- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.395
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.761
İnşallah birdahaki aya kalmasın kuzumKız ovilasyon zamanım geldi ama bir daha ki aya kalırsam öyle alırım toplu paket şimdi alsam ovilasyon geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah birdahaki aya kalmasın kuzumKız ovilasyon zamanım geldi ama bir daha ki aya kalırsam öyle alırım toplu paket şimdi alsam ovilasyon geçer
Yok ya değilim erken lekelendim gebelik zannettim 3 4 gün sonra regli oldumCanım ben seni hamile olarak hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum
Ay inşallah hepimiz topikten hamiş geçeriz temmuz topiğineİnşallah birdahaki aya kalmasın kuzum
Hadi pozitif testi bekliyoruz inşallahTamamdır canım
Yaaaaaamaşallah maşallahKizlaaaar biz bugün minnoşumun kalbini duydukk
MaşaAllah maşaAllah canım benim sağlıkla kucağına alırsın İnşAllahKizlaaaar biz bugün minnoşumun kalbini duydukk
Sonuçlar e nabıza 2 güne filan yani geç düşüyormuş,tahlil sonuçlarım diye googldn grince bi sayfada aynı günün sonucunu gösteriyor bi bakın isterseniz sabah verdiysenz öglen sonu 3 4 de çıkması gerekiröğlen sonra cıkar dedi ama bilmiyorumki e nabızdan bakıyorum sürekli çıksada rahatlasam
Amiiin canım coook teşekkür ederim, darısı en kısa zamanda sana inşallahMaşaAllah maşaAllah canım benim sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
Coming soonAmiiin canım coook teşekkür ederim, darısı en kısa zamanda sana inşallah
Ayyy maşallahKizlaaaar biz bugün minnoşumun kalbini duydukk
Yok kuzum olmadı ama içteki kanama geçtimi bilmiyorum yarın sabah randevum tekrar gidecem bitanemmelegim can sen nasılsın canım kanama olmadı dimi tekrar
Çok test gidiyor ama gününü tam yakalıyorsun canımBenim adetim bittiği gibi akıntım başlıyor ovilasyon alıcam mecbur ama böylede çok test gidiyor ya ondan
Güzel haberlerle gel canım benimYok kuzum olmadı ama içteki kanama geçtimi bilmiyorum yarın sabah randevum tekrar gidecem bitanem
Oh çok şükür rabbim sağlıkla tamamına erdirsin İnşAllah Yarın güzel haberini bekliyoruzYok kuzum olmadı ama içteki kanama geçtimi bilmiyorum yarın sabah randevum tekrar gidecem bitanem
Amin kuzum inşallahGüzel haberlerle gel canım benim
Amin kuzum inşallah sen naptın bittimi yumurtlama beklemeye geçtin miOh çok şükür rabbim sağlıkla tamamına erdirsin İnşAllah Yarın güzel haberini bekliyoruz