- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.681
Kızlar ben adettim bittiği gibi gün aşırı ilişki devam ettik şimdi adete 14 gün var bir gün arayla mi devam edeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetim biter bitmez teste başlamıştımNE zmn basladin belki olmuştur
Allah peygamber sabrı versinAdettin 3uncu gunune denk geliyor birde ahahha allahim sabir istiyorum
Belli olmaz bu belirtiler hamileliğin habercisi de olabilir, adet gelene kadar her zaman umut vardırBata son 2 göğüs hassasiyetim ve şişliği var adet olcam sanırım kızlar. Olunca bat sat yazarım eklerseniz
Giremezsem öldüm sanmayınAhahha
Hüsran yaşamamak adına umutlanmıyorum her ay vücudum farklı tepki veriyor zaten. Nasip kısmet umarım öyledir.Belli olmaz bu belirtiler hamileliğin habercisi de olabilir, adet gelene kadar her zaman umut vardır
Bu yazıyı görmek şu an beni çok rahatlattı birinden bunları duymaya çok ihtiyacım vardı. Erken yumurtlama gibi geç yumurtlamanın da normal olduğunu kendime bi türlü anlatamadığım için bu yazın ilaç gibi geldiKızlar ne yazıkkı biz kadınlar her ay aynı tarihte yumurtlama yaşayamıyoruz değişik zaman dilimlerinde olabiliyor onun için ovulasyon testi yaptığınızda silik görünce modunuz düşüp moralinizi bozmayın lütfen lh hormonu öyle birşeyki bir anda pik olabiliyor başkasının ovulasyon testlerinde erken pikmolunca acaba benim testlerimde sorunum var diyede düşünmeyin herkesin vücudu bünyesi ayrı çalışıyor sizden ricam umutsuzluğa kapılmayın güzel kızçelerimm benim
Oyle yapayim kuzum.. senin nasil gidiyor kan verdin mi? Bat gecti mi ne durumdasin?sen degerlendir akşamı yarında pik olursa boşluk bırakırsın belli olmaz aynı gün içinde bile catlıyor yumurta
Baslasin degerlendirmeler o zamanEvet canım piksin. Pik günü dahil üst üste üç gün öneriyorlar .
Bunun bilincinde olmamız lazım kuzum iyi geldiğine çok sevindimBu yazıyı görmek şu an beni çok rahatlattı birinden bunları duymaya çok ihtiyacım vardı. Erken yumurtlama gibi geç yumurtlamanın da normal olduğunu kendime bi türlü anlatamadığım için bu yazın ilaç gibi geldi
Sağol canım benimmBunun bilincinde olmamız lazım kuzum iyi geldiğine çok sevindim
Ayy hadi insallah ya.. asilamada nasil oluyor kuzum? Sonrasindaki iliski falan onemli degil dimi simdi? Islemin yapildigi tarih belli.. tuttuysa en gec 11 12 gune sonucu gormus oluyorsun o zamanHaftaya cumartesi gibi düşünüyorum kuzum. Aşılamanın 12. Günü olacak
Her zaman balımSağol canım benimm
5e dogru e nabiza düşüyor diye biliyorum cani.öğlen sonra cıkar dedi ama bilmiyorumki e nabızdan bakıyorum sürekli çıksada rahatlasam
Vallahi yaa inşallah bunca eziyetin karşılığı güzel sonuçlanırGenelde hep öyle olur
Yaa ne güzell, gözünüz aydın darısı bebiş haberi alıp mutlu olmayaBu topik bana uğur getirdi gerçekten ben hep hastaneyi arıyordum bağlanamiyordum bugün bağlandım sonucumu aldım kromozom analizi tek yapmışlar eşimle ikimize çok şükür temiz çıktı
evet canım şimdi baktım numaraları da cevap vermiyor yarına kaldı galibaE nabızdan mı bakıyorsun
2 güne olacak gibi bencee benimki de bu şekildeydi 2 gün sürdü pik olmasıBugün döngümün 17.günü hala pik değil
hadi bakalım bu ay tüm kozları deniyorsun ve o bebişi alıyorsunEvet ona da baktırdım 10 ağustosta 0,76 çıkmıştı yine düşüşe geçti diye üzülüyordum. Her gün dereotlu yoğurt yedim 4 Eylül’de tekrar ölçüm yapıldı 2,45 çıktı İlaç kullanmadan yükseldi çok şükür