- Konu Sahibi parilti007
Bu aksam mi buraya da yaz olur mu hadi hayirkisi insallah gu,el yukselmistir15. Akşama doğru vericem eşimle birlikte bakıcam sonuca o gelince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aksam mi buraya da yaz olur mu hadi hayirkisi insallah gu,el yukselmistir15. Akşama doğru vericem eşimle birlikte bakıcam sonuca o gelince
verdim 1 buçuk saat sonra çıkıcak ama eşim gelince bakıcazBu aksam mi buraya da yaz olur mu hadi hayirkisi insallah gu,el yukselmistir
Ayy hafi insallah guzel haberler versin Rabbimverdim 1 buçuk saat sonra çıkıcak ama eşim gelince bakıcaz
Baktin miverdim 1 buçuk saat sonra çıkıcak ama eşim gelince bakıcaz
Eczane ismini mesaj atabilir misiniz, egervarsa ellerinde bana da gerekiyor cetrotidemerhaba ankaradaysanız bir eczanede vardı ismini yazabilirim
Cok gecmis olsun nasip ne diyelim hayirlisiKimyasal oldu değerim düştü
Yaa çok üzüldümKimyasal oldu değerim düştü
Bende okuduğum kadarıyla dondurulmuş transfer daha iyi diye duymuştum peki ne kadar süre donduruldu sizinBende pcosum ilk tüp bebek denemem ona doktor karar veriyor ama ben araştırmalarım sonucu dondurulmuş olan daha iyi olduğunu okudum keza doktorum da öyle yaptı. Bana taze ya da donmuş transfer yapın diye bi istekte bulunamıyoruz bildiğim kadarıyla kişiye özel belirleniyor tedavi. Söylediğin testi ilk kez duydum onda bilgim yok
2.adet dönemi sonrası transferim oldu. 45 gün gibi bir süreBende okuduğum kadarıyla dondurulmuş transfer daha iyi diye duymuştum peki ne kadar süre donduruldu sizin
Cokmus ama bu kadar yıl bekleyince insan bir ay da bekleyebilir heralde birde yumurta toplama işlemi nasıl oluyo ağrılı bir işlem mi2.adet dönemi sonrası transferim oldu. 45 gün gibi bir süre
Hayır cnm anestezi altında olduğu için işlem 15-20 dk sürüyor hissetmiyorsun zaten işlem bitince uyanıyorsun normal günlük hayatın devam ediyor kanama falan hiç olmadı bende akıntı da olmadıCokmus ama bu kadar yıl bekleyince insan bir ay da bekleyebilir heralde birde yumurta toplama işlemi nasıl oluyo ağrılı bir işlem mi
Evet okuduğum kadarıyla ağrılı olmadığı söyleniyor aynı gün eşten de sperm alınıyor sanırım değil miHayır cnm anestezi altında olduğu için işlem 15-20 dk sürüyor hissetmiyorsun zaten işlem bitince uyanıyorsun normal günlük hayatın devam ediyor kanama falan hiç olmadı bende akıntı da olmadı
Evet canım eşin de o gün sperm veriyor sen operasyondayken sonra döllenmeye alınıyorlar embriyologlar 5 gün boyunca arıyorlar bilgi vermek için (her hastaneye/kliniğe göre değişebilir arama durumu) biz de o şekil de oldu 5. Gün de dondurdular 5 tane kaliteli embriyomuz var şükürler olsun Kasım adetimi bekliyoruz transfer içinEvet okuduğum kadarıyla ağrılı olmadığı söyleniyor aynı gün eşten de sperm alınıyor sanırım değil mi
Çok geliyor ama su gibi geçiyor şimdi transfer oldum test günüm gelmek bilmiyor işlem esnasında hiç bişey duymuyosun. Benim sonrasında baya ağrım olmuştu ama çok yumurta toplandığında oluyormuş.Başka arkadaşların öyle olmamış mesela Korkulacak hiç bişey yok.dayanılmayacak acılar değil. Suan vurulduğum iğneler daha çok acıtıyor meselaCokmus ama bu kadar yıl bekleyince insan bir ay da bekleyebilir heralde birde yumurta toplama işlemi nasıl oluyo ağrılı bir işlem mi
Benim geçen ay iğne ile büyütme işlemi olmuştu onda iki üç yumurta gelişti sonradan sadece biri büyüdü ama olmadı bugün muayene de baya fazla yumurta vardı boyutları küçüktü ama yinede sayısı fazlaydı bilemedim iyi birşey mi fazla olması aslında iyi ama boyutlari 11 mm idi en büyüğü de 16 pazartesiye kadar benimde aynı şekilde iğneye devam sen Şuan ne iğnesi vuruyorsun oksapar mi genelde onu veriolar diye biliyorum amaÇok geliyor ama su gibi geçiyor şimdi transfer oldum test günüm gelmek bilmiyor işlem esnasında hiç bişey duymuyosun. Benim sonrasında baya ağrım olmuştu ama çok yumurta toplandığında oluyormuş.Başka arkadaşların öyle olmamış mesela Korkulacak hiç bişey yok.dayanılmayacak acılar değil. Suan vurulduğum iğneler daha çok acıtıyor mesela
Anladım canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur sen nerde yaptırıyorsun tüp bebeği ben Ankarada bahceciye gidiyorum biirde sizin problem neydiEvet canım eşin de o gün sperm veriyor sen operasyondayken sonra döllenmeye alınıyorlar embriyologlar 5 gün boyunca arıyorlar bilgi vermek için (her hastaneye/kliniğe göre değişebilir arama durumu) biz de o şekil de oldu 5. Gün de dondurdular 5 tane kaliteli embriyomuz var şükürler olsun Kasım adetimi bekliyoruz transfer için
Ben Kocaeli de yaptırıyorum özel bi hastanede öncesinde 16. Haftada kalbi duran bir bebeğimiz oldu sonrasında 1 seneden fazla doğal olmadı sonrasında çatlatma iğnesi denedik yine sonuç alamadık aşılamayla zaman kaybetmek istemedik süreç bizi yıpratınca tüp bebek denemeye Karar verdikAnladım canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur sen nerde yaptırıyorsun tüp bebeği ben Ankarada bahceciye gidiyorum biirde sizin problem neydi