- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.395
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.721
Allah razı olsunHa iyi o zaman canım izin verebiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunHa iyi o zaman canım izin verebiliriz
Öyle mi diyorsun biraz daha tuvalete çıkmıyım o zaman iyice biriksin ondan sonra yapayım bariBence sen test yapmalısın aşkım artık
senden de canımm ne demekkAllah razı olsun
Deli yaaa seviyorum kız senisenden de canımm ne demekk
Yap tabi etiketle beni mutlakaÖyle mi diyorsun biraz daha tuvalete çıkmıyım o zaman iyice biriksin ondan sonra yapayım bari
Yaa bende seni bende seniii iyi ki buldum seniDeli yaaa seviyorum kız seni
Tamamdır canımYap tabi etiketle beni mutlaka
İyiki kaybetme bakYaa bende seni bende seniii iyi ki buldum seni
Allah korusun kızzz töbe deeeİyiki kaybetme bak
İnşallah canım ben artık ovulasyonla takip etmiyorum. Onun yerine her gün ya da gün aşırı yapıyoruz. Daha pozitifi görmedimVallahi yaa inşallah bunca eziyetin karşılığı güzel sonuçlanır
Göreceksin bir gün inanıyorumm En kısa zamanda nasip olsun inşallahİnşallah canım ben artık ovulasyonla takip etmiyorum. Onun yerine her gün ya da gün aşırı yapıyoruz. Daha pozitifi görmedim
Töbe töbeeeAllah korusun kızzz töbe deee
Hahh olduTöbe töbeee
Aslında oda mantıklı kuzum 1 dolu bir boş bende bır ara öyle yapıyodum bu ay ovulasyona döndüm geneİnşallah canım ben artık ovulasyonla takip etmiyorum. Onun yerine her gün ya da gün aşırı yapıyoruz. Daha pozitifi görmedim
Bende bulmakta problem yaşadım ama buldum Duruyor o site sadece bşraz aramak lazımYa onu kaldırmışlar herhalde ben geçen gün bulamadım o sayfayı, belki de bulunduğum ilde öyle olmuştur ama aynen en erken orası veriyordu sonucu
İnşAllah bebeğim İnşAllahNo noooo bu ay alıcaz ki bebiş haberi
Oyle yapayim kuzum.. senin nasil gidiyor kan verdin mi? Bat gecti mi ne durumdasin?
Canım ne kadar bol sperm o kadar iyi. Çatlatma iğnesine rağmen yumoşlar çatlamayabiliyor. Onun için gene normal pik zamanı gibi değerlendiriyorum ben. Sadece aşılama öncesi 2-4 gün civarı mola vermek gerekiyor. Sperm kaliteli olsun diye bu mola veriliyor.. evet haftaya cumartesi 12. Gün olacak, iğne etkisi geçmiş olursa gerçek çift çizgiyi görüyorsun..bugün aşılama grubumuzda bir arkadaşımız 47 HCG ile hamiş olduğunu 12. Gününde öğrendi.Ayy hadi insallah ya.. asilamada nasil oluyor kuzum? Sonrasindaki iliski falan onemli degil dimi simdi? Islemin yapildigi tarih belli.. tuttuysa en gec 11 12 gune sonucu gormus oluyorsun o zaman
Tabi Kasım hayali kurmayalım boşa dimi canım aaaİnşAllah bebeğim İnşAllah