- 23 Mayıs 2017
- 257
- 191
- 34
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.501
Yeni bat 3 Kasım insallah yine erken gelmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pede de geçiyordu canım. İlkten beyazdı sonra sarımsı oldu.Canım benimde bat günüm bugün akıntılarım var ama dün bugün ıslaklık var sadece affedersin ama wcye gittiğimde sadece kontrol ettiğimde elime ıslaklık geliyor seninde mi öyleydi
Kızlar ilk bir kaç sayfaya göz attım batı geçenler sizde durumlar nasıl sormak istedim. Ara sayfaları çok takip edemedim kaçırmış olabilirim. Aranızda var mı bu ay çift çizgi gören Bakalımm?
Hayırlı olsun tatlimmmm gözün aydın insallah saglikla alırsın kucağına bebisiniEki Görüntüle 2055269
Canım hamiş etiketini haketmiş olabilirim :)
Amin canım benim. Darısı isteyen herkesin başına inşallah. Adetin gelmesin de bebiş gelsin.Hayırlı olsun tatlimmmm gözün aydın insallah saglikla alırsın kucağına bebisini
Canim senin ilk negatif çıkan testinde erken gebelik testimiydiAmin canım benim. Darısı isteyen herkesin başına inşallah. Adetin gelmesin de bebiş gelsin.
hayırlı ugurlu olsun cnm çok sevindimmm:)bende de ağrısı var ama kirmizilar daha meydanda yok olcak gibi agrilarim var ama bakalimEki Görüntüle 2055269
Canım hamiş etiketini haketmiş olabilirim :)
Ya benim de aynı hem heyecan var ilk defa adetim gelmedi hem korku bugün adet olur muyum acaba ondan mu akıntı çok kendimi mi kandırıyorum diyeCanım benimde bat günüm bugün akıntılarım var ama dün bugün ıslaklık var sadece affedersin ama wcye gittiğimde sadece kontrol ettiğimde elime ıslaklık geliyor seninde mi öyleydi
Benim hala adetim gelmedi kasık ağrımda yok ilk defa günümde gelmedi sırt ağrım var çok fazla o kadar. Diyorum yumurtlama geç olmuş olabilir mi belki 1-2 gün adetim gecikmeli gelir valla kafamda deli sorularYa benim de aynı hem heyecan var ilk defa adetim gelmedi hem korku bugün adet olur muyum acaba ondan mu akıntı çok kendimi mi kandırıyorum diye
Ya aynı duyguları yaşıyoruz yemin ederim hem her an adet olabilirim korkusu var bende gelmezse Pazartesi'ye kadar nasıl sabretcemBenim hala adetim gelmedi kasık ağrımda yok ilk defa günümde gelmedi sırt ağrım var çok fazla o kadar. Diyorum yumurtlama geç olmuş olabilir mi belki 1-2 gün adetim gecikmeli gelir valla kafamda deli sorular
Ayy canım bende pazartesi test yapıcam öyle söz vermiştim kendime inşallah gelmez kırmızılar da pazartesi günü sevinçli haberi veririz inşallahYa aynı duyguları yaşıyoruz yemin ederim hem her an adet olabilirim korkusu var bende gelmezse Pazartesi'ye kadar nasıl sabretcem
Evet canım o da erken gebelik testiydi.Canim senin ilk negatif çıkan testinde erken gebelik testimiydi
Bende yapmistim da erken gebelik 3 gün varken negatifti insallah benimde senin gibi olur pozitif cikar yaaEvet canım o da erken gebelik testiydi.