- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.701
Ovulasyonla takip etmiyorsan devam et canım benceKızlar ben adettim bittiği gibi gün aşırı ilişki devam ettik şimdi adete 14 gün var bir gün arayla mi devam edeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyonla takip etmiyorsan devam et canım benceKızlar ben adettim bittiği gibi gün aşırı ilişki devam ettik şimdi adete 14 gün var bir gün arayla mi devam edeyim
Ayy hadi inşallah canım benim olursa atıcam buraya yine2 güne olacak gibi bencee benimki de bu şekildeydi 2 gün sürdü pik olması
Evet at canım bizde mutlu oluyoruz görünce, inşallah gebelik testimizi de atmak nasip olurAyy hadi inşallah canım benim olursa atıcam buraya yine
Amin aminnnn bu topik hepimize şans getirsinEvet at canım bizde mutlu oluyoruz görünce, inşallah gebelik testimizi de atmak nasip olur
Aaaaa allah korusun kiz o nasil laf biz sensiz naparizzzzGiremezsem öldüm sanmayın
hangi ilden verdiysen o ilin laboratuvar sonuçları sayfasından bak canım oraya daha erken düşüyor :)evet canım şimdi baktım numaraları da cevap vermiyor yarına kaldı galiba
Çok amiiinnAmin aminnnn bu topik hepimize şans getirsin
amiiin :) nasibimizi bekliyoruz. ilk gebeliğimi 16 kasımda öğrenmiştim belki bu da o civarda olurhadi bakalım bu ay tüm kozları deniyorsun ve o bebişi alıyorsun
Pik olir ozmn kuzum sivi tuketimine dikkat etAdetim biter bitmez teste başlamıştım
Korusun korusun işin şakası ya giremezsem merak etmeyin demek istedimAaaaa allah korusun kiz o nasil laf biz sensiz naparizzzz
2buçuk saat öncesinden hep sıvı alımını bırakıyorumPik olir ozmn kuzum sivi tuketimine dikkat et
Ya onu kaldırmışlar herhalde ben geçen gün bulamadım o sayfayı, belki de bulunduğum ilde öyle olmuştur ama aynen en erken orası veriyordu sonucuhangi ilden verdiysen o ilin laboratuvar sonuçları sayfasından bak canım oraya daha erken düşüyor :)
Kuzum sen neden test yapmıyorsunKızlar birşey soracağım benim adetim gelmedi daha bu saate kadar gelirdi test de yapmadım ama kist oluşmuştu bu ay bende bu adeti etkiler mi acaba yaşayan yada bilgisi olan var mı bu konuda
Yinede arada yoklarsın burayı yaa senin enerjine ihtiyacımız varKorusun korusun işin şakası ya giremezsem merak etmeyin demek istedim
No noooo bu ay alıcaz ki bebiş haberiamiiin :) nasibimizi bekliyoruz. ilk gebeliğimi 16 kasımda öğrenmiştim belki bu da o civarda olur
Bugün bat canım ya çıkar mı çıkmaz mı emin olamıyorum o yüzden bekliyim dedim ama normalde akşama kadar gelirdi kist de aklımı karıştırdı açıkçasıKuzum sen neden test yapmıyorsun
Arada ce eeee yaparım canım hepten o kadar da değilYinede arada yoklarsın burayı yaa senin enerjine ihtiyacımız var
Bence sen test yapmalısın aşkım artıkBugün bat canım ya çıkar mı çıkmaz mı emin olamıyorum o yüzden bekliyim dedim ama normalde akşama kadar gelirdi kist de aklımı karıştırdı açıkçası
Ha iyi o zaman canım izin verebilirizArada ce eeee yaparım canım hepten o kadar da değil