• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

Ya ben negatif gördüm ama ben herkesinkini negatif görüyorum burda bı arkadaş da atmış ben negatif gördüm ama herkes silik çizgi görmüş ben goremiyormuyum bilemedim
Kan verdin değil mi ? Hakkında hayırlısı. Rabbim inşallah kalbindekini gerçeğe çevirir🙏merakla sonucunu bekliyorum cnm

umarım herkes pozitifi görür
arkadaşlar bu cuma yumurta toplama sürecim olacak. sonra 2. adette dondurulmuş transfer olcak.
1. transfer 2. adetin kaçıncı günü oluyor. 2. adet başlayınca mı bitincemi oluyor.
2. yumurta toplamadan transfer sürecine kadar tahmini nekadar süre geçiyor(1 aymı daha fazlamı sürüyor.benim normal birdahaki adetim 16 kasım felan olacak bu gecikirmi acaba)
3. transferden sonra nekadar süre hangi ilaçları kullanacağız(yani bu ilaçlardan nezaman kurtuluruz)

Arkadaşlar acil Cetrotide lazım duyduğunuz bildiğiniz bir yerde var mı yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar acil Cetrotide lazım duyduğunuz bildiğiniz bir yerde var mı yardımcı olurmusunuz
İstanbul Gaziosmanpaşa avrasya hastanesinin karşısında bir eczane vardı adını suan hatırlamıyorum tabii ben alırken bayağı vardı hangi şehirden yazıyorsunuz bilmiyorum ama telefonla gitmeden tek tek arayın ancak öyle kolay oluyor
Yazmisti birisi
Ganal f lere yeni basladiysaniz kargolasin eczane size ararsaniz belki yardimci olurlar cunku cetrodite a hemen baslanmiyo

Hayirlisi vardir bi zamani diyorum artik
Kandan mi kaset test mi
Dün 6. Gündü kaset negatif bugün sabah ilk idrarla kaset yaptım negatif sonra gittim kan verdim oda 0.64 çıktı negatif yani zaten perşembe kan verecektim 2 günde 0.64 den yükselmez dedi doktorum

Dün 6. Gündü kaset negatif bugün sabah ilk idrarla kaset yaptım negatif sonra gittim kan verdim oda 0.64 çıktı negatif yani zaten perşembe kan verecektim 2 günde 0.64 den yükselmez dedi doktorum
Hayirlisi olsun tez vakitte istedigine kavusursun ya
Vardir bi hayir pozitifi goremeyince her soylenilen bos geliyor ama hayirlisi deyip beklemekten baska bi sey gelmiyor elden

Ben 2 gündür evde o basit kaset testlerden yapiyorum negatif ama burda bı arkadaş o kaset testlerin regl gecikmesi olmadan doğru çıkmadığını söyledi perşembeye kadar elim kolum bağlı bekliyorum
Yaa belkide zamanı değilmiş bilemiyorum. Süreç oyle zor ki oyle stresliki tutunmus olsa bile ilerleme sürecini beklemek… ben her türlü duruma hala hazırlıklıyım .. pes etmek yok ama !
Dr ile gorustun mu peki
Yok canım cuma günü normalde kan günüydü cuma gittiğimde görüşeceğim. Ben özelde gittim verdim kanı merakımdan.
Dün çok üzüldüm ama demek ki hayırlısı böyleymiş ne diyeyim tekrar deneriz

Negatif çıktı canım hayırlısı
Hayırlısı olsun canım. Bende sen gibi kaset testlerde erken testlerde negatif görünce belki yanmıştır diyip gidip kan vermiştim benim de negatif çıktı. Aslında testler yanlış değil bence. Pozitifi gösterince doğru diyoruz negatif olunca belki yanlıştır diyoruz içimizdeki bi umut işte.. Dün öğrenince bende çok üzüldüm çok ağladım ama demek ki böyle olması gerekiyor diyorum şimdi belki olsa hasta olacaktı sağlıksız olacaktı ya da düşük olacaktı bilemeyiz ki. Belki de böylesi doğru olan. Rabbim bize en hayırlı zamanda sağlıklıysa nasip etsin inşallah

Back