- Konu Sahibi parilti007
Canım ben yaptım 24 ünde neg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben yaptım 24 ünde neg
Ben hiç boyutlarını falan bilmiyorum herşeyi doktoruma bıraktım. Hiç yumurtlamayan yumurtası olmayan düşününce tabii iyi bişey. Ben şuan oksapar bir de progestan vuruluyorum. yumurta toplamasından sonraki olan ağrı çerezmiş progestan ağrılarının yanındaBenim geçen ay iğne ile büyütme işlemi olmuştu onda iki üç yumurta gelişti sonradan sadece biri büyüdü ama olmadı bugün muayene de baya fazla yumurta vardı boyutları küçüktü ama yinede sayısı fazlaydı bilemedim iyi birşey mi fazla olması aslında iyi ama boyutlari 11 mm idi en büyüğü de 16 pazartesiye kadar benimde aynı şekilde iğneye devam sen Şuan ne iğnesi vuruyorsun oksapar mi genelde onu veriolar diye biliyorum ama
Benim.vardi yumurtalar buyuyor o yuzden hele catlatma ignesini vurunca daha cok olmustuSelam kızlar opu öncesi akintiniz var mıydı.
Pazartesi opu yapılacak ama 5 gündür falan çok akıntım var.
Benim olmamıştı sadece opudan bir gün önce gece çok az oldu cnmSelam kızlar opu öncesi akintiniz var mıydı.
Pazartesi opu yapılacak ama 5 gündür falan çok akıntım var.
Rabbim bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun gerçekten hem sabır hem güç gerektiren seylerBen Kocaeli de yaptırıyorum özel bi hastanede öncesinde 16. Haftada kalbi duran bir bebeğimiz oldu sonrasında 1 seneden fazla doğal olmadı sonrasında çatlatma iğnesi denedik yine sonuç alamadık aşılamayla zaman kaybetmek istemedik süreç bizi yıpratınca tüp bebek denemeye Karar verdik
Rabbim sabır versin güç versin inşallah güzel sonuçlarla taçlandirsin hepimizideBen hiç boyutlarını falan bilmiyorum herşeyi doktoruma bıraktım. Hiç yumurtlamayan yumurtası olmayan düşününce tabii iyi bişey. Ben şuan oksapar bir de progestan vuruluyorum. yumurta toplamasından sonraki olan ağrı çerezmiş progestan ağrılarının yanında
Aminnn inşallahRabbim sabır versin güç versin inşallah güzel sonuçlarla taçlandirsin hepimizide
Amin inşallah canım hepimiz için gönlümüzden geçen olsunRabbim sabır versin güç versin inşallah güzel sonuçlarla taçlandirsin hepimizide
Tekrar beta baktirsan dusunce kanama olmasi lazim diye biliyorumBenim kimyasal dedi doktor 3 gün önce değerim 10. Du bugün 3. Gün hala kanamam yok
2 günde 70 den 10 a düştü 1 günde 0 lanması gerek. 3 gün oldu neden olmadı kanama bilmiyorumTekrar beta baktirsan dusunce kanama olmasi lazim diye biliyorum
Cnm içini ferah tut her şey güzel sonuçlanacak öyle düşün olumsuz düşünme kendini strese sokma bence yarın bize de yaz mutlaka güzel haberleriniYarın test günüm, sanki bişeyler yolunda gitmiyor gibi neden böyle umutsuz oldum benim gibi olan var mı
Su an ne durumdasin cok uzuldum ya2 günde 70 den 10 a düştü 1 günde 0 lanması gerek. 3 gün oldu neden olmadı
Ben de sali gunu test gunum ama bugun cok agladim nedense ya olmazsa diye uzuldumYarın test günüm, sanki bişeyler yolunda gitmiyor gibi neden böyle umutsuz oldum benim gibi olan var mı
Tedavinin en başından beri umut doluydum hep olacağına inandım ama şu 2-3 gündür yaşadığım tedirginlik beni çok geriyor ağlamayalım ya gülelimm inşallahBen de sali gunu test gunum ama bugun cok agladim nedense ya olmazsa diye uzuldum
Hala aynıyım. Arada kasıklarıma kramp gibi ağrı giriyor. Çok hafif ama baya hafif sarımsı kahvemsi peçeteye silince geldi sonrada bi daha olmadıSu an ne durumdasin cok uzuldum ya
Ben normal dusuk yaptigimda betayla birlikte kanamada olmustu acaba kimyasal ddiye miHala aynıyım. Arada kasıklarıma kramp gibi ağrı giriyor. Çok hafif ama baya hafif sarımsı kahvemsi peçeteye silince geldi sonrada bi daha olmadı
Bende böyle yoğun sarımsı çok çok hafif arada kahvemsi gibi leke geliyor ne olduğunu anlamadımBen normal dusuk yaptigimda betayla birlikte kanamada olmustu acaba kimyasal ddiye mi