- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.210
- 133
- 40
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Inş canım. Rabbim bir an önce hayırlısıyla verir ınş. ..Teşekkür ederim. Ben 22 yaşımdayım 2015 sin basın da evlendik . 28 gün de bir adet günüm düzenli 5 gün sürüyor. Bu ay ilk kez yumurtlama günümde denedik ve sonrasında. 6 gün kaldı beklemedeyiz. Hayırlısı artık ins fazla beklemeyiz .
11 ekim canımsizin bat ne zaman
Cnm benim gec döllenme olduysa yukselebilir böyle olur değeri yükselenler var 2 gün sonra tekrar yaptir cnm kan testiniKizlar adetim 5 gun geçti. Hcg kanda baktirdim 3.2 cikti sizce nedir bu dr negatif dedi ama benim aklim takildi. Beşe baya yaklasmis
Bir kaç gün sonra tekrar ölçtür canım geç döllenme olabilirKizlar adetim 5 gun geçti. Hcg kanda baktirdim 3.2 cikti sizce nedir bu dr negatif dedi ama benim aklim takildi. Beşe baya yaklasmis
Benim gecen ay 0.10 cıktı bir bile değildi senin sanki 5e yakın gibi ama bi kaç gun daha adet olmazsan genelde adet tarihini 1 hafta gecince eğer geç döllenmeyse cıkıyor kandaKizlar adetim 5 gun geçti. Hcg kanda baktirdim 3.2 cikti sizce nedir bu dr negatif dedi ama benim aklim takildi. Beşe baya yaklasmis
Ayni yastayizz kac yillik evlisin23 yaşındayım canım
Amin canım sağol
Valla 3 kuzeniminde eşi ilk geceden hamile kaldılar evleneli 1 ay olmasıyla hamilelik haberini almaları bir olduKızlar 6 gün var adetime sadece göğüs acısı var suan. Birde yumurtlama günlerimde 1 gün degerlendirdik ilk ayımız. Sizce hamilelik olasılığı nedir? Ilk aydan hamile kalanlar olmuş mudur.
Sol kasıkta agrı var.. şehirler arası yolcuklk yaptım cok kötüyüm suan. Kramp girdi bikaç kez yolda ani fren yapınca.. bir de gögüslerimde agrı filan yok sadece şişkinlik var..senin durum nedir?mhnds_ canim senin de 11 ekimmiş. Sende ne var ne yok ?
11 ekim canım
mhnds_ canim senin de 11 ekimmiş. Sende ne var ne yok ?
İnşallah bebiştendir canımSol kasıkta agrı var.. şehirler arası yolcuklk yaptım cok kötüyüm suan. Kramp girdi bikaç kez yolda ani fren yapınca.. bir de gögüslerimde agrı filan yok sadece şişkinlik var..senin durum nedir?
Benimde 11-12 ekim arası. Afferdesiniz kabızlık, Hazımsızlık gaz ve gegirme problemi çekiyorum. Bulantı ve koku hassasiyeti tiksinme devam ediyor. Azı bitti çoğu kaldı. Elimde kagıt testlerden var fazlaca. Reglime kadar yapar yapar dururum artık deli gibibi arkadasımın gecen hafta negatif cıkmış ama şimdi hamile olduğunu öğrenmiş oda burda üye. Tesadüfen bu sayfanın aynısından açılmışını gördüm orda gördüm arkadasını nıckınden tanıdım. Hayırlısı inşallah
İnşallah:)İnşallah bebiştendir canım
Bnmde. Ole oldu cnm bu ay yumurtlamam bitti bugün 17 günüm bizde hâlâ tık yok bnde oluruna biraktm yoksa kafaya takma tan hasta olucamYahu ne zaman adetim bitse eşimle tartışıyoruz. Gergin miyim neyim
Benim de göğüslerimde şişkinlik var. Kasıklarıma ağrı giriyor ama sürekli değil sancı gibi. Kendi kendime belirtiler yaratıyorm diyorum eşime :) bi de normalde bu kadar akıntım olmazdı. Yumurtlamadan beri akıntım devam ediyor tatlım. Senin belirtiler de inşallah bebiştendir.Sol kasıkta agrı var.. şehirler arası yolcuklk yaptım cok kötüyüm suan. Kramp girdi bikaç kez yolda ani fren yapınca.. bir de gögüslerimde agrı filan yok sadece şişkinlik var..senin durum nedir?
senin de inşallah bebiştendir tatlım. Arkadaşının nicki neydi anlamadım.Benimde 11-12 ekim arası. Afferdesiniz kabızlık, Hazımsızlık gaz ve gegirme problemi çekiyorum. Bulantı ve koku hassasiyeti tiksinme devam ediyor. Azı bitti çoğu kaldı. Elimde kagıt testlerden var fazlaca. Reglime kadar yapar yapar dururum artık deli gibibi arkadasımın gecen hafta negatif cıkmış ama şimdi hamile olduğunu öğrenmiş oda burda üye. Tesadüfen bu sayfanın aynısından açılmışını gördüm orda gördüm arkadasını nıckınden tanıdım. Hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?