- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.621
Benim de çatlamadan 6-7 gün sonra bacaklarım topuklarıma kadar acayip ağrıyordu hadi inşallahBacaklarım ağrıyoooo bide ciciklerimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de çatlamadan 6-7 gün sonra bacaklarım topuklarıma kadar acayip ağrıyordu hadi inşallahBacaklarım ağrıyoooo bide ciciklerimmmm
peki canım trıodlerin nasıl ona baktırdınmı bu araAma azıcık atıyorum adaçayını içine İnternetten baktım 2 fincan içilebilir yazıyor. Bende iyi etkisi olsun diye 2 kupa içiyorum
Ay benim hiçbir yerlerim ağrımıyor. Belirti arıyorum bulamıyorum. Femara zaten göğüs hassasiyetini azaltıyor. Normalde ağrırdı benimki de. Aşılamanın 3. GünündeyimBacaklarım ağrıyoooo bide ciciklerimmmm
Vallaha çok umutlanıyorum vallahi belirti aramıyorum ama bu bacak ağrısı normal değilllBenim de çatlamadan 6-7 gün sonra bacaklarım topuklarıma kadar acayip ağrıyordu hadi inşallah
çıkmadı mı sonuç daha merakla bekliyorum :)tatlım 2 kupa fazla gelir bir kupaya indir onu fazlasıda zarar biliyorsun
Kaçıncı günü test yapacaksın canımAy benim hiçbir yerlerim ağrımıyor. Belirti arıyorum bulamıyorum. Femara zaten göğüs hassasiyetini azaltıyor. Normalde ağrırdı benimki de. Aşılamanın 3. Günündeyim
Haftaya cumartesi gibi düşünüyorum kuzum. Aşılamanın 12. Günü olacakKaçıncı günü test yapacaksın canım
Sen ne zaman yapacaksın kuzumKaçıncı günü test yapacaksın canım
Çatlamadan sonraki kaçıncı gündesin kuzum?Vallaha çok umutlanıyorum vallahi belirti aramıyorum ama bu bacak ağrısı normal değilll
İyi çok sevindim senin adınaİnşallah sağlıklı gebelik geçiririz kuzum Tüpün alınmış mıydı? İnşallah bekletmeden gelir müjden
Biraz önce doktordan çıktım. Değerim 308 yükselmiş 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. Ultrasonla baktı sıvı birikmesi yok rahim kalınlaşmış bunlar gayet iyi dedi.
Olur canım bekleyelimHaftaya cumartesi gibi düşünüyorum kuzum. Aşılamanın 12. Günü olacak
10 cu gün pik gördüm kuzum testim bitti için almamıştım yaÇatlamadan sonraki kaçıncı gündesin kuzum?
20 sinde yapmayı düşünüyorum kuzum yaSen ne zaman yapacaksın kuzum
Çok şükür tüpünü kaybetmemişsin canım çok zor bir süreç geçirmişsin ama hepsi geçti gitti yeni ay yeni umut hayırlısını diliyorum senin içinİyi çok sevindim senin adına
Yok canım tüplerim alınmadı sadece 1 buçuk doz metotreksat iğneyle düştü düşmesi bir buçuk ay sürdü ama çok şükür kürtaj bile olmadım erken fark edildi çünkü değerim 96 iken iğneyi vuruldum
ay sorma ya bileydim hastanede acilde yaptırırdım sağlık ocagı işe yakın diye orda yaptım hala cıkmadı gec mi cıkıyor orda sonuclar anlamadımkiçıkmadı mı sonuç daha merakla bekliyorum :)
Sağlık ocağı ertesi güne çıkartıyor kuzum bildim kadarıylaay sorma ya bileydim hastanede acilde yaptırırdım sağlık ocagı işe yakın diye orda yaptım hala cıkmadı gec mi cıkıyor orda sonuclar anlamadımki
bazı sğlık ocakları ertesi gün çıkıyormuş seninkide öyle mi acaba biraz dha bekle bakalım canmay sorma ya bileydim hastanede acilde yaptırırdım sağlık ocagı işe yakın diye orda yaptım hala cıkmadı gec mi cıkıyor orda sonuclar anlamadımki
Hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzum10 cu gün pik gördüm kuzum testim bitti için almamıştım ya
Allah razı olsun teşekkür ederim bir kimyasal bir dış gebeligim var inşallah bu defa sağlıklı olurÇok şükür tüpünü kaybetmemişsin canım çok zor bir süreç geçirmişsin ama hepsi geçti gitti yeni ay yeni umut hayırlısını diliyorum senin için