• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

Benim geçen ay iğne ile büyütme işlemi olmuştu onda iki üç yumurta gelişti sonradan sadece biri büyüdü ama olmadı bugün muayene de baya fazla yumurta vardı boyutları küçüktü ama yinede sayısı fazlaydı bilemedim iyi birşey mi fazla olması aslında iyi ama boyutlari 11 mm idi en büyüğü de 16 pazartesiye kadar benimde aynı şekilde iğneye devam sen Şuan ne iğnesi vuruyorsun oksapar mi genelde onu veriolar diye biliyorum ama
Ben hiç boyutlarını falan bilmiyorum herşeyi doktoruma bıraktım. Hiç yumurtlamayan yumurtası olmayan düşününce tabii iyi bişey. Ben şuan oksapar bir de progestan vuruluyorum. yumurta toplamasından sonraki olan ağrı çerezmiş progestan ağrılarının yanında 😏

Ben Kocaeli de yaptırıyorum özel bi hastanede öncesinde 16. Haftada kalbi duran bir bebeğimiz oldu sonrasında 1 seneden fazla doğal olmadı sonrasında çatlatma iğnesi denedik yine sonuç alamadık aşılamayla zaman kaybetmek istemedik süreç bizi yıpratınca tüp bebek denemeye Karar verdik
Rabbim bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun gerçekten hem sabır hem güç gerektiren seyler

Ben hiç boyutlarını falan bilmiyorum herşeyi doktoruma bıraktım. Hiç yumurtlamayan yumurtası olmayan düşününce tabii iyi bişey. Ben şuan oksapar bir de progestan vuruluyorum. yumurta toplamasından sonraki olan ağrı çerezmiş progestan ağrılarının yanında 😏
Rabbim sabır versin güç versin inşallah güzel sonuçlarla taçlandirsin hepimizide

Yarın test günüm, sanki bişeyler yolunda gitmiyor gibi neden böyle umutsuz oldum benim gibi olan var mı ☹️

Yarın test günüm, sanki bişeyler yolunda gitmiyor gibi neden böyle umutsuz oldum benim gibi olan var mı ☹️
Cnm içini ferah tut her şey güzel sonuçlanacak öyle düşün olumsuz düşünme kendini strese sokma bence yarın bize de yaz mutlaka güzel haberlerini 🥰

Back