- 3 Kasım 2022
- 1.079
- 569
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.661
Ben bu ay test yapmiycam oyle soz verdim kendime ztn hastaneden randevu aldim ayin 25inde bakalim sabir yükleniyor Zumruduanka96
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim getirecek akşama inşallah doğrudur yaO zaman testin varsa bi tekrarla kuzum yarın
Helal olsun diyorumBen bu ay test yapmiycam oyle soz verdim kendime ztn hastaneden randevu aldim ayin 25inde bakalim sabir yükleniyor Zumruduanka96
Hadi bakalım başarabilirsinBen bu ay test yapmiycam oyle soz verdim kendime ztn hastaneden randevu aldim ayin 25inde bakalim sabir yükleniyor Zumruduanka96
Aynn kuzum vala bende de farklilikar var benimde yapasim var ama dedigin gibi olsada cikmazDayancam kuzum ama. Bacak ağrısı vurdukça test yapasım geliyo ama varsada çıkmaz biliyorum
Ben gördüm ama kaçıncı dakka çıktını bılmıyoruz kuzum umarım yanılmayız ama istersen sabah yap o testi ilk idrarlaEşim getirecek akşama inşallah doğrudur ya
Beklıcez mecbur ben 2 gün kendimi balığa vericem zaten cuma cumartesiAynn kuzum vala bende de farklilikar var benimde yapasim var ama dedigin gibi olsada cikmaz
Evet öyle yapicam pek kendimi heveslendirmiyorum zaten yanlış olabilir diyeBen gördüm ama kaçıncı dakka çıktını bılmıyoruz kuzum umarım yanılmayız ama istersen sabah yap o testi ilk idrarla
İnşallah pozitifi görücez canımEvet öyle yapicam pek kendimi heveslendirmiyorum zaten yanlış olabilir diye
Evet ona da baktırdım 10 ağustosta 0,76 çıkmıştı yine düşüşe geçti diye üzülüyordum. Her gün dereotlu yoğurt yedim 4 Eylül’de tekrar ölçüm yapıldı 2,45 çıktı İlaç kullanmadan yükseldi çok şükürpeki canım trıodlerin nasıl ona baktırdınmı bu ara
E nabızdan mı bakıyorsunay sorma ya bileydim hastanede acilde yaptırırdım sağlık ocagı işe yakın diye orda yaptım hala cıkmadı gec mi cıkıyor orda sonuclar anlamadımki
Genelde hep öyle olurBAşlamıştım zaten devam ederim canım biraz daha, bir de grip oldum hiç çekilmiyor şaka gibi ya durdu durdu da çalışmalara başladığım zamanı buldu
Adettin 3uncu gunune denk geliyor birde ahahha allahim sabir istiyorumHelal olsun diyorum
Bu topik bana uğur getirdi gerçekten ben hep hastaneyi arıyordum bağlanamiyordum bugün bağlandım sonucumu aldım kromozom analizi tek yapmışlar eşimle ikimize çok şükür temiz çıktıBence gidip bi sor canım bazen mesaj gelmeyebiliyor banada tam hatırlamıyorum ama birkaç hafta süre vermişlerdi o süreden önce çıkmıştı tesadüfen gittiğimde sorup öğrenmiştim
Birden olacaktır lütfen olumsuz düşünmeBugün döngümün 17.günü hala pik değil
AhahhaBeklıcez mecbur ben 2 gün kendimi balığa vericem zaten cuma cumartesi
NE zmn basladin belki olmuşturBugün döngümün 17.günü hala pik değil
İnşallah canım yaBirden olacaktır lütfen olumsuz düşünme