- 29 Ekim 2022
- 286
- 447
- 23
- 39
- Konu Sahibi parilti007
Merhaba sonuç 375 çıktıMerhaba var mı haber ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba sonuç 375 çıktıMerhaba var mı haber ?
Amin inşallah teşekkür ederim hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah 12 gün sonra test günü oluyor ama 12.gün pazar olduğu için cumartesi verebilirsin dedi hemşireHayırlısı olsun İnşallah sıkı sıkı tutunur bebişin Benimde 3.gün 7 hücreli 2 dondurulmuşum var bende kısmet olursa önümüzdeki hafta transfer olacağım 11.gün test günümü oluyor 3.gün embriyosunda acaba herkestemi aynı
Süperrrrr. Tebrik ederimmmm çok sevindim. Sağlıkla gelsin inşallahMerhaba sonuç 375 çıktı
Merhaba çok sevindim darısı bana olur inşallah ben daha 3.gündeyim bu zamanlarda belirgin bi belirti olmuşmuydu acaba benim 17sinde test günüm çok sabırsızımMerhaba sonuç 375 çıktı
Amin inşallah sonucunuz güzel olur 3. Günde kasıkta batma hissi vardı. Tabi biraz korku ve kaygı da oluyor. Bol bol dinlenin. Stres yapmayınMerhaba çok sevindim darısı bana olur inşallah ben daha 3.gündeyim bu zamanlarda belirgin bi belirti olmuşmuydu acaba benim 17sinde test günüm çok sabırsızım
Teşekkür ederim bende de batma hissi var adet sancısı gibi de oluyor bazen umarım pozitif çıkarAmin inşallah sonucunuz güzel olur 3. Günde kasıkta batma hissi vardı. Tabi biraz korku ve kaygı da oluyor. Bol bol dinlenin. Stres yapmayın
Adet sancısı gibi hissi adette günüm yaklaştığında yaşamıştım çok canım sıkılmıştı. Bunlar belki de hep belirti. Bilemiyorum kiTeşekkür ederim bende de batma hissi var adet sancısı gibi de oluyor bazen umarım pozitif çıkar
Umarım benim için de öyle olur peki sende hiç tutunma kanı gibi bişey gelmişmiydiAdet sancısı gibi hissi adette günüm yaklaştığında yaşamıştım çok canım sıkılmıştı. Bunlar belki de hep belirti. Bilemiyorum ki
Yaaa çok güzel haber maşallah Hayırlı Uğurlu Olsun Tebrik Ederim Darısı Hepimizin BaşınaMerhaba sonuç 375 çıktı
En güzel Haberlerle inşallh canımAmin inşallah teşekkür ederim hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah 12 gün sonra test günü oluyor ama 12.gün pazar olduğu için cumartesi verebilirsin dedi hemşire
İnşallah. Transfer günü lekelenmem olmuştuUmarım benim için de öyle olur peki sende hiç tutunma kanı gibi bişey gelmişmiydi
Daha transfer günüme 1 hafta var çok sabırsızlanıyorumİnşallah. Transfer günü lekelenmem olmuştu
Transfer yazmışım test günüme olucaktıDaha transfer günüme 1 hafta var çok sabırsızlanıyorum
Nasıl gidiyor 3. Gün ağrılar aynı mı , bende hiç hissiyat yok bugün korkularım çok yoğunKızlar benim bugün kasık ağrılarım başladı. Salı günü transfer oldu. Aynı durumu yaşayan var mı ?
Ağrılar devam. Hatta dün bi ara karnımın ağrısı bacağıma vurdu. Korkmayın ya bu ağrılar ilaçlardan oluyor benceNasıl gidiyor 3. Gün ağrılar aynı mı , bende hiç hissiyat yok bugün korkularım çok yoğun
Ağrılar devam ediyor bende biraz hafifledi sadece , ama göğsüm hala aynı şekilde artıyor hatta sankiNasıl gidiyor 3. Gün ağrılar aynı mı , bende hiç hissiyat yok bugün korkularım çok yoğun
Maalesef bende çözüm bulamıyorum hafiften morarmada oluyor bir gün sağ tarafıma bir sol tarafıma vuruluyorum ona göre hareket ediyorumKızlar Bu Progestan veya Proluton Kalçadan olanın ağrısıyla nasıl baş ediliyorYaptırırken bi skntı yoktu 3-4 Saat geçti acayip agrı yapıyor Oturup kalkamıyorum Yarın full ayakta çalışacağım bu ağrı yarında devam eder mi Yarın yine var iğne öbür gün yine var sonraki günlerde of
Test yaptınız mı acabaNasıl gidiyor 3. Gün ağrılar aynı mı , bende hiç hissiyat yok bugün korkularım çok yoğun