtimalle salı transferim var, doktorum yumurta sayısı az olduğu için 5.güne ilerletip risk almayalım dedi ben de katılıyorum. Şans yanımda olsun
Tedaviniz Hayırlı Olsun İnşallh güzel haberler veriirsiniz bizeHerkese merhaba , bana cumartesi günü OPU yapıldı. 6 yumurta toplandı. Bugün aradılar 3 tanesi döllenmiş. Birisi orta kaliteymiş onu transfer etmeyeceğiz diğer ikisini transfer edeceğiz dediler. Yarın transfer günüm. 3. Gün embriyosu olacak, çok heyecanlıyım. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Teşekkür ederim canım inşallahHayırlısı olsun sayıya takılmayın kaliteli olsun yerini sevsin yeter
Teşekkür ederim. Ben de güzel haberler vermeyi çok istiyorum. Sizin de en uygun zamanda yapılır umarım. Öyle olunca ihtimaller yükseliyorMerhabalar Sizin Yarın Test gününüzdü Güzel Haberlerinizi bekliyorumİnşallah Bebişleriniz sizinledir Benimde Transfer Öncesi 2. Muayenem Bakalım Bana Ne zaman transfer denilecek T tomris2020
Ay inşallah , hepimiz hemencecik verelim güzel haberleri bir birimize.Tedaviniz Hayırlı Olsun İnşallh güzel haberler veriirsiniz bize
Hayirli transferin olsun insallah cnm.bu sefer Allahin izniyle hayirli sonuclar görcek insallah.dualarimdasin canim.Teşekkür ederim canım inşallah2 tanesi döllendi. Bugün aradı embriyolog biri orta kalite diğeri düşük kalite çok istediğimiz gibi değil dedi baya moralim bozuldu yarın transfer olacak muhtemelen inşallah güzel olur nolur dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?