- 13 Ekim 2022
- 4.423
- 6.005
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.641
öğlen sonra cıkar dedi ama bilmiyorumki e nabızdan bakıyorum sürekli çıksada rahatlasambazı sğlık ocakları ertesi gün çıkıyormuş seninkide öyle mi acaba biraz dha bekle bakalım canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğlen sonra cıkar dedi ama bilmiyorumki e nabızdan bakıyorum sürekli çıksada rahatlasambazı sğlık ocakları ertesi gün çıkıyormuş seninkide öyle mi acaba biraz dha bekle bakalım canm
Belki e nabiza geç de düşebiliröğlen sonra cıkar dedi ama bilmiyorumki e nabızdan bakıyorum sürekli çıksada rahatlasam
Ay o hep var oda olmasa herhalde napardımGeliyo geliyo bak hafif çizgi var 14-16. Günlerde pik olacak sanırım kuzum
Ben görüyorum kuzum kaçıncı dakka çektin resmiKızlar çizgi görüyor musunuz
Eki Görüntüle 3301157
İnşallah canım inşallahHayırlı haberlerini bekliyoruz kuzum
öylemi diyorsun arasam orda cıktıgı belli olur muBelki e nabiza geç de düşebilir
Çok oldu o yüzden güvenemiyorum dakika tutmadım eltim gelmişti testi bı kenara koydum bı saat belki de daha fazlaBen görüyorum kuzum kaçıncı dakka çektin resmi
Numarasi varsa bı sor biz deprem bölgesinde olduğumuz için belki e nabiza geç geçirmiş olabilirler numarası varsa arayınöylemi diyorsun arasam orda cıktıgı belli olur mu
Ahhh iste bende ne zmn kankam test yapmaya basliycak diyordumTamam kuzum günler geçmek bilmiyor test perilerim gelmeye başlıyor yavaştan
Güzel haberler almak çok mutlu ediyor beni 2 gün önce vermiştin demi canım sen bir önceki kanını değerin o zaman kaçtı bana kalırsa kesin ikiz geliyor öyle hissediyorumİnşallah sağlıklı gebelik geçiririz kuzum Tüpün alınmış mıydı? İnşallah bekletmeden gelir müjden
Biraz önce doktordan çıktım. Değerim 308 yükselmiş 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. Ultrasonla baktı sıvı birikmesi yok rahim kalınlaşmış bunlar gayet iyi dedi.
O zaman testin varsa bi tekrarla kuzum yarınÇok oldu o yüzden güvenemiyorum dakika tutmadım eltim gelmişti testi bı kenara koydum bı saat belki de daha fazla
Yoookkk vallaha yapmadım dahaAhhh iste bende ne zmn kankam test yapmaya basliycak diyordum
Yapma az daha dayan diycem biliyorum yapicaksin ehehheYoookkk vallaha yapmadım daha
Bende ilk defa denediğimden çıkmadığında acaba sıkıntı mı var acaba bu ay yumurtlamayacak mıyım diyordum canım ama normalmişTamemen koyu olmasını beklemedim hemen de dedim en azından artarak gider baktıklarımda öyle oluyodu 5-6 gündür bu şekilde kalınca acaba diyor insan ama bunu görmek biraz iyi geldi benimde aynı böyle bazen silik bile çıkmıyor derecede
İnternet çok çekmiyor burda hemen SS aldım buraya attım hiç aklıma gelmediNetten çeviri yapsaydın ya canım yazıyı kopyalayıp belki ateş ölçümün hakkında birşey söylüyordur benimde İngilizcem pek iyi değil
Dayancam kuzum ama. Bacak ağrısı vurdukça test yapasım geliyo ama varsada çıkmaz biliyorumYapma az daha dayan diycem biliyorum yapicaksin ehehhe
Finduk ları topluyorsun muİnternet çok çekmiyor burda hemen SS aldım buraya attım hiç aklıma gelmedi
Bende hafiften var kasık ağrısı ama bel ve sırt ağrısından fındık falan toplayamadım şuanda baş ağrısı mevcut inşallah bebiştendir ikimizinde@edahandro @Merve3553 L A L kızlar ay bugün sabah uyandım koltuğa oturdum ama kasığımda nasıl bir ağrı kasılma desem bana 2 dakika nefes aldırmadı valla ara ara kasık ağrısı oluşuyo
İnşallah inşallahBende hafiften var kasık ağrısı ama bel ve sırt ağrısından fındık falan toplayamadım şuanda baş ağrısı mevcut inşallah bebiştendir ikimizinde
Bilgi vermiş yani teşekkür ederimPek bir şey anlatmıyor canım. Bu kullandığın program her ne ise üç ayrı fazda veri toplayarak bir ilişki kurmaya çalışıyorlar benim anladığım. Yani bu konuda çok büyük ölçekli bir istatiksel çalışma yapılmadı bugüne kadar, Bizim bu çalışmadaki amacımız üç fazlı bu modelin gebelikte, gebelik dışındaki çizelgelere göre daha sık meydana gelip gelmediğini anlamaya çalışmaktır falan demiş.