- 3 Ekim 2022
- 65
- 84
- 8
- Konu Sahibi parilti007
Merhaba canlar, ben burayı 2 yıldır takip ediyordum e bari üye olayım diye giriştim ilk konumu da açıyorum. 3 yıllık evliyim yaşım 26, 2yıldır çocuk düşünüyoruz ancak detaylı incelemelerden sonra sebepsiz infetiliteyiz. Düzenli doktor kontrollerimden sonra aşılama da tutmayınca kadın doğumcum beni tüp bebek merkezine yönlendirdi. Bu ay ilk defa başladık tüp bebeğe ve sürecin gerçekten vücudumu yorduğunu gördüm. Dün yumurtalarım toplandı 16 yumurtam çıktı ve tahlillerimde değerlerim ohss sınırında olduğu için doktorum 2 adet beklememi söyledi, yoksa cetrotide kullanmıştım ve taze transfer düşünüyorduk ama kısmet tabi anne adayı sağlığı da önemli bu süreçte. Şimdi büyük biir heyecanla ilk reglimi bekliyorum ve tahmini kasım onu gibi transfer yapılacak inşallah yumurtalarım da 5.güne ulaşırsa ve kaliteli çıkarsa. O da malum daha bugün arayacaklar kaçı döllendi kaçı kaliteli kaç tanesi elendi diye. Yalnız doktorum dün " eğer 5.güne ulaşmazsa transfer yapmayacağım" diye bir cümle kullandı kafam karıştı açıkçası. Yaşım genç olduğundan mı diğer embriyoları yok saydı acaba? Çünkü diğer okuduğum yazılarda 3.gün embriyoları da transfer edebiliyorlarmış. Artık çevreden dolayı da hassas noktam olduğu için çok takar oldum
Edit: Bugün aradılar 16 yumurtadan 12 tanesi döllenmeye uygun görülmüş ve 10 tanesi döllenmiş, bakalım inşallah çok azalmaz 5.güne kadar
Edit: Bugün aradılar 16 yumurtadan 12 tanesi döllenmeye uygun görülmüş ve 10 tanesi döllenmiş, bakalım inşallah çok azalmaz 5.güne kadar
Son düzenleme: