• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

Herkese merhaba benimde 21 Ekimde 1 tane 5.gün 4bb dondurulmus embryom transfer oldu 31 ekim test tarihim ancak perşembe ilaclarim bitiyor ve cok pahali ilaclar cuma kan testi yaptirmak istiyorum ona göre ilaçlarimi alip devam edim diyorum.Negatifse neden kendime hormon yuklemeye devam edim ki?Pozitifi gören arkadaslar hic belirtiniz oldumu merak ediyorum cunku bende hic belirti yok ve bu beni cok üzuyor😢

Herkese merhaba benimde 21 Ekimde 1 tane 5.gün 4bb dondurulmus embryom transfer oldu 31 ekim test tarihim ancak perşembe ilaclarim bitiyor ve cok pahali ilaclar cuma kan testi yaptirmak istiyorum ona göre ilaçlarimi alip devam edim diyorum.Negatifse neden kendime hormon yuklemeye devam edim ki?Pozitifi gören arkadaslar hic belirtiniz oldumu merak ediyorum cunku bende hic belirti yok ve bu beni cok üzuyor😢
Transferden sonra ilac mi kullaniliyor ben bilmiyorum da

Özelde her şeye para istiyorlar ya. Rahim dinlenirken bile rahim dinlendirme parası alıyorlarmış ben duydum şok oldum. Zaten her yerde aynı tedavi uygulanıyor. Önemli olan embriyoloji laboratuvarı. Zeynep kamilin laboratuvarı ve embriyologları iyi diyorlar. Pozitif haberi alan da çok. O yüzden orda denedim bende. Bide özelde insan hangisine güveneceğini şaşırıyor
Heryerde aynı ıslem yapılmıyor buna kesinlikle katılmıyorum verılen ılaclar vıtamınler bile farklı bende ozelde yaptım 40 bine yakın gitti benimde ama bıdaha olsa bbıdaha ozelde yapardım imkanı olan yada ımkanlarımızı zorlamamız lazım z.kamıl kabus gibi bıyer igrenc

Merhaba canlar, ben burayı 2 yıldır takip ediyordum e bari üye olayım diye giriştim ilk konumu da açıyorum. 3 yıllık evliyim yaşım 26, 2yıldır çocuk düşünüyoruz ancak detaylı incelemelerden sonra sebepsiz infetiliteyiz. Düzenli doktor kontrollerimden sonra aşılama da tutmayınca kadın doğumcum beni tüp bebek merkezine yönlendirdi. Bu ay ilk defa başladık tüp bebeğe ve sürecin gerçekten vücudumu yorduğunu gördüm. Dün yumurtalarım toplandı 16 yumurtam çıktı ve tahlillerimde değerlerim ohss sınırında olduğu için doktorum 2 adet beklememi söyledi, yoksa cetrotide kullanmıştım ve taze transfer düşünüyorduk ama kısmet tabi anne adayı sağlığı da önemli bu süreçte. Şimdi büyük biir heyecanla ilk reglimi bekliyorum ve tahmini kasım onu gibi transfer yapılacak inşallah yumurtalarım da 5.güne ulaşırsa ve kaliteli çıkarsa. O da malum daha bugün arayacaklar kaçı döllendi kaçı kaliteli kaç tanesi elendi diye. Yalnız doktorum dün " eğer 5.güne ulaşmazsa transfer yapmayacağım" diye bir cümle kullandı kafam karıştı açıkçası. Yaşım genç olduğundan mı diğer embriyoları yok saydı acaba? Çünkü diğer okuduğum yazılarda 3.gün embriyoları da transfer edebiliyorlarmış. Artık çevreden dolayı da hassas noktam olduğu için çok takar oldum :KK43:

Edit: Bugün aradılar 16 yumurtadan 12 tanesi döllenmeye uygun görülmüş ve 10 tanesi döllenmiş, bakalım inşallah çok azalmaz 5.güne kadar
Merhaba bende pcos var ilk defa tüp bebek deniyorum süreç nasıl oluyo dondurulmuş mu iyi yoksa taze transfer mi şuan yumurta takibindeyim persembe gideceğim hastaneye hiç bilgim yok tüp Bebek hakkında birde benden ve eşimden seroloji testi diye birşey istediler ne olduğunu bilmiyorum ve hangi doktor yapar bu testi bilen varsa yazabilir mi

Herkese merhaba benimde 21 Ekimde 1 tane 5.gün 4bb dondurulmus embryom transfer oldu 31 ekim test tarihim ancak perşembe ilaclarim bitiyor ve cok pahali ilaclar cuma kan testi yaptirmak istiyorum ona göre ilaçlarimi alip devam edim diyorum.Negatifse neden kendime hormon yuklemeye devam edim ki?Pozitifi gören arkadaslar hic belirtiniz oldumu merak ediyorum cunku bende hic belirti yok ve bu beni cok üzuyor😢farkl

Göğüslerim ağrıdı canım. Ama benim her ay agiriyordu . Pek ayırt edici bir durum değildi benim için. Progesteron da yapıyor. Hiç belirtisi olmadan hamile kalan bir cok kisi var. Bu kişiye göre değişiyor cnm

arkadaşlar dondurulmuş transfer 2. adette olacak. 2. adetin kaçıncı günü oluyor transfer.
transferden sonra hangi ilaçlar kullanlıyor ve kaçıncı haftaya kadar bu ilaçlar kullanılıyor. bilen varsa cevaplayabilirmi lütfen

Merhaba. Benim 2. tüp bebek denemem. 2 Embriyo transfer edildi 4AA. 10. Gün 57 çıktı. 13 gün 63 çıktı 13 günün akşamı 6 saat sonra 70 çıktı bu ne oluyor.

Herkese merhabalar, düşük amh sebebiyle 3.tüp bebek denemem. İlk ikisinde 5.gün 1.kalite çift embriyo transferi oldum negatifti . Şimdi ise 21 Ekimde 3.gün 1.kalite çift embriyo transferi oldum ve bekliyorum . İlk ikisinde de herhangi bir belirtim olmamıştı , şimdi de yok 😔 hiç transfer olmamış gibiyim. Açıkçası bu sefer ben de transfer olmuş gibi davranmıyorum, transferden sonra hemen normal hayata döndüm hatta hastaneden çıkıp avm ye gittim. Test günüm 2 Kasım ama muhtemelen ben pazar günü veririm kan . Hevesleneceğim en ufak farklılık hissetmiyorum.
Tüm yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum , inşallah herkes hayırlı sonuçlar alır 🤲

Bikaç gün geçmesini bekleyeceğim sonra kan vereceğim
Dun verdiyseniz yarinda verin netlik kazanir su ankinrakamlara gore hamilesiniz ama düsus de yok rakamlarda duzensizde olsa artik var gec dollenme vs de olabiliyormus bu durumlar forumlarda okumustum . Daha once dusuk yapan biri olarak artma hic olmamisti bende ogrenince hep dusme olmustu moralinizi bozmayin insallah bebis sizinledir saglicakla kucaginiza alirsiniz test yaptirinca buraya da yazar misini,

Dun verdiyseniz yarinda verin netlik kazanir su ankinrakamlara gore hamilesiniz ama düsus de yok rakamlarda duzensizde olsa artik var gec dollenme vs de olabiliyormus bu durumlar forumlarda okumustum . Daha once dusuk yapan biri olarak artma hic olmamisti bende ogrenince hep dusme olmustu moralinizi bozmayin insallah bebis sizinledir saglicakla kucaginiza alirsiniz test yaptirinca buraya da yazar misini,
Tabi ki inşallah 🙏🏻

Back