• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

Merhaba bende pcos var ilk defa tüp bebek deniyorum süreç nasıl oluyo dondurulmuş mu iyi yoksa taze transfer mi şuan yumurta takibindeyim persembe gideceğim hastaneye hiç bilgim yok tüp Bebek hakkında birde benden ve eşimden seroloji testi diye birşey istediler ne olduğunu bilmiyorum ve hangi doktor yapar bu testi bilen varsa yazabilir mi
Bende pcosum ilk tüp bebek denemem ona doktor karar veriyor ama ben araştırmalarım sonucu dondurulmuş olan daha iyi olduğunu okudum keza doktorum da öyle yaptı. Bana taze ya da donmuş transfer yapın diye bi istekte bulunamıyoruz bildiğim kadarıyla kişiye özel belirleniyor tedavi. Söylediğin testi ilk kez duydum onda bilgim yok 🤔

Dün progesteron testide istemişti başka bi doktor. 5 in altında olursa bebeğin sağlıksız olduğunu düşünebiliriz ama 15-20-25 çıkarsa iyi demişti. Progesteron 30 çıktı. Yani iyi bişey mi
Deger iyi duruyor tutunma icin rahim duvarini kalinlastiriyor
Tup bebek yapilirken 2 gunde 1 olcum yapildi benimki cok yuksekti burdakiler iyi demislerdi ilaclardan yukseldi zaten biz vajen yoldan fitil kullaniyoruz progesteron hormonu icin insallah yarin guzel sonuc alirsin insallah degerin iyi

Deger iyi duruyor tutunma icin rahim duvarini kalinlastiriyor
Tup bebek yapilirken 2 gunde 1 olcum yapildi benimki cok yuksekti burdakiler iyi demislerdi ilaclardan yukseldi zaten biz vajen yoldan fitil kullaniyoruz progesteron hormonu icin insallah yarin guzel sonuc alirsin insallah degerin iyi
Amin 🙏🏻

Anladım benim estradiol kaç bilmiyorum bende progesterona baktırdım
Dün başka bi doktora gittiğimde yakınımda progesterona bakılarak sağlıklı yada dış gebelik olduğunu anlayabilir miyim dedim oda 5 in altında ise sorun var ya dış gebelik yada sağlıksız ama 15-20-25 çıkarsa iyi bişey dedi bende yaptırdım 30 çıktı

Dün başka bi doktora gittiğimde yakınımda progesterona bakılarak sağlıklı yada dış gebelik olduğunu anlayabilir miyim dedim oda 5 in altında ise sorun var ya dış gebelik yada sağlıksız ama 15-20-25 çıkarsa iyi bişey dedi bende yaptırdım 30 çıktı
Senin degerin guzel sen deyince düsük yaptigimdaki degere baktim 5 in altinda 1 cikmis seninki guzel sabirla yarini beklicez senin icin hayirlisi olsun insallah

Sana daha erken vermişler gün bana 15 gün bekleme süresi verdiler. Ben transfer sonrası 7. Günündeyim daha 28 inde test günüm. Hatta normalde29 u ama hafta sonu diye 28 i gel dediler
insaALLAH güzel pozitif sonuç alırsınız az kalmış test gününüze

Herkese merhabalar, düşük amh sebebiyle 3.tüp bebek denemem. İlk ikisinde 5.gün 1.kalite çift embriyo transferi oldum negatifti . Şimdi ise 21 Ekimde 3.gün 1.kalite çift embriyo transferi oldum ve bekliyorum . İlk ikisinde de herhangi bir belirtim olmamıştı , şimdi de yok 😔 hiç transfer olmamış gibiyim. Açıkçası bu sefer ben de transfer olmuş gibi davranmıyorum, transferden sonra hemen normal hayata döndüm hatta hastaneden çıkıp avm ye gittim. Test günüm 2 Kasım ama muhtemelen ben pazar günü veririm kan . Hevesleneceğim en ufak farklılık hissetmiyorum.
Tüm yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum , inşallah herkes hayırlı sonuçlar
Beni güldurdunuz Allahta sizi güldursun🤣geecekten yarışmaya girmis gibiyiz😁bende sizin gibiyim gectigimiz cuma 5.gun embriyo transferim oldu 1.gun belim az ağridi sonrasa tum belirtiler gitti hicbir belirtim yok cok ümitsizim açikçasi ama neyaziiki elden bise gelmiyor.Acaba test kiti alsak idrarla cikarmi yarin 6.gunum olacak

Ya bende 18 ekimde 5.gun embryosu transfer oldum kaset test negatif perşembe kan vericem kaset test yanlış olabilirmiş diyolar ama çok korkuyorum
Benimki erken gebelik testiydi canım 6 gün önceden yapılanlardan belki o yüzden çıkmıştır silik çizgi. Bide sabah idrarıyla yapmak lazım hayırlı sonuçlar olsun inşallah

Kızlar selam ben dayanamadım ve kan verdim özelde 18 ekimde 5.gun embryosu transfer oldum normalde 27 ekimde kan verme günüm şuan verdigim kanda kaç çıkmalı onuda bilmiyorum
Canım benimde aynı 5. Gün embriyosu 18 ekimde transfer oldu. 24 ekimde 28 çıktı sonucum. Bence gayet iyi iki gün sonra tekrar yaptır iki katına çıkmışmı bakarsın ben bugün tekrar verdim 63 olmuş

Beni güldurdunuz Allahta sizi güldursun🤣geecekten yarışmaya girmis gibiyiz😁bende sizin gibiyim gectigimiz cuma 5.gun embriyo transferim oldu 1.gun belim az ağridi sonrasa tum belirtiler gitti hicbir belirtim yok cok ümitsizim açikçasi ama neyaziiki elden bise gelmiyor.Acaba test kiti alsak idrarla cikarmi yarin 6.gunum olacak
🤣🤣 Amin canım
Valla ben hiç idrar testi yapmadım bu zamana kadar hepsinde 9.gün kan verdim bunda da yapmam zaten umutlanacak bir şey olmadığı için iyice motivasyonumu düşürür diye yapmayacağım. Pazar günü kan vereceğim direkt. Ama sen beni etkilemez dersen başla 6.gün gün gün takip et öyle yapanlar da var . Kaçıncı gün embriyosu seninki?

Güzel hanımlar 🥰🥰🥰 benim transfer 20 ekim sabah saatlerinde oldu bu gece itibari ile 7. Güne giriyoruz ben artık dayanamıyorum çok merak ediyorum kaset test mi yapsam erken gebelik testi mi yapsam yarın gitsem kan mi versem yoksa evimde oturup bunları cumartesi mi yapsam doktorum bana 1 kasım tarihini verdi ben o güne dek sabredemem 😞😞😞🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Belirti olarak da fazla akıntım var 😳 akıntı bebiş belirtisi mi dir bilmiyorum yardımcı olun 🙏🙏🙏

Güzel hanımlar 🥰🥰🥰 benim transfer 20 ekim sabah saatlerinde oldu bu gece itibari ile 7. Güne giriyoruz ben artık dayanamıyorum çok merak ediyorum kaset test mi yapsam erken gebelik testi mi yapsam yarın gitsem kan mi versem yoksa evimde oturup bunları cumartesi mi yapsam doktorum bana 1 kasım tarihini verdi ben o güne dek sabredemem 😞😞😞🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Belirti olarak da fazla akıntım var 😳 akıntı bebiş belirtisi mi dir bilmiyorum yardımcı olun 🙏🙏🙏
Ben de 21 inde oldum ben de hiiic akinti yok ya akinti herkeste olan bi sey mi ki

Back