-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.801
Ne kusuru canımm, sende canını sıkma hiç moralini bozma önümüzdeki ay olur inşallahYok canım ya test yapacaktık lekelenmem olmuş çok az vazgeçtim bende yapmadım yeni aldım telefonu da elime yanlış alarm heyecanlandırdım hepinizi de kusura bakmayın
Yok canım takmıyorum artık kafama stres hiç yaramıyor çünküNe kusuru canımm, sende canını sıkma hiç moralini bozma önümüzdeki ay olur inşallah
Canım ben özelde takipliyim. Özeldeki doktorum yapıyor aşılamayı. Senle aynıyız ama yine de söyleyeyim yaşımıAyy ne guzel ya.. darisi basina canim insallah. Aşılama yapilacak hasta neye gore belirleniyor peki? Sen kendin mi talep ettin? Kadin dogumcu mu önerdi
Bekleyelim bakalım nolcakYok canım ya test yapacaktık lekelenmem olmuş çok az vazgeçtim bende yapmadım yeni aldım telefonu da elime yanlış alarm heyecanlandırdım hepinizi de kusura bakmayın
Bir dahaki aya canım
Bilmiyorum canım çoğalır bence sen beni ekime de eklersin artıkBekleyelim bakalım nolcak
Dur bakalım az bekleyelim kuzumBilmiyorum canım çoğalır bence sen beni ekime de eklersin artık
Öyle yapicam tutana kadarOvulasyonla takip etmiyorsan devam et canım bence
Amin inşallahYaa ne güzell, gözünüz aydın darısı bebiş haberi alıp mutlu olmaya
Aynen kuzumÇok iyi olmuş öncesinin olmasıkolay başlamış okul hayatı
Bence ben ve sizlerAcaba aramizdan kimle hamiş ve bilmiyorO da güzel bir bekleyiş ya
Ekliyorum kuzumKızlar bende bugun doktora gittim letu verdi haftaya tekrar gidicem. Sat 12 eylül bat 12 ekim
Evet o dönemleri düşününce üzülüyorum çok zorluk çektim hakikaten zor canım..ama şuan kızım büyüdü arkadaşlarım daha yeni evlendi ya da çocuğu yok benim kızım 7 yaşındaHem çook güzel hem çok zorduO yüzden hep ruhum yaşlanmış diyorum ben
İyi kiiEvet o dönemleri düşününce üzülüyorum çok zorluk çektim hakikaten zor canım..ama şuan kızım büyüdü arkadaşlarım daha yeni evlendi ya da çocuğu yok benim kızım 7 yaşındabirlikte büyüdük iyi ki doğmuş ve erken anne olmuşum diyorum
Aynenn canım nasılsa zorluk her dönemde olacaktı , şimdi olsa bence yine zorluk çekeriz bebek hakikaten zahmetli bir şey ama bir o kadar da güzel.İyi kiizorlukları olsa da tarifsiz güzell tabii ki canım