- 16 Mart 2012
- 298
- 326
- 303
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.061
Olabilir biraz araştırdım siz öyle yazınca. Ama genelde çok iyi yikanmazsa sorun olabilir ya da fazla tuketimde sorun yapar. Ama yine de iyice araştırmak lazım tabi.
Teşekkürler canım derece almak lazım ozaman. İnşallah gerek kalmaz da hamile kalırım bu ay Allah hepimize nasip etsin inşallah
Kızlar hamileyim galiba ğnşallah bu bebeğim de beni bırakıp gitmez iki tane düşük yaptım diye sevinemiyorum
Evet şimdi yaptımAa nequzel haberr tebrik ederim testmi yaptin. Korkmayon benim ablamda 2 dusuk yapti simdi 2 oqlu var hic ole dusunmeyinn
iki gün önce uyukluyordum.ve sürekli bacaklarım sızlıyordu başkada bişey yoktu.bugün adet olmam gerekirdi .akşama kadar olmayınca test yaptım korkarak tabiCok guzel bisey ya bnde okadar gormek istiyorumki o cift cizqiyii adetiniz qecmismiydi belirtileriniz varmiydi anlatirmisiniz biraz
Teşekkür ederim allah isteyen herkese verir inşallahAa nequzel haberr tebrik ederim testmi yaptin. Korkmayon benim ablamda 2 dusuk yapti simdi 2 oqlu var hic ole dusunmeyinn
Inss bnde bikacqun sonra adet gunum asilama yaptirdim ins tutmusdurr bnada nasip olur cift cizqiiTeşekkür ederim allah isteyen herkese verir inşallah
inşallah senin için bol bol dua etcemInss bnde bikacqun sonra adet gunum asilama yaptirdim ins tutmusdurr bnada nasip olur cift cizqii
Çok sevindimm. Allah hayirlisiyla sağlıkla eline almayi da nasip etsin insaallah. boyle haberler almak çok guzel duyguinsaallah.Kızlar hamileyim galiba ğnşallah bu bebeğim de beni bırakıp gitmez iki tane düşük yaptım diye sevinemiyorum
İnşallah canım ya san dua etcemÇok sevindimm. Allah hayirlisiyla sağlıkla eline almayi da nasip etsin insaallah. boyle haberler almak çok guzel duyguinsaallah ben de üç gün sonra çift cizgiyi görürüm
Saolasin cnm benimminşallah senin için bol bol dua etcem
benide eklermisinizzz methabaYeni Ekim Ayı Listemiz
@Lemise :Bat 20 ekim
@Yukakita :Bat 12 ekim
@mf.aysegul :2 ekim
@Selay ay: Bat 5 ekim
@Arel13 :bat 21 ekim
@sozkan56 :BAT 5 EKİM
@patisserieyumyum :Bat 16 ekim
@gcm19944 :bat kasim 1
@kbrnr1993 :bat 16.eylül
@gulsahali88 :bat 15 ekim
fairywas :BAT 20 Ekim
@efulim_61 :bat 14 ekim
@Elmira2017 :15 Ekim
_citygirl_ :bat 15 ekim
@Dmmmttt :BAT 31 Ekim
@Svghzr :15 ekim
Z Zeyzeyerva25 :19 Ekim bat
@Smartanne :bat 22 ekim
@emi01 :bat 24 ekim
@kbrnr1993 : bat ekim 16
@juliet55 :Bat 23 ekim
@fatos_sam :bat 14 ekim
@arkeolog0635 :12 ekim
@acem55 :21 ekim
@aallmmiirraa :Bat 9 ekim
@Nehirr6 :11ekim
@Ahsen2015 : bat 20 ekim
@Dimplesbaby :bat18
@Bebis27 :14 ekim
@NARGIZA_DOVLET : bat 23 Ekim
@yelsem :31 ekim
@arzucuk44 :bat 6 Ekim
@Delfin_ : bat 2 Ekim
S Sevvvv :12 ekim
@mhnds_ :Bat 11 Ekim
@D-E :Bat 12 ekim
@Bebis27 :bat14 Ekim
S seza-_- :Bat : 8 ekim
@arzucuk44 : bat bir sonraki adet tarihin ?
@Defnelfin :Bat 11 ekim
S seza-_- :bat 5 ekim
@Nehirr6 :bat ?
Takildikca aslında bir çozume ulaşamıyoruz maalesef tatlım biraz relaksstrestresstreststrestes
Artik okdar takildimki olsun olsun diye bi bole kndimi rahat biraksam olacak belkide iste elde degilki dusunmemek
Kızlar hamileyim galiba ğnşallah bu bebeğim de beni bırakıp gitmez iki tane düşük yaptım diye sevinemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?