• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

Teşekkür ederim canım inşallah🙏🏻 2 tanesi döllendi. Bugün aradı embriyolog biri orta kalite diğeri düşük kalite çok istediğimiz gibi değil dedi baya moralim bozuldu🥺 yarın transfer olacak muhtemelen inşallah güzel olur nolur dua edin bana🥺
Merhaba bende dün transfer oldum 1 adet 5.gün embriyo yerleştirildi 1 tanede orta kalite embriyo dondurduk. 17sinde kan testim var umarım pozitif çıkar 😇

Merhaba bende dün transfer oldum 1 adet 5.gün embriyo yerleştirildi 1 tanede orta kalite embriyo dondurduk. 17sinde kan testim var umarım pozitif çıkar 😇
Ben de bugün oldum 3.gün 7 hücreli, 19u kan testim var hayırlısı olur inşallah mutlulukla sonuçlanır🌸

Ben de bugün oldum 3.gün 7 hücreli, 19u kan testim var hayırlısı olur inşallah mutlulukla sonuçlanır🌸
Hayırlısı olsun ❤️İnşallah sıkı sıkı tutunur bebişin 👼🏻Benimde 3.gün 7 hücreli 2 dondurulmuşum var bende kısmet olursa önümüzdeki hafta transfer olacağım 🙏11.gün test günümü oluyor 3.gün embriyosunda acaba herkestemi aynı

Benim yaşım küçük olduğu için 2 sini birden transfer yapmadı maalesef 😔 bende bu tutmazsa orta kaliteyi yine tek olarak tranfer yapacağım umarım sonuçlarımız pozitif çıkar
Normalde 35 yaşın altına ve ilk 2 denemeden önce çift transfer yasak. Ben 30 yaşındayım ama doktorum bana sordu istiyorsan yapalım diye ben ilkini tek olmazsa ikincisini çift yaparız diye tercih ettim. Doktoruna kalmış birşey aslında . Sağolsun benim doktorum çok ilgili hemşirelerde öyle her zaman güler yüzlü ve yardımcı oluyorlar, istediğim zaman arayıp aklıma takılan birşeyi sorabiliyorum. Tek çift farketmiyor aslında tek olsun bizimle olsun hayırlı haberler alalım yeterli🥰

Normalde 35 yaşın altına ve ilk 2 denemeden önce çift transfer yasak. Ben 30 yaşındayım ama doktorum bana sordu istiyorsan yapalım diye ben ilkini tek olmazsa ikincisini çift yaparız diye tercih ettim. Doktoruna kalmış birşey aslında . Sağolsun benim doktorum çok ilgili hemşirelerde öyle her zaman güler yüzlü ve yardımcı oluyorlar, istediğim zaman arayıp aklıma takılan birşeyi sorabiliyorum. Tek çift farketmiyor aslında tek olsun bizimle olsun hayırlı haberler alalım yeterli🥰
Evet ben 26 yaşındayım ve ilk denemem oyüzden yoksa benimde doktorum ve yaptırdığım merkez çok ilgili sağolsunlar ☺️ umarım tekte olsa pozitif olsun yeter 🌸

Back