- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.321
Cok saol ya allh razi olsun. Rabbim ins sizede yasatir bu sevinci sizede tez zamanda nasip eder inssAyy maşallahRabbim esirgesin 2 haftalığa göre 80 çok iyi hergün yükselir. 2 gün sonra yine kan ver anlrsın zaten değere göre. Çok sevindim adına bize de dua et hamilelerin duası kabul olurmuş
Batdan sonra mı 2 hafta bu değer... Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinAy aldim cnm varmis gebelik ya cok mutluyummmmmmmmm.Yeni daha 2 hafta degerim 80 normalmii
Bize de dua et. Hamile olanların duası makbuldurr. InşaAllah hayırlı zamanda biz de alırız bu güzel haberleriiCok saol ya allh razi olsun. Rabbim ins sizede yasatir bu sevinci sizede tez zamanda nasip eder inss
Benimde 5 gün var ama yapmayacağım :) sende sabret canım çıkmayıncada üzülüyoruz yine ümit ediyoruz kırmızıları görene kadar.KIZLAR
BENİM DE BATA 5 GÜN VAR SİZCE TEST YAPMALIMIYIM?
:) YERİMDE DURAMIYORUM . ERKEN GEBELİK TESTLERİ VARMIŞ . ONDAN ALSAM ÇIKAR MI SENCE :)Benimde 5 gün var ama yapmayacağım :) sende sabret canım çıkmayıncada üzülüyoruz yine ümit ediyoruz kırmızıları görene kadar.
Varsa cıkar:) YERİMDE DURAMIYORUM . ERKEN GEBELİK TESTLERİ VARMIŞ . ONDAN ALSAM ÇIKAR MI SENCE :)
Erken gebelik testlerinde varsa çıkar bence çünkü battan 6 gün öncesine kadar kesin sonuç yazıyor üstünde ama hamile olup çıkmayanlarda var bu galiba yumurtlama gününe bağlı mesela benimki 2 ekimdi daha dokuz gün oldu anca 10 ile 14. günde belli olurmuş kanda bile o yüzden ben bekleme yanlısıyım :):) YERİMDE DURAMIYORUM . ERKEN GEBELİK TESTLERİ VARMIŞ . ONDAN ALSAM ÇIKAR MI SENCE :)
:) 5 GÜN DAHA BEKLEYİM OZAMAN NAPIYIM.Erken gebelik testlerinde varsa çıkar bence çünkü battan 6 gün öncesine kadar kesin sonuç yazıyor üstünde ama hamile olup çıkmayanlarda var bu galiba yumurtlama gününe bağlı mesela benimki 2 ekimdi daha dokuz gün oldu anca 10 ile 14. günde belli olurmuş kanda bile o yüzden ben bekleme yanlısıyım :)
O ZAMAN DENEMEKTEN ZARAR ÇIKMAZ. AKŞAM YAPIYIM TESTİ ::)Varsa cıkar
Belirtilerin nasıl canım varmı süphelendiğin birşey:) 5 GÜN DAHA BEKLEYİM OZAMAN NAPIYIM.
Canıım çok mutlu oldum hayırlı olsunAy aldim cnm varmis gebelik ya cok mutluyummmmmmmmm.Yeni daha 2 hafta degerim 80 normalmii
Belirtilerin nasıl canım varmı süphelendiğin birşey:) 5 GÜN DAHA BEKLEYİM OZAMAN NAPIYIM.
Valla psikolojik olarak yoksada var sanıyorsun. Oluruna bırakmak lazımYa tüm arkadaşlarım hamile olduğunda anlıyorsun içine o his doğuyor diyorlar nerde o his bende yok değilmiyim yoksa
Lavabodan çıkamıyorum goguslerım cok şişti.kasıklarıma ara sıra sancı gırıyor.çok iştahım açıldı hiç olmazdı boyle.tabı halsizlik te ayrı bi konu :)Belirtilerin nasıl canım varmı süphelendiğin birşey
Tam da sıkıntının üstüne degindiniz.Benim en az 5 kilo vermem lazım ama inanılmaz aşırı istahim açıldı. Ne yapacağım bilmiyorum. ..hamile kalmadna önce kilo vermek isteyen var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?