- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.541
Testte çıkmayabilir ama kanda çıkar aile hekimliğine gidip baktırın derim. Kadın doğumcu adet olmadan önce de yükselir beta hcg demiştiBenimde gaz var çok ve bugün agri bacaklarına vuruyo ve islaklik hissediyorum akinti olmamasına rağmen kasiklarim dolu gbi arada agri gbi bisey oluyo ve benimde adeta 5 gun var testte cikarmiki
Idrar testi yaptim biraz önce cikmadiTestte çıkmayabilir ama kanda çıkar aile hekimliğine gidip baktırın derim. Kadın doğumcu adet olmadan önce de yükselir beta hcg demişti
Ayni şeyler benimde başıma geldi canım dün adet olmam gerekiyordu olmadim sabah test yaptım ama negatif halada adet olmadim baya umitliydim ama bu ayda olmadı sanırım insallah senin bebisin gelirMüthiş bir sırt ağrısıyla uyandım, 3-4 gündür sol kasık ve bacak ağrısı, anormal derecede gaz var şimdi de bel ağrısı Allah hayra çıkarsın inşallah. Adete son 8 gün
Benimde gelmedi adet canım dün hala beklemedeyim ama testimde negatif gecikecek bellikiBat ı 14 ekim olanlar ne alemdesiniz benim adet Yok daha psikolojik midir nedir bilmem başım hafif hafif dönmeye başladı ara ara
İğne batması gibi değil de daha büyük bi batma dolu gibi canım kasıklarım.Bende de gaz durumu çok fenabel ağrısı başladı ve karnımda inanılmaz bir şişlik var adete 5 gün kaldı ama son gün falan şişerdi karnım şimdi birkaç gündür davul gibi. hamilelik belirtisi mi bilmiyorum. hepimizinki hayra çıksın inşallah senin kasık ağrısı ara ara iğne batması gibi mi canım?
Benimde özellikle sol tarafım ve sol bacağıma vuruyo, gazı hiç söylemiyorum bile. Aynı doluluk bişey var gibi hissediyorum Allah hayra çıkarsın inşallah canım.Benimde gaz var çok ve bugün agri bacaklarına vuruyo ve islaklik hissediyorum akinti olmamasına rağmen kasiklarim dolu gbi arada agri gbi bisey oluyo ve benimde adeta 5 gun var testte cikarmiki
Inşallah ya bacagim nasil agriyo özellikle sağ bacagim sadece değişik ya testte neden cikmazki ... sivilcemde çıktı normalde adeta yakın çıkar sivilce ama diğer belirtiler yoktu hiç bugune kadar... rabbim isteyen herkese nasip eder insallah...Benimde özellikle sol tarafım ve sol bacağıma vuruyo, gazı hiç söylemiyorum bile. Aynı doluluk bişey var gibi hissediyorum Allah hayra çıkarsın inşallah canım.
Aynen canım sabah eyvah adetim geldi galiba diye uyandim o derece bir islaklik hissettim ama hicbisey yoktu. Her degisikligi hamilelige bağlar olduk hakkımızda hayırlısıBenimde gaz var çok ve bugün agri bacaklarına vuruyo ve islaklik hissediyorum akinti olmamasına rağmen kasiklarim dolu gbi arada agri gbi bisey oluyo ve benimde adeta 5 gun var testte cikarmiki
Benim biraz iğne batar gibi oldu geçti. Doluluk devam ama :)İğne batması gibi değil de daha büyük bi batma dolu gibi canım kasıklarım.
inşallah tutmuştur canım
Canım zaten 3 haftalık gibi bişeyse gebelik testi ve idrarda çıkmaz sadece kanda çıkar .bi yarın aile hekimine gidin derim ben sabah erkenden kan aldırcamBenimde gelmedi adet canım dün hala beklemedeyim ama testimde negatif gecikecek belliki
Canim ben testte negatifi görünce cok üzülüyorum yaa kanda da görürsem daha kötü olurum o yüzden cesaret edemiyorum bir de benim bata 4 gün varken testte yarim saat sonra çizgi çıktı ben o yüzden çok umutluydumCanım zaten 3 haftalık gibi bişeyse gebelik testi ve idrarda çıkmaz sadece kanda çıkar .bi yarın aile hekimine gidin derim ben sabah erkenden kan aldırcam
Şansa bak olmazsa birkaç gün daha bekle adetin gelmezse direkt doktora gitCanim ben testte negatifi görünce cok üzülüyorum yaa kanda da görürsem daha kötü olurum o yüzden cesaret edemiyorum bir de benim bata 4 gün varken testte yarim saat sonra çizgi çıktı ben o yüzden çok umutluydum
Dün adet günümdü cnım bu akşam test alıp yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm inşallah doğrudurkızlar iyi akşamlar yeni hamişlerimiz var mı acaba ?
hayırlısı olsun inşallah çok sevindim cnmDün adet günümdü cnım bu akşam test alıp yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm inşallah doğrudur
bende yaptım soğan kürünü bi kac kez ama iki gün yapabildim inşallah canım bnm amin herkese nasip etsin bebiş inşallahMerhaba kızlar benim bat da 13 Kasım geçen ay soğan kürü yaptım tam zamanında adet oldum pko luyum bu benim için çok güzel oldu tamamı da çok güzel olur inşallah hepimiz için hayırlı zamanda evlatlarımız gelir inş
Mrb cnm bende bu ay soğan kürü yaptım ikinci ayda yapiliyomuMerhaba kızlar benim bat da 13 Kasım geçen ay soğan kürü yaptım tam zamanında adet oldum pko luyum bu benim için çok güzel oldu tamamı da çok güzel olur inşallah hepimiz için hayırlı zamanda evlatlarımız gelir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?