- 28 Haziran 2022
- 72
- 42
- 3
- 39
- Konu Sahibi parilti007
Öğlen yaptığında ne çıktı cnm ?Bu basit testler hatalı çıkarabiliyormus sanırım öğlen yaptım bide ama korkuyorum valla ne yalan söyleyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğlen yaptığında ne çıktı cnm ?Bu basit testler hatalı çıkarabiliyormus sanırım öğlen yaptım bide ama korkuyorum valla ne yalan söyleyeyim
Yazicam mutlaka inşallah güzel sonuçlar alırız5 ve üzeri çıkmalı canim. İnşallah güzel haberler verirsin. Burdan yaz olur mu ?
Ya ben negatif gördüm ama ben herkesinkini negatif görüyorum burda bı arkadaş da atmış ben negatif gördüm ama herkes silik çizgi görmüş ben goremiyormuyum bilemedimÖğlen yaptığında ne çıktı cnm ?
Kan verdin değil mi ? Hakkında hayırlısı. Rabbim inşallah kalbindekini gerçeğe çevirirmerakla sonucunu bekliyorum cnmYa ben negatif gördüm ama ben herkesinkini negatif görüyorum burda bı arkadaş da atmış ben negatif gördüm ama herkes silik çizgi görmüş ben goremiyormuyum bilemedim
Verdim verdim de şimdi bile sonuç bekleme heyecanı başladı Allah hayırlısını versin diyoruzKan verdin değil mi ? Hakkında hayırlısı. Rabbim inşallah kalbindekini gerçeğe çevirirmerakla sonucunu bekliyorum cnm
Ben de merak ettim yaVerdim verdim de şimdi bile sonuç bekleme heyecanı başladı Allah hayırlısını versin diyoruz
Negatif çıktı canım hayırlısıBen de merak ettim ya
Hayirlisi vardir bi zamani diyorum artikNegatif çıktı canım hayırlısı
Kacinci gun yaptirmis oldunNegatif çıktı canım hayırlısı
Arkadaşlar acil Cetrotide lazım duyduğunuz bildiğiniz bir yerde var mı yardımcı olurmusunuz
Yazmisti birisiİstanbul Gaziosmanpaşa avrasya hastanesinin karşısında bir eczane vardı adını suan hatırlamıyorum tabii ben alırken bayağı vardı hangi şehirden yazıyorsunuz bilmiyorum ama telefonla gitmeden tek tek arayın ancak öyle kolay oluyor
Dün 6. Gündü kaset negatif bugün sabah ilk idrarla kaset yaptım negatif sonra gittim kan verdim oda 0.64 çıktı negatif yani zaten perşembe kan verecektim 2 günde 0.64 den yükselmez dedi doktorumHayirlisi vardir bi zamani diyorum artik
Kandan mi kaset test mi
Hayirlisi olsun tez vakitte istedigine kavusursun yaDün 6. Gündü kaset negatif bugün sabah ilk idrarla kaset yaptım negatif sonra gittim kan verdim oda 0.64 çıktı negatif yani zaten perşembe kan verecektim 2 günde 0.64 den yükselmez dedi doktorum
Aynen öyle herşey Allah'tan isteyen herkese nasip olsun inşallahHayirlisi olsun tez vakitte istedigine kavusursun ya
Vardir bi hayir pozitifi goremeyince her soylenilen bos geliyor ama hayirlisi deyip beklemekten baska bi sey gelmiyor elden
Amin tez vakitte sagliklaAynen öyle herşey Allah'tan isteyen herkese nasip olsun inşallah
Ben 2 gündür evde o basit kaset testlerden yapiyorum negatif ama burda bı arkadaş o kaset testlerin regl gecikmesi olmadan doğru çıkmadığını söyledi perşembeye kadar elim kolum bağlı bekliyorum
Yok canım cuma günü normalde kan günüydü cuma gittiğimde görüşeceğim. Ben özelde gittim verdim kanı merakımdan.Yaa belkide zamanı değilmiş bilemiyorum. Süreç oyle zor ki oyle stresliki tutunmus olsa bile ilerleme sürecini beklemek… ben her türlü duruma hala hazırlıklıyım .. pes etmek yok ama !
Dr ile gorustun mu peki
Hayırlısı olsun canım. Bende sen gibi kaset testlerde erken testlerde negatif görünce belki yanmıştır diyip gidip kan vermiştim benim de negatif çıktı. Aslında testler yanlış değil bence. Pozitifi gösterince doğru diyoruz negatif olunca belki yanlıştır diyoruz içimizdeki bi umut işte.. Dün öğrenince bende çok üzüldüm çok ağladım ama demek ki böyle olması gerekiyor diyorum şimdi belki olsa hasta olacaktı sağlıksız olacaktı ya da düşük olacaktı bilemeyiz ki. Belki de böylesi doğru olan. Rabbim bize en hayırlı zamanda sağlıklıysa nasip etsin inşallahNegatif çıktı canım hayırlısı
Rabbim en güzel zamanda en sağlıklı ve hayirlisindan verecektir. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Sabret canım ...Negatif çıktı canım hayırlısı