- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.741
Yaa iyi barii, o zaman bende bir dahakine didik didik arayım bari iyi oluyor orasıBende bulmakta problem yaşadım ama buldum Duruyor o site sadece bşraz aramak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa iyi barii, o zaman bende bir dahakine didik didik arayım bari iyi oluyor orasıBende bulmakta problem yaşadım ama buldum Duruyor o site sadece bşraz aramak lazım
Onunda ayrı yeri var şimdiTabi Kasım hayali kurmayalım boşa dimi canım aaa
Aynen canım yazarsın bizde bakarız bulan link atarYaa iyi barii, o zaman bende bir dahakine didik didik arayım bari iyi oluyor orası
Yaptın mı çatladım burda birikmiştir artıkÖyle mi diyorsun biraz daha tuvalete çıkmıyım o zaman iyice biriksin ondan sonra yapayım bari
Kuzum öyle tabikii Kasım ayı çok çok önemliiiiasla önemi unutulmazOnunda ayrı yeri var şimdi
Ney arıyorsunuz kız ben kaçırmışım o kısmıYaa iyi barii, o zaman bende bir dahakine didik didik arayım bari iyi oluyor orası
canımsın :) güzel insanları hatırlatıyor bizeKuzum öyle tabikii Kasım ayı çok çok önemliiiiasla önemi unutulmaz
aile hekimliğinde verilen tahlil sonuçları e nabızdan önce bulunduğun ilin laboratuvar sonuçları sayfasına düşüyor :) o sayfayı bulmak biraz zor olmuş ikimiz içinde ondan bahsettikNey arıyorsunuz kız ben kaçırmışım o kısmı
Yok canım daha yapmadım birazdan yapacağımYaptın mı çatladım burda birikmiştir artık
Heeeee tamam bu bilgi benim işime yaramazmışaile hekimliğinde verilen tahlil sonuçları e nabızdan önce bulunduğun ilin laboratuvar sonuçları sayfasına düşüyor :) o sayfayı bulmak biraz zor olmuş ikimiz içinde ondan bahsettik
Haklısın evde 2 tane var olmadı bir daha alırımKuzum en güzeli ovulasyon testi ne yazıkkı bazen uygulamalar doğru göstermeye biliyor
Tamam canımm teşekkür ederimAynen canım yazarsın bizde bakarız bulan link atar
Benim adetim bittiği gibi akıntım başlıyor ovilasyon alıcam mecbur ama böylede çok test gidiyor ya ondanUygulamalar doğru göstermeyebiliyor canım ovulasyon testi kullanabilirsin ya da akıntı takibi yapabilirsin ama ovulasyon testiyle takip daha kesin oluyor
Sonuç sayfası vardı da bi onu canımNey arıyorsunuz kız ben kaçırmışım o kısmı
Mecbur canım valla hi 20 li garanti alman kazım adetten sonraki gün başlıcaksanBenim adetim bittiği gibi akıntım başlıyor ovilasyon alıcam mecbur ama böylede çok test gidiyor ya ondan
Yok bu 2. Olacak inşallah haklısın olmadı arkadaşlar ovilasyon testi dedi bakalım elimde 2 tane var olmadı alıcamKaç günde bir adet oluyorsun canım o da önemli? 28 günde oluyorsan ilk günden itibaren üzerine 14 gün koyarak hesaplayabilirsin. Bu da ayın 17si oluyor. 18i muhtemelen çatlar. Ama bence sen 10. gün itibariyle gün aşırı denemeler yap.
Yani 13 Eylül 15 Eylül 17 Eylül hatta bundan sonra 18 Eylül 19 Eylül üst üste olabilir eğer spermlerle alakalı bir sıkıntınız yoksa.
Öyleymiş bulun bulun sonuçlarınızı hemen görürüzSonuç sayfası vardı da bi onu canım
Canım ben seni hamile olarak hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorumYok bu 2. Olacak inşallah haklısın olmadı arkadaşlar ovilasyon testi dedi bakalım elimde 2 tane var olmadı alıcam
Kız ovilasyon zamanım geldi ama bir daha ki aya kalırsam öyle alırım toplu paket şimdi alsam ovilasyon geçerMecbur canım valla hi 20 li garanti alman kazım adetten sonraki gün başlıcaksan
Aynen anım inşallah o günler bi gelsin deÖyleymiş bulun bulun sonuçlarınızı hemen görürüz