• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

Hayırlısı olsun ❤️İnşallah sıkı sıkı tutunur bebişin 👼🏻Benimde 3.gün 7 hücreli 2 dondurulmuşum var bende kısmet olursa önümüzdeki hafta transfer olacağım 🙏11.gün test günümü oluyor 3.gün embriyosunda acaba herkestemi aynı
Amin inşallah teşekkür ederim🍀 hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah🌸 12 gün sonra test günü oluyor ama 12.gün pazar olduğu için cumartesi verebilirsin dedi hemşire

Merhaba çok sevindim darısı bana olur inşallah ben daha 3.gündeyim bu zamanlarda belirgin bi belirti olmuşmuydu acaba benim 17sinde test günüm çok sabırsızım
Amin inşallah sonucunuz güzel olur 🤲 3. Günde kasıkta batma hissi vardı. Tabi biraz korku ve kaygı da oluyor. Bol bol dinlenin. Stres yapmayın 🤗

Kızlar benim bugün kasık ağrılarım başladı. Salı günü transfer oldu. Aynı durumu yaşayan var mı ?

Kızlar Bu Progestan veya Proluton Kalçadan olanın ağrısıyla nasıl baş ediliyor
:KK43:
Yaptırırken bi skntı yoktu 3-4 Saat geçti acayip agrı yapıyor Oturup kalkamıyorum Yarın full ayakta çalışacağım bu ağrı yarında devam eder mi Yarın yine var iğne öbür gün yine var sonraki günlerde of

Kızlar Bu Progestan veya Proluton Kalçadan olanın ağrısıyla nasıl baş ediliyor
:KK43:
Yaptırırken bi skntı yoktu 3-4 Saat geçti acayip agrı yapıyor Oturup kalkamıyorum Yarın full ayakta çalışacağım bu ağrı yarında devam eder mi Yarın yine var iğne öbür gün yine var sonraki günlerde of
Maalesef bende çözüm bulamıyorum hafiften morarmada oluyor bir gün sağ tarafıma bir sol tarafıma vuruluyorum ona göre hareket ediyorum 🤭

Back