- 20 Ağustos 2022
- 4.143
- 3.446
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.781
Yok kuzum geçmedi kafam yastıktan kalkmıyor ve çok ağrıyor başım bunda kusma olmadı şükür ama zorluyor uyku beni sen nasılsın kuzum pik oldu mu ne zamandı bat
Yok canım daha 12.gündeyim yumurtlama 2-3 güne olur inşAllahAmin kuzum inşallah sen naptın bittimi yumurtlama beklemeye geçtin mi
şekersiz bir fincan Türk kahvesine 8-10 damla limon sıkıp içer misin canım baş ağrısına çok iyi geliyormuşYok kuzum geçmedi kafam yastıktan kalkmıyor ve çok ağrıyor başım bunda kusma olmadı şükür ama zorluyor uyku beni sen nasılsın kuzum pik oldu mu ne zamandı bat
Hadi i inşallah kuzum dört gözle bekliyoruz anneler grubunaYok canım daha 12.gündeyim yumurtlama 2-3 güne olur inşAllah
Dua edin benim için de bebeğim hamilelerin duası kabul olurHadi i inşallah kuzum dört gözle bekliyoruz anneler grubuna
Etmem mi canım her zaman ediyorum hep aklımdasınız olacak canım sabrının karşılıgını en güzek şekilde alacaksınDua edin benim için de bebeğim hamilelerin duası kabul olur
Deneyim kuzum işe yararsa da yaramazsa da söylerim şuan açım yemek yer yaparım mideme dokunmasın. Evet kuzum alıştı kitapları defterleri okulda unuttuğumuzu saymazsak iyi gidiyor şuanlık çok konuşuyormuş öğretmen tek oturuyormuş onu. Hadi bakalım canım 10 güne güzel haberler ver sende bize inşallah balımşekersiz bir fincan Türk kahvesine 8-10 damla limon sıkıp içer misin canım baş ağrısına çok iyi geliyormuşSende tecrübe edelim
İnşAllah gün geçtikçe daha iyi olursun enerjin yerine gelirOğluşun naptı alıştı mı okula
Bende ovü testi yapmıyorum gün aşırı ilişki oluyor öyle devam edicem 10 gün kadar sonrası Allah Kerim
Bende pcos yok ama çatlamadan sonra sol kasık agrısı başladı ara ara oluyordu, dün de bel agrım başladı bu ay için çok ümitliydm ama belim agrıynca moodum düştü regldan önce ya da regl günümde agrır çnkKizlar bir sey sorabilir miyim bende bir hafta belki 10 gundur bel agrisi sol kasik agrisi ve ayak agrisi basladi pcos lu olup bunlari yasayan var mi nedeni nedir sizce birde surekli bi yorgunluk uyku hali var
O şoka girdi benceS Sevimli_35 bütün topik senin test Armani bekliyor çok merak ettim
Yerim yaaDeneyim kuzum işe yararsa da yaramazsa da söylerim şuan açım yemek yer yaparım mideme dokunmasın. Evet kuzum alıştı kitapları defterleri okulda unuttuğumuzu saymazsak iyi gidiyor şuanlık çok konuşuyormuş öğretmen tek oturuyormuş onu. Hadi bakalım canım 10 güne güzel haberler ver sende bize inşallah balım
Ayy ne guzel ya.. darisi basina canim insallah. Aşılama yapilacak hasta neye gore belirleniyor peki? Sen kendin mi talep ettin? Kadin dogumcu mu önerdiCanım ne kadar bol sperm o kadar iyi. Çatlatma iğnesine rağmen yumoşlar çatlamayabiliyor. Onun için gene normal pik zamanı gibi değerlendiriyorum ben. Sadece aşılama öncesi 2-4 gün civarı mola vermek gerekiyor. Sperm kaliteli olsun diye bu mola veriliyor.. evet haftaya cumartesi 12. Gün olacak, iğne etkisi geçmiş olursa gerçek çift çizgiyi görüyorsun..bugün aşılama grubumuzda bir arkadaşımız 47 HCG ile hamiş olduğunu 12. Gününde öğrendi.
2 sene kreşe gitti bide sosyal bi çocuktu zaten emirden bunu bekliyordum yanıltmadı beni çok şükürYerim yaasevindim alışmasına.benim kuzenlerde başladı annelerine kök söktürüyorlar seninki hızlı adapte olmuş maşaAllah
kıskansammı acebaaa :) herkese hali hatrı sorulmuş bana yookYerim yaasevindim alışmasına.benim kuzenlerde başladı annelerine kök söktürüyorlar seninki hızlı adapte olmuş maşaAllah
Doktor hiçbir sıkıntım olmadığını söyledi, yani rahmimin şeklinde sorun yokmuş tüplerim açıkmış bebek için yeterli yer varmış öyle söylediMerhaba bu ay ben de hah çekildim doktor nasıl yorumladı ? İnşallah bu ay güzel haberi alırsınhsg sonrası şans artıyormuş.
Yaa bebeğiiim sen hep aklımdasınkıskansammı acebaaa :) herkese hali hatrı sorulmuş bana yook❤
Çok iyi olmuş öncesinin olması2 sene kreşe gitti bide sosyal bi çocuktu zaten emirden bunu bekliyordum yanıltmadı beni çok şükür
Yaa bebeğiiim sen hep aklımdasınson günlerde senle konuştuk onlarla epeydir konuşamadım diye bir sorayım dedim sen nasılsın iyi misin
Yok canım ya test yapacaktık lekelenmem olmuş çok az vazgeçtim bende yapmadım yeni aldım telefonu da elime yanlış alarm heyecanlandırdım hepinizi de kusura bakmayınO şoka girdi bence